Hotelli järjestää päivisin ja iltaisin erilaista toimintaa. Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista. Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten. Tilaa Napsun uutiskirje ja voita euron matkalahjakortti! Lue ja osallistu Toimituksen matkavinkit Matkailu-uutiset Kävijöiden matkakokemukset Kävijöiden matkakuvat Kysy ja vastaa Matkavideot.

Hyödyllistä tietoa Maailman sää Kotimaan sää Valuuttalaskuri Mitä matkalle mukaan? Goan sää ja ilmasto. Dona Paula Beach Panaji. Pune [ km] Mumbai [ km] Mysore [ km] Bangalore [ km]. Park Hyatt Goa Resort and Spa. Vivanta by Taj - Panaji, Goa. Goan matkakokemukset ja vinkit. Kirjoita omista kokemuksistasi Goalla. Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä merkkiä jäljellä.

Onko kukaan lomaillut Morjim beachilla Goalla? Mielipiteitä ja vinkkejä otetaan Saako Intiasta ostettua aurinkorasvoja? Millaisia vaatteita on tarjolla? Goa India - Travel the World. Hae osoitetta, kohdetta tai reittiohjeita. Matkaseuraa - Käyttäjät menossa Goalle. Joulukuu 18, - Joulukuu 29, Kommentti: Lämmintä, kivoja ihmisiä, hyvää ruokaa. Marraskuu 01, - Joulukuu 01, Maaliskuu 05, - Maaliskuu 27, Kommentti: Bloggailuani Intiasta voi lukea osoitteesta: Marraskuu 10, - Marraskuu 24, Tammikuu 20, - Helmikuu 24, Kommentti: Lento Delhiin missä vain yksi yö.

Goa - lämmin, eksoottinen, turvallinen, edullinen ja erilainen lomakohde. Olen mieheni kanssa lähdössä taas, taitaa olla seitsemäs kerta. Kohteemme Gooalla on aina Calangute. Ihastuimme aikoinaan paikan ihmisiin - ystävällisiä, auttavaisia, rehellisiä, vieraanvaraisia. Nyt jo kolmatta kertaa vuokrasimme netin kautta huvilan - Villa Calangute - ja ostimme vain lennot, suosittelen.

Vuokraus on ollut luotettavaa ja helppoa. Ruoka on ollut erittäin hyvää ja edullista. Ravintolassa saa hyvää palvelua. Meillä oli onnea löytää ensimmäisellä kerralla intialainen herra, nimeltään Steve Rodrigues. Hän ajaa Calagutessa taksia, mutta on paljon enemmän kuin taksikuski.

Hänen avustuksellaan olemme tutustuneet moniin sellaisiin paikkoihin, mihin tavallinen turisti ei osaisi mennä. Hän on opas, taksinkuljettaja ja aina valmis auttamaan olipa ongelma pieni tai suurempi. Liikkuminen taksilla on edullista.

Jos saavut reittilennolla, soita tai laita viesti Stevelle ja hän on sinua vastassa lentokentällä, niin helppoa se on. On selvä, että Panajin etelä puolelle ei voi rantautua ollenkaan, koska kaikki jätteet virtaavat joen mukana etelään. Rantavahtikin osoittaa, että et tule! Sitten pohjoisessa on taksimatkan - joskus linja-autonkin jälkeen rantaa, missä ei voi nauttia vedestä! Jos on kyse miksatusta rannasta, niin on niin paljon roskaa ja touhua rannalla, että et turvallisesti tee mitään. Yksistään matkustaen paikat ovat mahdottomia.

Kuka vartioi kun käyt jossakin? Jos kaipaa räätäleitä, miksi mennä rantakohteisiin? Jos kaipaa mieshierojia, niin onhan niitä inhimillisempiäkin paikkoja. Kaikki vouhotus ja matkustus Goalle on turhaa ja vaarallista. Bussikuljetus on myös onnessaan Mumbaihin. Bussi tulee milloin tulee ja seutu keskusta on pimeä.

En ymmärrä ollenkaan rantalomaa, missä ei voi uida meressä! On leijaa, skootteria, lautailijaa ja kalastajia. Paikka oli aivan uskomaton. Hotelliin saapuessasi näät ensimmäisenä valtavan aulan, josta avautuu ihanat näkymät uima-altaalle ja merelle. Huoneet maulla laitettuja, lasiseinät ja sadevesisuihku tuovat luksuksen tuntua.

Hotellin edessä olevalla rannalla ei saa uida kovien virtausten takia, joten rantareissuille on lähdettävä Etelä- tai Pohjois-Goalle. Palvelu on ylitsevuotavaisen ystävällistä, ja aamupalavalikoima valtava. Mikäli olet uuden vuoden Goalla, on Marriottin uudenvuodenjuhlat upea kokemus, tosin liputkin olivat aika kalliit.

Olemme käyneet Calangutessa kuusi kertaa, viimeksi helmikuussa Olemme menossa taas tammikuussa Jo ensimmäisellä kerralla tutustuimme mieheen nimeltä Steve Rodrigues.

Alusta lähtien olemme käyttäneet hänen palvelujaan koko lomamme ajan joka kerta. Hän ei pelkästään vie meitä paikasta toiseen, vaan auttaa kaikin tavoin esim. Lähtee mukaan pyydettäessä ostoksille laadukkaat ja luotettavat ostospaikat , kertoo paikallisista tavoista, tutustuttaa paikkoihin joihin turisti ei osaa itsenäisesti mennä.

On hyvin miellyttävä ja keskustelee mielellään. Pitää hyvää huolta asiakkaistaan. Tuo tyttö on ollut Suomessa ja tietää, jos suomalainen ei halua kovin mausteista niin osaavat säädellä ruokia. Olimme mieheni kanssa Calangutessa kaksi viikkoa helmikuussa Edellisen kerran olimme samassa paikassa vuonna Tutustuimme silloin taksikuskiin nimeltä Steven Damian Rodrigues Steve.

Palvelu oli silloin loistavaa, luotettavaa ja saimme hänen avustuksellaan tutustua paikkoihin, mihin emme omatoimisesti olisi koskaan voineet tutustua. Matka oli silloin erittäin antoisa. Saimme häneltä silloin yhteystiedot.

Niinpä otimme taas yhteyden häneen heti kun pääsimme hotelliin. Näin jälkikäteen kaduttaa, että emme soittaneet jo Suomesta hänelle. Hän olisi tullut hakemaan meidät Goan kentältä, jolloin matka hotellille olisi ollut miellyttävämpi ja halvempikin kuin bussin kyydissä.

Pohjois goa suomi lappeenranta -

Bussi tulee milloin tulee ja seutu keskusta on pimeä. Goa on myös turistille mainio pehmeä lasku Intiaan, persoonallinen lomakohde joka yhdistelee sopivasti länsimaista mukavuutta ja intialaista mystiikkaa.

Monsuuni iskee Goalle noin kesäkuusta syyskuuhun, jonka välisenä aikana lomailu alueella on monien mielestä mahdotonta. Monsuunisateiden aikana monet palvelut ja hotellit sulkevat myös ovensa.

Goa on sekä länsimaisten että muualta Intiasta tulevien turistien suosiossa. Intialaiset juhlat ja lomapäivät kasaavat Goan täyteen turisteja. Joulun ja uuden vuoden tienoo ovat kaikkein tukkoisinta sesonkia, jolloin myös hinnat Goalla ovat katossa.

Goan Dabolimin lentokenttä ajaa asiansa mutta ei kokemuksena ole muuten kovinkaan häävi. Dabolimista lähtee paljon kansainvälisiä yhteyksiä ja Intian sisäisiä lentoja. Suomesta halvat lennot ja äkkilähdöt Goaan järjestyvät nykyään sesongin aikana melko vaivatta. Matka Goan lentokentältä hotellille on varsin inhorealistinen osa Goan matkaa, mutta huoli pois, perille saavuttuasi maisemat muuttuvat dramaattisesti paremmiksi.

Goa on myös hyvien linja-auto ja rautatieyhteyksien päässä. Goaa ympäröivä luonto on kaunista katsottavaa ilmastoidusta junan makuuvaunusta. Linja-autojen makuutilat ovat hyvin autenttinen joskin monelle epämiellyttävä matkustuskokemus. Goalla liikkuminen tuottaa vähän ongelmia, mahdollisuuksia liikkumiseen löytyy vaikka muille jakaa. Paikallisbussit ovat erittäin halpa keino siirtyä paikasta toiseen. Muutamalla rupialla matkustaa jo pitkälle.

Hallituksen Kadamba-bussiyhtiö on standardi, mutta monien yksityisten bussiyritysten menopelit on varustettu paremmilla mukavuuksilla. Goalla löytyy takseja sekä moottoripyörätakseja kaikkialta.

Taksit ovat myös edullinen keino kiertää esimerkiksi Goan rantoja ja muuta ympäristöseutua. Perinteinen tapa liikkumiseen Goalla ovat kuitenkin moottoripyörät sekä skootterit. Liikenne on mitä on, joten varovaisuutta voi tuskin liikaa korostaa. Goalla etäisyydet ovat kuitenkin lyhyitä, joten kaksipyöräisillä kulkemisessa on omat etunsa, mikäli siihen uskaltaa ryhtyä. Enemmän peltiä ympärilleen kaipaaville myös auton vuokraaminen on mahdollista.

Koko paketti kuskin kanssa tulee kuitenkin monesti halvemmaksi, ja näillä taksin hinnoilla auton vuokraaminen jää aika harvan turistin huviksi. Goalla suunnistaminen on usein enemmän tai vähemmän onnen kauppaa.

Kartat ovat parhaimmillaankin epäselviä, eikä teiden numerointi ja nimet noudata yhtenäistä logiikkaa. Vaikka määränpäätä olisi vaikea löytää, kannattaa aina luottaa paikallisten ystävällisyyteen ja kysyä rohkeasti neuvoa.

Goalla menee muutama päivä vain ympäristön tarkkailemiseen ja elämänmenoon sopeutumiseen. Mahtavaa viihdettä Goalla on vain ympäröivien ihmisten toimien seurailu, niin paljon eri kulttuureita sekä mielitekoja mahtuu tälle verrattaen pienelle alueelle. Rantaelämä on ehdottomasti Goaa parhaimmillaan. Kymmenet kilometrit paratiisimaista rantahiekkaa takaavat että jokaiselle löytyy oma paikkansa auringossa. Kun hotellin läheiset rannat ovat tulleet tutuksi, tsekkaa myös noin km etelässä sijaitseva Palolem.

Palolem on ehdoton huippubiitsi jonka monet arvostavat alueen parhaaksi. Sukellus Goalla on edullista puuhaa, ja puitteet ovat erittäin suotuisat. Sukelluskausi ulottuu lokakuusta kevääseen. Näkyvyys Goalla on hyvä, ja merestä löytyy paljon elämää seurattavaksi.

Hippiliike on olennainen osa Goan historiaa ja nykypäivää. Anjuna Beach oli porukan majapaikka, ja alueella järjestetään edelleen keskiviikkoisin kirpputori vanhojen aikojen muistoksi. Kirpputori on kuitenkin melko kaukana mistään autenttisesta elämyksestä, mikä ei tietenkään estä tekemästä sieltä erinomaisia löytöjä. Anjuna Beach on edelleen rento paikka jossa suuri osa Goan taiteilijoista, boheemeista ja monenkirjavista hampuuseista majailee. Goa-trance on monelle luvun kasvatille myös kotoa tuttu, ja Goa on edelleen oiva paikka psykedeelisen trancen ääressä viihtyville.

Bileitä löytyy varmasti, ja ehdottoman luonnonkauniissa puitteissa. Douppia Goalla riittää edelleen kaikissa muodoissaan, mutta on hyvä pitää mielessä että huumetuomiot ovat erittäin kovia. Moni länkkäri istuukin pitkiä tuomioita Goan vankiloissa parin hasisgramman hallussapidosta. Goa on Intian ehdoton turistirysä, joten hinnat Goalla ovat Intian mittapuulla varsin kalliit. Suomeen verrattuna Goa on kuitenkin erittäin halpa paikka niin majoituksen kuin ruoankin suhteen.

Muuhun Intiaan verrattuna alkoholi Goalla on hyvin halpaa. Ravintolat Goalla palvelevat niin monenkirjavaa yleisöä, että joka päivälle löytyy uutta maisteltavaa. Intian eri osien keittiöt ovat hyvin edustettuina, kuten myös monet länsimaiset suosikit. Goan ominaisinta apetta ovat herkulliset kalacurryt sekä intialaiset ruoat portugalilaisilla vivahteilla. Goalta kannattaa ostaa kotiinviemisiksi erinäisiä käsitöitä, joista monet ovat oikeasti hyvälaatuista kamaa.

Värikästä hippikrääsää sekä turistirihkamaa löytyy myös yllin kyllin. Goalla monet kaupat viettävät siestaa kuumina iltapäivän tunteina. Merkkiliikkeissä Goalla on kiinteät hinnat, mutta muualla tinkiminen on erittäin tärkeää. Halpojen löytöjen tekemiseksi paikallisten suosimat markkinat ovat hyvä kohde. Tsekkaa esimerkiksi suositut Mapusan markkinat. Hinnat Goalla ovat kalleimmillaan marraskuusta helmikuuhun.

Varsinkin joulun tienoilla halvat hotellit Goalla ovat kiven alla. Muutaman euron hostelleja löytyy varmasti, mutta mikäli haluat lomailla luksushotellissa kannattaa varaukset tehdä ajoissa. Goa on erinomainen kohde rantalomailuun ja muuhun rentoutumiseen. Goa on myös pehmeä lasku Intialaiseen kulttuuriin sillä se on mielenkiintoinen sekoitus vanhaa portugalilaista siirtomaavaltaa ja peri-intialaista meininkiä.

Kartta Javascript is required to view this map. Intian rupia INR Pinta-ala: Yleistietoa Goasta — kulttuurien sulatusranta? Mies kyllä palautti rahaa, mutta ei kaikkea ja hänestä huomasi, että oli huijannut tahallaan. Kun moitiskelin häntä, niin ei osannut tyyppi kuin naureskella eikä ollut mikään katukauppias, vaan liike oli hieno. Oma moka tietysti, mutta kyllä suututti! Huone siisti ja ok varusteltu.

Aamupala kohtuu monipuolinen, intiassa kun ollaan niin ruuat aika intia painotteiset, mutta kananmunain paistoaja poika oli ammattilainen ja pelasti aamupalan kohdallani.

Syötiin hotlas kerran lounas ja kerran illallinen, ruuat ihan ok. Respan naiset olivat mukavat ja asialliset, sekä hotellin johtaja miellyttävä herrasmies jolla tuntemusta myös suomesta.

Hotellin vierestä sai kätevästi vuokrattua skootterin sopuhintaan. Helmikuussa mennään taas samaan hotlaan pariks viikos, joten ihan kelpo paikasta kyse. Uskallan suositella ihan kaikille. Olimme edellisen kerran helmikuussa samassa hotellissa, olimme tyytyväisiä hotellin järjestämiin palveluihin kaikin puolin. Lähdemme taas helmikuussa 2 viikoksi samaan hotelliin. Meillä on ollut käytössä Grand Club huone johon olemme olleet tyytyväisiä.

Hotelli järjestää päivisin ja iltaisin erilaista toimintaa. Vinkkisi saattavat olla korvaamattomia muille matkailijoille. Voit kertoa esimerkiksi lempiravintolastasi, uskomattomasta paikallisesta nähtävyydestä, harrastusmahdollisuuksista tai paikallisista tavoista.

Ilmoita siitä muille - voit löytää matkaseuraa tai saada vinkkejä matkaasi varten. Tilaa Napsun uutiskirje ja voita euron matkalahjakortti! Lue ja osallistu Toimituksen matkavinkit Matkailu-uutiset Kävijöiden matkakokemukset Kävijöiden matkakuvat Kysy ja vastaa Matkavideot. Hyödyllistä tietoa Maailman sää Kotimaan sää Valuuttalaskuri Mitä matkalle mukaan? Goan sää ja ilmasto. Dona Paula Beach Panaji.

Pune [ km] Mumbai [ km] Mysore [ km] Bangalore [ km]. Park Hyatt Goa Resort and Spa. Vivanta by Taj - Panaji, Goa. Goan matkakokemukset ja vinkit. Kirjoita omista kokemuksistasi Goalla. Kysy kohteesta muilta käyttäjiltä merkkiä jäljellä. Onko kukaan lomaillut Morjim beachilla Goalla? Mielipiteitä ja vinkkejä otetaan

Pohjois goa suomi lappeenranta -

Lähtee mukaan pyydettäessä ostoksille laadukkaat ja luotettavat ostospaikatkertoo paikallisista tavoista, tutustuttaa paikkoihin joihin turisti ei osaa itsenäisesti mennä. Sivu arviointi ja palaute Anna palautetta sivusta. Känniset paikalliset äijät huutelevat perään, ahdistelevat rannalla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *