Posliini tai toisinaan kiitorata 3. Pakkasten saavuttua kalun yllä lyhyt karvoitus. Menin nuoren roomani tytön luo. Kyllä yllätyn kun riisu itsensä. Tumma tyttö, karvoja paksusti haaroista napaan asti. Kyllä sinne halus mennä pussailee. Peppu oli tummassa karvassa, ei haittnut kun sinne työnsi.

Mies 28 Kiitorata, koska täysin posliini hiostaa Naisella pylväs, palkki tai posliini. Mies 23 Itselläni siistitty, Naisella saa olla juuri sellainen kuin itse haluaa. On puska tai posliini niin se on jokaisen oma asia: Täysposliini, ajelu kerran viikossa.

Se on jokaisen oma asia. Aaamulla partaa ajaessani myös ala varsi ja pussin sekä siistitty yläpuoli n.

Mies 42 Posliini tyttöystävä tykkää Posliini,kiitorata.. Mies 45 Kivekset sileet ja siistitty yläosa Naisella kiitorata ja häppärit paljaat. Mies 52v Täysin posliini,ohut n. Nyt vaimolla nuolialaspäin klitan päällä sexyn näköinen. Mies 49v Poslari Poslari. Mies65 Täysposliini jatkuvasti yli 10 vuotta Vastapuoli myös posliini. Nainen ja 18 vuotias.

Itselläni on täysin posliini, eli sheivaan, ihan sen takia, että tunnen oloni seksikkäämmäksi ja pidän posliinista enemmän. Miehellä pitää olla siistiytty vähintään. Täysi posliini tietenki ois kiva.

Haluuks viedä mun poikuuden. Olen myös täysposslari ja tykkään nuolla posliininaista. Mies 41 Siistitty Karvainen on paras.

Posliini, koska posliini tuntuu yhdynnässä paremmalta ja intiimimmältä, edellytyksenä että itselläkin on. Jos itsellä olis pöheikkö, niin sitten ilo partnerin posliinista rajoittus lähinnä suuseksiin ja visuaaliseen puoleen.

Nainen 62 v, Täysposliini jo 30 vuotta Mies saa olla niinkuin haluaa. Tällä hetkellä pieni karvoitus, yleensä posliini. Miehellä saa olla karvoja ja täysin ajeltu saattaa näyttää vähän luonnottomalta, siistiminen tietenkin on plussaa. Oon gay ja karton pitää olla. Mies 36v ja bi 2. Naisella pehko korostaa pillun rumuuttta. Täysin karvaton jo muutaman vuoden 3. Posliini tai sitten joskus vähän. Tuntuu paremmalle, kun ei ole mitään välissä.

Eikä karvoja tule suuhun suuseksissä. M47 Posliini posliinia vasten. Nainen 17v ja puoliks posliini. Ei sellasta hullua puskaa oo kiva ottaa suuhun, hillitty tai posliini.

Sivut ajellut, häpyhuulet myös. Mitä tulee miehiin…ei mitään ajelua. Minusta se on hygieenisempi, kauniimpi ja mukavampi ottaa suihin 3 posliini, samoista syistä. En pidä karvoista, mutta en pidä myöskään sukupuolielinten ulkonäköä viehättävänä joten parhaimman näköinen on kun on vähän siinä peittona.

Suuseksi ei ole pakollista joten ei haittaa vaikka on vähän siinä häpyhuulten kohdallakin. Mutta siistitty pitää ehdottomasti olla, niin vähän karvaa kuin mahdollista. No kokonaan sheivattu tai siistitty, miten toinen nyt itse tykkää. Suuseksiä en myöskään anna, täytyy olla muut keinot ;. Kokeilin kerran noin 15 v. Ihana tunne varsinkin vedessä tai tuulessa. Kuka haluaa karvoja ruokaan? Poslari, koska silee on paras 3.

Trimmattu mutta kyllä karvoja saa olla, kunhan ei ihan hirveetä puskaa oo. Siistitty mutta luonnollinen 3. Siistitty koska tuntuma parempi naidessa. Esimerkiksi vaimolla tällä hetkellä pillukarvat rehottaa valtoimenaan. Tyttöystävä on täysin posliinipillu ja toisen tyttöystävän ajelen yleensä posliiniksi, silloin kun harvoin tavataan.

Niin ja ajelee se vaimokin karvansa silloin tällöin, varsinkin lämpimillä ilmoilla. Luonnollinen puska, mutta ei mitenkään iso - en ole luonnostaan kauhean karvainen sieltä. Kesällä siistin bikinirajat ja lyhennän karvoja joskus. Hyvin kehittyneet vehkeet myös hyvin esillä, näkösällä.

Minua ainakin kiihottaa ja näyttää isommalta; sekäei tarvitse syljeskellä karvoja,itsekkin olen posliini koska koen inhottavaksi karvat.

Paljon hygieenisempaa; Tiedä häntä? Itse ajelen varren ja sen edustan paljaaksi ja hankkiudun eroon kassikarvoista. Lyhennän jäljelle jääneet karvat sopivanpituiseksi. Näky on ollut monille visuaalisesti miellyttävä, samaan aikaan miehinen, mutta siisti.

Ja kalu tietysti näyttää isommalta kun on kokonaan esillä. Täysi posliini miehellä on vastenmielinen.. Oltiin eilen uimahallilla ja siellä mies joka oli täysin posliini ja kulli oli vielä kunnon tuppikulli - oli näky. Meidän yhdeksänvuotias oli vietävä pois, kun alkoi kommentoimaan että tolla sedällä samanlaneb kikkeli kuin hänellä Aattelin että aika naurunremakka tulee ja nuorimies saa ikuisen trauman jos koko suihkuhuone rämähtää nauramaan. Kuka pitää mistäkin se on makuasia. Ja kundilla oli kokoa ja näköä mutta se karvaton ja kunnon tupessa Kyllä minäkin kassit sileinä pidän ja siistin saksilla munakarvat.

Kerran kesällä vaimon kanssa vähän innostuttiin ja putsattiin toistemme alapäät - mutta ei oo meidän juttu. En tiedä mikä jhme villitys tämä sheivailu on. Naisella vielä ymmärrän mutta Siistiä aina voi ja lyhyenä pitää, mutta täysin karvaton mies alapäästään ja jos vielä kunnon tuppipippeli, on vähän huvittava. Makunsa kullakin, kuten sanottu.

Varmaankin sillä miehellä oli ollut kovat uintitreenit. Rankka urheilu kutistaa paikkoja väliaikaisesti ihan kuin kylmässä vedessä uiminen tai kova jännittäminen. Kyllä se saunassa lämpimässä varmaankin oli taas voinut palautua normaaliin lepokokoon. Toki on hänellä voinut olla pieni muutenkin, onhan niitä.

En ymmärrä näitä juttuja, että karvat tulis muka suuhun heti, jos ottaa ajamattomalta mieheltä poskeen. Eihän karvat kullinkärjessä kasva ; Sellanen vähän lyhennetty karvasto on paras miehellä. Ja jos pallit on ajeltu, niin lipasen niitä mielläni myös - vähän perusteellisemminkin. Trimmattu häpykarvoitus miehellä on paras! Posliini miehellä olisi aikamoinen turn-off. Rintakarvat ovat myös ihanan eläimelliset, tekee mieli aina saada hyväillä sormilla.

Rintakarva ajelu on nykyään muotia? Karvoitus kuuluu miehiseen olemukseen - siistiksi ajeltuna tietysti. Sheivaan aina säkit ja peniksen juuren muutaman päivän välein. Kun sänkin on tietyn pituinen niin se alkaa kutittamaan. Todennäköisesti ei enää kutittaisi jos kestäisi sen kutinan ja kasvattaisi kasseihinkin kunnon karvat. Itse sheivaan alapääni säännöllisesti. Navasta alaspäin jätän ns kiitoradan. Mutta kivekset ja peniksen juuresta karvat pois. Itellä puhtaampi olo, ja kyllä olen siitä naisiltakin kiitosta saanut.

Ja eikä mitenkään ole "poikalapsi" olo. Eikä kukaan ole niin tullut sanomaan. Kerran sain naiselta kommentien että "miehet pöngittää karvojen ajelulla pintä vehjettään". Mutta kait se on makuasia, toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Mulle alapään sheivaus kuuluu normi rutiineihin, ja itse siitä pidän.

Mulla alko nuorena kasvaa karvat ja vanhempi nainen huomas kun olin kylässä. Sano että pitää ajaa siistiksi ja otti kalsarit pois ja höyläs kaikki karvat pois munan ympäriltä mikä seiso. Sitten halus naida kun olin posliini mikä sitä kiihotti. Kävin joskus kylässä ja halus heti katsoa housuihin onko kasvanut karvoja, parturoi paljaaksi ja tykkäs sitten vasta naida.

Todella käsittämätön muoti-ilmiö nykyään tuo karvojen ajelu. Vain jotkut harvat ovat jättäneet hiukan karvoitusta. Miehetkin ajelevat häpykarvojen lisäksi kaikki muutkin ihokarvat ehkä tukkaa lukuunottamatta. Ennen vanhaan oli jokunen erikoislehti, jossa oli ajeltuja, mutta nyt ei mitään muuta ole olemassakaan. Ihokarvojen ajelu miehillä tuntuu muutenkin olevan nykyisin muotia. On muistettava, että häpykarvoitus on tärkein indikaattori yksilön sukukypsyydestä.

Miehellä lisäksi muu ihokarvoitus on sukupuolituntomerkki. Siksi on luonnollista, että karvoitus laukaisee suvunjatkamisvietin, eli karvat ovat seksuaalisesti kiihottavia. Tosi kamalan näköinen on se, kun karvat on ajeltu muutama päivä sitten ja tilalle on tullut sänki. Mahtaa se sänki myös tuntua inhottavalta. Naisena olen kymmenen vuotta ajellut vähäsetkin karvat pois 55v kun ei niitä ketään katsele. Erehdyin nuoren miehen kanssa sänkyyn ja tykkäs kun oli paljas.

Ajelin siltäkin seisovan kullin 19cm ympäriltä vähäisetkin alun karvat pois. Sit oli jotenkin kiva saada karvatonta nuorta.. Nautin, haluan ja kiihottaa! En edes osaisi enää varmaan olla karvallisen version kanssa sillai, ei kiinnostaisi. Käykääs katsomassa mun kuvaa seksitreffit. Olen pitänyt tuota mallia jo muutaman vuoden ja kehuja satelee..

Minne se nimimerkki pittää kirjottaa? Mitä karvaisempi ihminen sitä läheisempää sukua apinalle ja jos sheivaa niin haluaa etäisyyttä apinaan?

Meiltä vanhuksilta oli seksi-ideat loppu ja päättettiin kokeilla tuota ajelua molemmilta. Minusta mieheni oli tosi siisti ja seksikäs ilman karvoitusta, mutta ei ilmeisesti tunenut oloaan kotoisaksi paljaana, kun ei ole antanut uudestaan ajella. Häntä kyllä kiihottaa minun häpykarvojeni poisto, sessio päättyy aina yhdyntään.

Meillä vaimolla kiitorata, minä täysin posliini vaimon toivomuksesta. Vaimo ei voi sietää pöheikköä, heti tulee kommenttia jos alkaa karvat rehottamaan. On jotenkin kiihottavaa, ja alistavaa jos miehellä on karvoja PALJON ; ja ottaa suihin, ja mies vielä pitää päästä kiinni, ja painaa sitä alemmas kohti karvoja ; tästä minä tykkään. Miehen ei kuulu ajella karvojaan. Miehen kuuluu haista hielle ja paskalle. Pitäisköhän tehdä sellainen t-paita jossa lukee, että oon posliini.

Olis varmaan helpompi iskeä sellainen nainen joka tykkää imeskellä posliinimulukkua kuin karvaista tappia. Sitäpaitsi jos nekin naiset pitäis sellaista paitaa, niin olishan se hienoa ettei eksyis ravintolassa väärään pöytään. Minä en ainakaan voisi kuvitella enää kasvattavani karvoja takaisin alapäähän.

Ex-kihlatun pyynnöstä ne joskun pois ajelin ja nykyisen vaimoni kun tapasin niin hän riemastui ensi näkemällään. Puhtauskin on paljon helpommin hoidettavissa, suuseksistä puhumattakaan. Selkeästi se tosin muissa miehissä herättää ihmetystä varsinkin kun olen muuten kohtuullisen karvainen.

Mutta "nainen tykkää" selitys laittaa aina uteliaat katseet kuriin. Vastaa alkuperäiseen viestiin Täysin karvaton alapää miehellä? Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi.

Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Ja APn ongelma on ilmeisesti vakituisen suhteen puute.

Kirjoituksesta päätellen hänestä ovat kiinnostuneet lähinnä raksaäijät ja muut duunari-alkkikset, joilla ei välttämättä ole hienovaraisuutta ja käytöstapoja naista kohtaan. Koita etsiä itsellesi kunnon äijä, johon voit luottaa ja jonka kanssa voit avoimesti puhua asioista ilman kyräilyä. Kyllä niitä pitäisi löytyä kaikista sosiaaliluokista.

Näitä yksilöitä tosin harvemmin löytyy Kontulan tai Jakiksen ostarin baareista. No ei sun mua ainakaan heti munille tarttis potkia. Minä olen ihan samaa mieltä,siitä että ainakaan mun mulkkua ei nuoleta enkä minä sun pillua nuole jos et sitä halua,karvat saa olla,on mullakin karvoja jos ei muualla nin ainakiin munissa ja päässä. En minä ainakaan ole vaatimassa naiselta,mitään muuta kuin tasaarvoista keskustelua. Ystäväni geenitutkia Leena Peltonen-Palotie arvostettu,kuin myös toinen hieno tähtititeen vaikuttaja dosentti Leena Tähtinen molemmat tieteen popularisoija,ystäviäni.

Tässä kun on naiset laittaneet miehiä hiukan ns: Saatan sanoa tässä vähän nuorempana miehenä että kaikki kiitos ja kunnia,sinullekkin hieno nainen joka tulet esille kaikkine karvoinesi.

Molemmat Leenat kuolivat ilman pelkoa vaikeaan syöpäsairauteen. Nyt sitten asiasta toiseen. Ei minua ainakaan haittaa,minä kokoiset rinnat naisella on,mandariinin kokoiset on ihan hyvät. Minä olen ihan tavallinen rakennusurakoitsija ns: Jos tunnistat karvapimppi tästä itsesi laita viesti T: Ajaisin itse kyllä karvat alakerrasta mielelläni jos nainen niin toivoisi Karvainen pimpsa naisella ei näytä hyvältä, kerää itseensä likaa, on suuseksin kannalta epämieluisa.. Mietin että mitenkähän yleisiä tuollaiset vaatimukset oikein ovat Itse olen muodokas nainen, tällä hetkellä pientä ylipainoakin, ihan omat rinnat, posliini en ole.

Ei ole ikinä mieheltä tullut vaatimuksia noista minkään asian suhteen! Ja jos tulisi niin näyttäisin oven jos en kelpaa sellaisena kuin itse haluan olla. Eipä ole miesseurasta pulaa ollut vaikka itse olen erittäin nirso miesten suhteen. Terveen itsetunnon omaava nainen ei lähde mukaan sellaiseen mitä ei koe omakseen. Mua ei häiritse pätkääkään että joku mies heittää naisen pihalle joka ei ole posliini, se häiritsisi enemmän että nainen sen takia ajaisi itsensä posliiniksi!

Jokainen olkoon mikä on ja meillä on erilaiset mieltymykset ja oikeus pitää niistä kiinni. Se ei ole oikein että muuttaa itseään sen mukaan mitä joku toinen haluaa sinun olevan. Enpä ole edes tiennyt että pitäs olla joku porsliini??

Eikä ole kukaan mies senkään jälkeen mitään sanonut vaikken kalju sieltä olekaan. Ovatkohan vaan sitten hiljaa kauhistelleet että onpa eukolla kamala karvalakki Miten se nyt pitää ajella että oisin trendikäs kuin muut naiset?

Kyrvän imeminen posliini vai puska -

Suurimmalle osalle nainen kelpaa sellaisena kuin on, kunhan on oma itsensä ja luonnollinen. Nainen 19v posliini, aivsn sama onko karvat vai ei. Mies61 Täysposlari Piikikäs sänki. Itse ajelen alapääni posliiniksi mutta karvoitusta ympärillä riittää enemmän kuin tarpeeksi, koska en sitä jaksa siistä sen enempää, joskus lyhennän esteettisistä syistä. Tämä siksi että se on hygieenisempää ja tyttöystävän on mielyttävämpää antaa suuseksiä. Näin ei kuitenkaan ole. Kylläpäs miesten karvattomat alapäät kovasti näyttää sinuakin kiinnostavan. Jalat levälleen ja emäntä poisti kaiken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *