pano kiinnostaa etsin kavereita

Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään. Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan.

Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti. Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa.

Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä. Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia.

Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen.

Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Eli etsin pano kaveria lyhyelle vain noin ,5 cm vuotiaalle tyttölle. Mieluusti Humppilasta tai läheltä, mutta itse en pääse kauhean kauas, koska saan vasta tänä vuonna auton. Olen vasta neitsyt joten niin Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Oon jo haaveillukin mopoautossa paneskelusta.

Miksi pitää olla joku pano? Etsi itsellesi mieluummin suhde! Mitä järkeä tuollaisissakin on!? Moi käviskö vanhempi kielimies latovainiosta,teen mitä haluat. Orgasmeja sinulle vaikka autossa,haen sinut tapaamisiin sovitusta paikasta.

Tästä syystä en mene yhden ystäväni kanssa enää baariin kahdestaan, en jaksa aina tulla dumpatuksi yksin Ymmärrän, se on ärsyttävää varsinkin toistuvana Sen voisi ymmärtää joskus mutta kun aina käy noin, tuntuu että tulee käytetyksi vain esiliinana ennen kuin mies löytyy.

Toi on kyllä todella ärsyttävää. Mun kaveri on tehnyt samaa, kun ollaan kahdestaan lähdetty ulos. Luvannut vielä ennen lähtöä, että nyt vietetään tyttöjen iltaa ilman miehiä. Silti kadonnut parin tunnin päästä löydettyään muuta seuraa. Kannattaa toki aina ennen reissua selvittää miten molemmat haluaa aikansa siellä viettää. En itse lähtisi kahdestaan risteilylle sellaisen ihmisen kanssa, jonka tavoite on löytää itselleen miesseuraa. Eri asia jos on sovittu jotain ihan muuta.

D Mistä tallasia muijia löytyy? Oman kokemuksen mukaan, jos baarissa on muijat kahestaan ja toista niistä yrittää iskeä, niin sen kaveri tulee cockblockkaamaan.

Kaverisi kaltaiset ihmiset ovat kyllä itsekkäitä kusipäitä. Itse en tollasta kattelisi. Käyttäjä kirjautuu Facebookiin, lataa sovelluksen ja valitsee sen jälkeen kaverilistalta potentiaalisia seksikumppaneita, jotka vaikuttavat siinä mielessä kiinnostavilta.

Vastapuolella on oltava käytössään sama sovellus. Jos molemmat osapuolet ovat kiinnostuneita, sovellus yhdistää käyttäjät. Kohderyhmänä ovat parikymppiset käyttäjät, niin miehet kuin naisetkin. Sovelluksen tekijät ovat kalifornialaisia opiskelijoita, jotka keksivät idean humalapäissään. Tällä hetkellä käyttäjät on rajattu heteroihin, mutta kehittäjät lupaavat laajentaa palvelua myös homoseksuaaleille.

Pano kiinnostaa etsin kavereita -

En ymmärrä mikä on ongelma? Anime ja sillee on kans aika oma juttu Oon hyvin ennakkoluuloton ja annan jokaisen olla just sellainen ku on joten Kik: Jäin siis yksin juhlimaan, menin katsomaan keikan. Kolmas Pyörä pano kiinnostaa etsin kavereita Kaikki kävi todella nopeasti, nyt kaduttaa. Ehkä luulet jääväs kakkoseks? Oon ihan hyvän näköinen ja harrastan paljon urheilua. Seksikumppanin haku Facebookissa on ollut suosittua jo tähänkin asti, mutta sovellukset ovat painottuneet enemmän treffiseuralaisen etsintään. Mies ehdotteli kolmen kimppaa, johon sanoin, että ei kiitos.

Totesin hänen makaavan selällään alasti. Lähemmäksi tultuani näin kohteeni olevan jo vanhemman ja tuhdin puoleisen. Näillä amatöörisivuilla kaverit ovat vastaavassa tilanteessa pudottaneet shortsinsa ja alkaneet runkkaamaan itseään.

Koska muualla näköpiirissä ei näkynyt muita ihmisiä, päätin kokeilla vastaavaa. Ilta- ja aamupanot oli jääneet väliin vaimon taudin takia ja kullini jämähti napakasti pystyyn.

Lähestyin kohdetta joka makasi selällään jalat hieman koukussa. Rinnat eivät enää olleet terhakkaasti pystyssä vaan enemmänkin lättyinä. Isot ja tummat nännit olivat mukavasti kurtussa. Näköala oli suoraan hänen karvaiseen jalkoväliinsä. Nainen oli huomannut minut jo aikaisemmin, mutta vasta nyt hän laittoi kätensä vitulleen ja alkoi hyväillä itseään. Siirryin vielä hieman lähemmäksi ja kuulin ihanan kiimaisen lätinän hänen runkatessa itseään.

Nainen vinkkasi sormellaan ja taputti paikkaa hänen vieressään. Siirryin ja polvistuin hänen viereensä. Nainen, saksalainen, tarttui kovaan kulliini ja alkoi runkkaamaan. Rohkaistuin ja vein sormeni hänen vitulleen. Saimme sen verran kommunikoitua, että hän ei päästänyt naimaan ilman kumia. Kyllä harmitti kun en ollut varautunut asianmukaisesti.

Vaimon kanssa kun voi painaa paljaalla mäihät sisään. Lopulta annoin spermojen lentää hänen rinnoilleen. Samalla totesin, että olimme saaneet katselijan. Joku paikallinen adonis oli iso musta muna kourassa tulossa tilalleni. Vedin shortsit jalkaani ja jatkoin matkaani kohti rantaa. Vilkaisin vielä taakseni ja siellähän se musta perse nousi ja laski valkoisten reisien välissä.

Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään. Aloitin jo hyvin nuorena. Netsyys meni neljän toista ikäisenä serkkupojan kanssa ja seksinälkä on jatkunut läpi koko elämän. Olen jo lopettanut laskemasta partnereiden määrää, mutta kyllä niitä on monta. On sinne väliin osunut joitakin kokemuksia myös naisten kanssa, eikä sekään ole ollut yhtään hävettävä asia.

Olenkin ollut seksin suhteen aika 'kaikkiruokainen' ja avoin erilaisille ehdotuksille. Ei kai se voi olla väärin, jos vieläkin joskus haluaa tuntea toisen läheisyyttä. Tallinnan ja Ruotsin risteilyillä olen vieläkin useimmiten löytänyt lyhytaikaisia yhden yön tuttavuuksia ja se antaa uutta piristystä elämän arkeen.

Olisi kiva kuullu muiltakin vähän vanhemmilta omia kokemuksia ja ehkä myös niiden määrästäkin, jos joku togtii kertoa. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Eli etsin pano kaveria lyhyelle vain noin ,5 cm vuotiaalle tyttölle. Mieluusti Humppilasta tai läheltä, mutta itse en pääse kauhean kauas, koska saan vasta tänä vuonna auton. Olen vasta neitsyt joten niin Montako seksikumppania sinulla Olen jo aika iäkäs, mutta seksihalut eivät ole vielä hävinneet minnekään.

Oon jo haaveillukin mopoautossa paneskelusta. Miksi pitää olla joku pano? Etsi itsellesi mieluummin suhde! Mitä järkeä tuollaisissakin on!? Moi käviskö vanhempi kielimies latovainiosta,teen mitä haluat.

Orgasmeja sinulle vaikka autossa,haen sinut tapaamisiin sovitusta paikasta. Sano kikkisi niin tulen sinne;. Itselläni ei oikein ole vielä rintoja nimeksikään ja en ole vielä ollut suhteessa Saat ihanaa pyllyn nuolentaa kielimieheltä,haluaisin painaa kasvoni sinun pakaroiden väliin ja tehdä pienen tutkimusmatkan mielelläni pyllyysi.. Laitappas tyttö mailia nuorelle miehellem. Onko sulla kik voisimme tutustua sen kautta paremmin toivon pikaista vastausta terv hellä 18v.

Heli Laita sähköpostia hakkinevolli gmail. Anteeks vaan "sairaanhoitaja" mä oon täällä ihan itse ja mä en oo mikään saamarin Voin mä kyllä lähteekkin jos häiritsee. Jos kik ei onnistu niin oisko joku muu tapa miten voin ottaa yhteyttä? Voinko tulla nussii sua tänään perseeseen, asun sun naapurissa ;. Moi täällä ois 20 vuotias mies joka ois kiinnostunut seurastasi pistä viestii mulle sähköpostiin: Sanoisin, että miehesi on d niin paljon avarakatseisempi ja suvaitsevaisempi kuin sinä, että on kyseenalaista, kuinka pitkään hän jaksaa ahdasmielistä kyräilyäsi, ellet tee nopeaa suunnitelmaa siitä, miten voisit vähän löysätä pipoasi.

Ihmiseen, jonka kanssa on joskus harrastanut seksiä, ei kukaan voi luoda oikeaa, normaalia ystävyyttä. Siinä on aina jotain muutakin. En halua, että tyttöystäväni viettää aikaansa niiden miesten seurassa, joiden kanssa hän on harrastanut seksiä.

En myöskään itse pidä läheisiä välejä jos ollenkaan yhteyksiä niihin naisiin, joiden kanssa olen ollut sängyssä. Jos joku väittää, että joskus seksiä harrastaneet pystyvät normaaliin kaverisuhteeseen, on väittäjä joko tyhmä tai vilpillinen pahimmillaan kumpaakin. Jos tällaisen yksinkertaisen elämän karun totuuden toteaminen tekee minusta ahdasmielisen, niin sitten olen mielelläni ahdasmielinen.

Nyt ei puhuttu mun miehestä mitään. Sua tais kirpasta vaan sen verta kovaa että unohdit lukea viestin ajatuksella läpi ;-. Mä olen ihan samaa mieltä sun kanssa, sillä kun aattelee sitä että jos tää mies joskus tapaa semmosen naisen jonka kanssa se sitten haluaa vakavan suhteen niin tuntuisiko siitä mukavalta itsestään jos se uusi nainen sitten tapailisi entisiä ex-panojaan ja viettäisi niiden kanssa aikaa.

Esitin tämän asian keskustelussa, eikä mies osannut sanoa siihen mitään. Ei kai ollut ajatellut asiaa omalta kohdaltaan. Mun puolesta tuttavani tehköön mitä huvittaa, mutta jotenkin jäi vaan outo mieli tuosta keskustelusta. Sen takia pyysinkin miesten mielipiteitä siitä että kuvitteleeko oikeasti mies että ne ex-panot haluavat olla oikeasti kavereita vielä sen jälkeen kun ne on hylätty jonkun uuden ja ihanamman takia?

Ystävyys tuolloin vaatii tietysti tietoista päätöstä suhteen platonisella tasolla pitämisestä molemmilta,eikä kummallakaan osapuolella saa olla muita odotuksia tai toiveita suhteelle,kuin ystävyys itsessään. Riippuu tietty tosin myös ihmisen lunteesta,kykeneekö platoniseen suhteeseen entisen hoitonsa kanssa,vai ei..

Jos suhteeseen on alunperinkin liittynyt tosi vahvoja tunteita,niin sit homma ei ehkä välttämättä toimi. Totuus kyllä on, että jos molemmat tai toinen ystävyksistä elää parisuhteessa tahollaan, on uuden kumppanin kunnioittamista tehdä pelisäännöt jotenkin selviksi kavereiden tapaamisen osalta. Kaverit ei miehet, eikä naiset eivät ainakaan saa tulla ns. Sisälukutaitoni uskoisin pelittävän ihan hyvin. Se koira älähtää johon kalikka kalahtaa En tiedä, olenko tästä omasta "avarasta" katsannostani - jota pidän siis ihan tavallisena - ylpeä, mutta ainakin minun on elämäni on niin helpompaa ja rikkaampaa.

Jokainen elää tietysti niiunkuin haluaa, ja kumppanit ja muu seura myös sitten usein valikoituu omien periaatteiden mukaisesti. No,ehkä tarkoititkin kommentin hänelle Jossain vaiheessa tekstiä sormeni näköjään tosiaan ryhtyivät luulemaan, että kyse oli juuri sinun miehestäsi. Tekstisi luin kyllä ajatuksella, eikä minua siinä mikään erityisemmin "kirpaissut". Kyllä tähän ikään on tottunut jo ajatusmaailmaan jos toiseenkin. Joten lieneekö tarpeellista tähän sijamuotoseikkaan takertua, periaatteellinen sisältö oli ymmärtääkseni jutun pointti.

Sun kommentti oli ihan hyvä, kiitos siitä: Joskus harvoin saattaa olla poikkeuskin, mut sehän vahvistaa säännön: Joten jätetään kinaaminen tähän. Yrität vain väistellä takertumalla johonkin sijamuotoon. Etkö pysty vastaamaan itse asiaan? Sä laitoit että "mun moka" Ja mä vastasin että "niin oli". Ei siinä muuta asiaa. Tarkoitin avaukseesi esittämiäni näkemyksiä. Ajattelin, että vastaisit jotakin saamiisi kommentteihin. Mutta jos ei ole sanottavaa, niin eipä sitten mitään.

En oikein usko tuohon kaverihommaan eli-ensiksi sänkyyn ja sen jälkeen vain kavereita.. Luultavasti kyseinen herra haluaa edelleen harrastaa seksiä ko. Kylmä totuus, mutta näin se on todennäköisimmin.. Miehet, jotka ovat kovasti naisten kavereita-haluavat hyvin suurella todennäköisyydellä naisen hameen alle tai muussa tapauksessa he eivät ole kiinnostuneita vastakkaisesta sukupuolesta En halua viestilläni loukata ketään, mutta näin vain hyvin monesti asiat toimii Jos itse olen kiinnostunut naisesta todella, ei minun tavitse mitään ex-panoja ruveta tapailemaan Kuullostaa tosi naivilta ajatukselta-joo me harrastetiin seksiä monet kerrat ja nyt tapailemme vain kavereina Ilmoita sille herralle, että menet sinäkin tapailemaan vanhoja hoitoja ihan vain kavereina..

Luultavasti tulee itku herralle.. Siis musta on ainaki kiva viettää aikaa sekä exien että pelkkien ex panojen kanssa.

Ei tosin kaikkien, mutta kumminkin.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *