venäläinen nainen kokemuksia suomi chat seksi

Ei ole kun kaverimielessä, oli tosi upea pullukka venakko. Oon sen kaverina Facebookissa vieläkin. Iivanat on sukurakkaita, joten kannattaa vaihtaa isompaan asuntoon heti kättelyn jälkeen. Kokemus kannattaa aina hankkia, meni sitten rinnoille tai reisille.

Juuri jotain tuollaista aina odotan tapahtuvan venäläläisessä baarissa joten yleensä jätän väliin. Jo tavallisessa ruokaravintolassa saattaa sattua ja tapahtua. Kerran seurustelin ja siltä pohjalta voin sanoa että mukavia naisia ne on. Harmi kun sen piti muuttaa takas kazaniin koska sen äiti sairastui. Venäläinen nainen on eräänlainen ikoni, tai ehkä naiseuden ikonostaasi, jonne on sijoiteltu uskonnollisromanttisella maulla paljon kimaltavaa kuvainpalvontaa, sekä muutama kynttilä antamaan tunnelmaa yleiseen hämäryyteen tai hulinaan.

Venäläinen nainen on siis eräänlainen käsite. Esimerkiksi amerikkalaisesta naisesta tulee heti mieleen jotain aivan muuta. Ja varmaan jokainen älykäs ihminen käsittää, että yksikään näistä kuvaelmista ei pidä paikkaansa. Nekin näet elävät päämme sisällä. En ole täysin varma, onko kenellekään tuttu lukusarja Venäläiseen naiseen tämä lukusarja ei päde.

Tämä on ainoa ero muihin vallitseviin naiskäsityksiin. Venäläiset naisethan on rehellisiä meihin suomalaisiin naisiin verrattuna. Eivät halua hyötyä miehestä millään lailla. Tulevat siis paljon halvemmaksi kun me suomalaiset. Riittää pieni vuokraluukku asunnoksi. Venäläinen nainen kiittää tästäkin. Leipoo ja paistaa miehelle joka päivä. Mikäs on miehellä köllötellessä kun vaimo tulee niin "halvaksi". Jopa ätmeillä on sellaiseen mahdollisuus. Toisaalta moni suomalainen nainen ei ole edes sen pienen vuokraluukun arvoinen.

Jos venakko on kauniimpi kuin mitä voit Suomesta saada niin anna palaa aloittaja! Saat ainakin kivan muiston jos et pitkäaikaista suhdetta. Juu, ja nehän on myös neitsyitä kaikki.

Ihan hyvällä sanon että minusta venäläiset naiset on vähän kolhon näköisiä. Ovat myös pullukoita ainakin kun ikää tulee lähemmäs 30v. Jos hyvin käy niin venakkokin saa muiston suomalaisesta miehestä pienen lapsen muodossa. Puolet suominaisista on runsaasti ylipainoisia jo ennen teini-ikää.

Venäläisista naisista osa ylipainoistuu mummoiässä. Miehistä on kuitenkin ylipainoisia enemmän kun naisista. Ei mitään lihaksien tuomaa painoa.

Alle teini-ikäiset on lapsia. Ei poikalapsikaan ole suomimies vaikka löytyy poikalapsistakin pullukoita runsaasti. Venäläinenkin nainen on siis mummoiässä jo kolmekymppisenä. Sen ikäisiä ja vanhempia venäläisiä ylipainoisia naisia siellä prismassa näkyy. Myös teini-iässä olevia tyttöjä mukana joille ostetaan hyvää pupellettavaa.

Se on tätä päivää että myös venäläiset naiset lihoo. Voi monella miehellä tulla tasa-arvoisia feministiä ikävä. Naiset ovat paljon tulisempia, temperamenttisempia, odottavat mieheltä sekä ylläpitoa, että kalliita lahjoja, akselilla turkit ja timantit.

Ja siis aivan tavallisissa suhteissa, nuoretkin. Kulttuuri on siis hyvin erilainen. Venäläiset miehet myös olettavat naistensa olevan näyttäviä, johon myös kuluu aikaa ja rahaa. Ja kuten jo mainittiin, suku kuuluu läheisesti asiaan, ehdottomasti. Jos ei jopa VuosiSadan.. Ja sitten Oireillaan enemmän tai vähemmän.. Oma isomummoni oli venäläinen. Eipä tarvinnut isovaarin kärvistellä nälänhädässä tai puutteessa. Mestarikokki hän oli, joka hallitsi venäläisen ja ranskalaisen keittiön salat.

Eikä sanoja tarvittu, sillä rakkaus on muuta kuin puheita. Oliko venäläinen vai entisten suomalaisten jälkeläisiä? Siellähän on vieläkin suomalaista sukujuurta olevia paljon. Sukunimiä on ihan suomi peräisiä. Emme ole pystyneet jäljittämään tarkasti hänen liikkeitään, mutta todennäköisesti Pietarista tuli.

Hän ei myöskään puhunut taustastaan koskaan mitään. Mummo epäili, että hän on saattanut olla "hovinaisia", mutta tälle ei ole varmistusta. Venäläinen pitää suunsa supussa tietyistä asioista ;.

Ne upeimmat venäläiset ihmiset Stalinin kommunistien lahtarikaarti taisi ensimmäisenä pyrkiä teurastelemaan. En voi kun suositella: Asenne ja ulkonäkö kohdillaan.

Koulutettu ja puhuu sujuvaa enkkua. Pietarista tänne alle 3h Allegrolla. Seurusteltu nyt pari vuotta. Olen venäläisen naisen kanssa aviossa yli viisi vuotta,ei mitään valittamista. Oli tavatessamme yli 5-kymppinen ja on sanottava etten ole tavannut niin hyvin säilynyttä suomalaista naista. Ei ole tarvinnut koskaan riidellä ja mukana tuli nyt jo 18v hyvän näköinen tytär joten silmän ruo- kin on riittämiin.

Sukuloimassa käyvät usein mikä sopii minulle hyvin. Ota vaan suomalainen vinkuva tuulipukulaardivalas. Eihän mies ole pinnallinen naisten suhteen? Sanoo nainen jonka pinnallisuus ylettyy vieläkin syvemmälle eli nainen joka rakastaa miehestä hyötymistä ei miestä itseään. En ottaisi miestä mistään hinnasta. Kanadalaiset on namuja ja miehekkäitä, ja niistä puuttuu se pessimistisyys ja vinkuminen mitä monessa suomalaismiehessä on.

Suosittelen ; Kokemusta useammasta ja nyt yhden kanssa vakiintunut. Telkkarista tuli juuri ohjelma missä kerrottiin että Kanadalaiset ovat todella rasistisia ja se ihan normaalia siellä myös virkamiestasolla. Tunnen myös pari kanadalaista, miehekkään oloisia miehiä. En tunne venäläisiä mutta virolaisia tunnen ja olen seukannut.

Virolaiset on siis tosi ihania naisia. Ovat aina ystävällisiä rumille miehille myös. Olen minäkin ystävällinen rumille miehille. Ei se ole ulkonäöstä kiinni. Jos tarkoitat ystävällisyydellä pillun antoa niin sitä en tee. Antamattomuus ei edes liity rumuuteen. Venäläisen naisen kanssa seurusteleminen voi olla lottovoitto tai katastrofi.

Yleensä sieltä tulee "naimakauppojen" mukana muutama Gorbatshov takomaan liennytyspolitiikkaa, tai pahimmillaan joku vaimon sukuun kuuluva terroristiporukka budjaamaan asuntoosi.

Ja melko varmasti mukaan änkeytyy joku idiootiosaston kgb-hörhö tutkailemaan suomalaismiehen poliittista luotettavuutta eli "pölhöyttä".

Voit odottaa selkeämpää roolijakoa. Venakkonaisia yleensä kiinnostaa perinteisen miehekäs mies. Nallekarhumiehellä on hyvät osakkeet, karuus on plussaa, saa olla juro. Mieheltä odotetaan ahkeruutta, rohkeutta, osaamista, johtajuutta perheen päänä , jne.

Poliittiset ajatukset ovat yleensä venäläisillä naisilla konservatiivisempia, usein sellaisia joita tiedostava puhavihreä ei katsoisi hyvällä. Aina on syytä olla tarkkana kun asuu korkeamman elintason maassa, mutta lähde silti treffeille. Suurin osa venäläisistä naisista on ihan normaaleja ihmisiä, ei mafian jäseniä tai huijareita.

Muista että nainen luultavasti odottaa sinun olevan viejä. Kaiken EI tarvitse olla täydellistä harhaluulo - itse asiassa suominaisilla on tässä suuremmat odotukset. Mutta venäläinen nainen on vaativampi siinä että sinun on ratkaistava ongelmat, olethan Mies. Naisen huomioiminen herrasmiesmäisillä eleillä on Venäjällä arvostettua, suurimmalla osalla pelimiehistä on heidän kanssaan paljon vaikeuksia.

Minulta voi kysyä neuvoa. Tietyistä syistä tiedän Venäjästä melko paljon: Jep, hänen huonot ja vähäiset kokemuksensa perustuvat siis lähinnä venakoihin. Olenko koskaan väittänyt että ulkomaiset naiset olisivat täydellisiä? Venäläisten naisten vaatimukset ovat tietyllä tavalla helpompia ymmärtää, koska olosuhteet maassa ovat mitä ovat. Tiettyjä ominaisuuksia tarvitaan jotta pysyisi leivän syrjässä kiinni, ei siksi että pääsisi somettamaan asunnosta joka on hienompi ja paremmalla alueella kuin tyttökavereilla.

Väite siitä että venäläiset naiset olisivat pinnallisempia, on suominaisten keksintöä. Pituus on, yllättävää kyllä, vähemmän tärkeää. Pelimiestaidoilla on pienempi merkitys. Ei minulla ole juuri mitään kokemuksia venäläisnaisista, jos ei perhetuttuja ja lapsuuden leikkikavereita lasketa. Eihän ne ole pinnallisia. Ihan muuten vaan kulkevat korkokengissä ja minihameessa. Johan siinä pitää olla kunnon maasturi että talvella pääsee liikkumaan korkokengissä.

Itse kuljen toppapuvussa ja nastakengissä talvella. Pysyy pystyssä liukkaalla pinnalla eikä pakkanen puraise. Venäjällä on matalampi elintaso ja silti naiset ovat naisellisempia, ei se rahasta ole kiinni. Se on kunnia-asia, ei pakkopuollaa joka ei huvittaisi. Ei siellä mitään aateliselämää vietetä, pl. Hinnakkailla maastureilla ne täälläpäin ajelevat.

Muutenkin juuri niin kun kuvailin. Ovat varmaan saaneet rikkaan oman maan miehen. Naiset tekevät lyhyen, pääasiassa osa-aikaisuuksista koostuvan työuran ja jäävät eläkkeelle noin vuotiaina. Kauneus kuuluu naimattomille ja nuorille, ja kun tämä aika on ohi, on luonnollista että ulkonäön ylläpitäminen vähenee käytännölliseen minimiin. Tämä ei tietenkään päde edustustilaisuuksissa, jolloin koreilu on luonnollista.

Aivan samalla tavoin myös miesten kulttuuri ja parisuhde näyttäytyvät hyvin erilaisina riippuen siitä, todistaako sitä ulkopuolelta, vai kuuluuko tarkoin valittuun sisäpiiriin. Runoile toki, mitä mielit. D Sillä aikaa kun mies raataa pitääkseen perheen leivän syrjässä kiinni, nelikymppinen nainen vain istuskelee kotona verkkareissa mussuttamassa pullaa ja tapittamassa telkkaria? Ja nyt varmaankin pitäisi ylistää suominaisia jotka sentään käyvät töissä ihan eläkeikään asti?

Jokaisessa keskustelussa toistuu sama kaava: Suominainen ei hyväksy monessakin paikassa normaalia ajatusta että pitäisi huolta ulkonäöstään JA kävisi töissä. D Suloinen kaksinaismoralismi on juuri siinä, että venäläinen mies on velvoitettu olemaan hurmuri julkisilla paikoilla, mutta hän saa olla hirviö yksityisesti. Nainen on velvoitettu olemaan hurmaava julkisilla paikoilla, mutta yksityisesti totuus voi olla erilainen. Oman kulttuurinsa kukkasille voi toki olla sokea.

Sinä mikään venäläinen ole, jos et omista edes kyrillistä näppäimistöä. D" Missään maassa tai ajassa ei ole tilannetta jossa naiset saavat elää prinsessaelämää jossa riittää että huolehtii ulkonäöstään kolmekymppiseksi asti.

D" Joko olet juonut liikaa mehua tai sitten et ole kovin fiksu. Missä maassa ei olisi niin että julkisilla paikoilla yritetään näyttää paremmilta kuin todellisuudessa ollaan? Kannattaa ehkä lopettaa sen käyneen mehun kittaaminen. Arman Alizad on suomalainen, mikä hänen äidinkielensä on? Ja haha, Arman Alizad ei todellakaan ole suomalainen. Miksei nyt yhtäkkiä ytn: Vai toimiiko tämä vain "miesten kannalta mieluisasti" eli atn: Yrittääkö maija nyt perustella miksi hänelle hieman rohkaistuneena entisenä seinäruusuna ehkä sittenkin kuuluisi se komea, sosiaalinen ja hauska YTM?

Jospa se seinäruususta kuningattareksi-satu voisi sittenkin muuttua todellisuudeksi? Noin se lähes aina menee. Poikkeukset ovat äärimmäisen harvinaisia kumminkin päin, etenkin kun puhutaan YT-tasoisista. D Onkohan tämä tarttuvaa, kun parikin tuntemaani entistä seinäruusunaista on saanut joskus 25v molemmin puolin vastaavia ajatuksia, saatuaan huomionosoituksia ytmeiltä?

Kuulostaa kovin tutulta kuvaukselta, tosin itselläni on venäläinen mies. Eli kotityöt hoituvat paremmin kuin suomalaiselta mieheltä koskaan, samoin ruuanlaitto. Mieheni on kohtelias , hyväkäytöksinen ja komea toisin kuin suomalaiset miehet.

Hän pukeutuu siististi, toisin kuin suomalaiset miehet jne. Hän juo vodkaa, mutta on harvoin humalassa toisin kuin suomalaiset miehet. Koko porukka Pietariin, tai mun puolesta ihan minne päin Venäjää vaan.

Siellä saatte sitten nauttia, ah, niin iki-ihanista venakoistanne, voitte vaikka vaihtaa kerran, pari viikossa. Ei tule tällaisia kateellisia suomalaisia naisia vastaan. Tekstistäsi voisi kuvitella, että olet ollut naimisissa useammankin venakon kanssa ja ainakin nainut satoja varmaan puoli-ilmaiseksi, muttei maksutta.

Älä hyvä ihminen lähde kirjoittamaan moisia yleistyksiä. Mun puolesta saat rakastaa venäläisiä naisia kaikessa naiseudessaan ihan niin paljon kun sielu ikinä sietää, eli tuon kohta viiden olisit voinut jättää pois tuosta. Kirjoitat, että venäläiset ovat poikkeuksetta sitä ja tätä. Todellisuus lienee kuitenkin tarua ihmeellisempää.

Ilmeisesti venäläisen kanssa voit. En kannata mitään suosi suomalaista, potki venäläistä tai muutakaan maahanmuuttajaa -linjaa, mutta suomalaisen naisen yleistäminen ja erityisesti venäläistä heikommaksi tekeminen raivostuttaa. Jos voin yhtään puolustautua on mieheni isä syntynyt Suomessa ja muuttivat lapsena Venäjälle. Eli mieheni on kyllä venäjänkansalainen, mutta ns. Tämä yhdistettynä ksenofobian aiheuttamaan kateuteen ja lopputulos on kaltaisesi: Venäläisillä on tälle hieno termikin: Luepas muutama muslimin kanssa seurustelevien naisten, jotka muuten parin vuoden sisään kävelevät rätti päässä kaupungilla, kirjoittama suomalaisia miehiä halventava kirjoitus.

Älä nyt yleistä hyvä mies. Minä en ole tavannut vielä yhtään suomalaista naista, joka olisi katellinen näille Suomeen tuleville venäläisille naisille. Olot on monesti kurjat siellä ja tänne tullessa kaikki tietää että he tulevat paremman elämän perässä ja he tietävät tämän myös.

Tunnen muutamia venäläisiä naisia Suomessa toisia vähemmän ja kaikki ovat tarkkoja rahan perään ja jokainen on ottanut jo toisen mieskierroksen täällä Suomessa. Lapset tehdään, että voidaan jäädä Suomeen.

Kaikki ovat kyllä ystävällisiä, myös naisille, mutta mitään kadehtimista en näe heidän asemassaan. Tietysti kohtelu voi muuttua joskus tylyksi, jos tämä venäläinen nainen toimii samalla periaatteella kuin kotimaassaan. Ottaa mitä irti saa, vaikka toisen naisen miehen. Kukaan heistä ei käytä tuulipukua, ei edes verkkareita. Missä sä oikein asut?

EI ehkä kateellisia mutta monelta naiselta puuttuu se rautainen itsevarmuus jota näillä ka unottarilla on.. No ette te suomalaiset naiset todellakaan ole ylivertaisia.

Mulle ainakin kävis se että teikäläiset vaihdettas kaikki venäläisiin naisiin. Annetaan teidät arabeille ja afrikkalaisille niin siihenhän teidän ääri-tasa-arvo-suunnitelmat kariutuis Voin kuvitella venakon sänkytaitoja ja äänähdyksiä venäjäksi. Mutta kyllä ne kuule tummistakin miehistä tykkää! Jos ei niin mun käy huonosti! Suomalaiset naiset on mulle ihan samantekeviä.

Ei tietty kaikki mut suuri osa. Luulevat olevansa parempia kuin muut mutta se varmaan johtuu huonosta itseluottamuksesta. Joten ei huolta miehet, kyllä naisia löytyy maailmalta, toisin kuin suomineidot antavat ymmärtää Ja olen siis suomalainen! Yleensä nämä tyypit suhtautuvat aika penseästi minuun mutta anna kyllä samalla mitalla takaisin!

Tajuux et ei ole enää luku senkin pässi! Sinäkin varmaan panisit ennemmin suomalaista miestä kuin ulkolaista naista! Natseistakin oli muuten aikamoinen osa homoja!!! Tollasta tekis kans mieli vetää turpaan kadulla!!!!!!!!!!!!!!!

On päässyt kusta sekaan! On tainnut isäsi naida siskoaan!!!! Luuletko olevas joku kimi räikkönen!? Tollanen luuseri kuin sinäö ei erottas pillua kullista, saatanan suominationalistipaskakasa!!!!!! Joten jos mua vaan syytetään niin se on varma että teidän lafka ja ice-man joutuvat myös pulaan!!!

Mutta tullaiset kirjoitukset kuten ice manin saa minut raivon partaalle. Teidänkin säännöissä lukee että ei saa kirjoittaa rasistisia tekstejä.

Ice manhan juuri kirjoitti rasismiin viittaavaa. Muuten älä suunnittelekkaan avioliittoa. Toisaalta se kannattaa tehdä vaikka minkä maalainen tahansa olisi kyseessä! Harvemmin ulkomaalaisen kanssa solmittu avioliitto onnistuu. Tulee ero liian usein. Omaisuus menee ilman avioehtoa. Suomalaisten geeniperimä on niin sisäsiittoinen,että ulkomaalaisia tarvitaan. Nainen baltian maasta meni vihille suomalaisen miehen kanssa.

Muuttivat heti suomeen mies siellä päin töissä. Nainen sai mitä halusi. Nainen kävi baarissa kiusaamassa suomalaisia miehiä,petti. Löysi baarista monta vuotta nuoremman suomalaisen miehen. Muutti yllättäen omaan kämppään ja vei mitä talosta lähti. Joutuivat myymään talon kun mies ei selvinnyt maksuista puolet talon arvosta joka olisi naiselle maksaa,loput talorahat menivät puoliksi mitkä jäi velan maksun jälkeen käteen.

Tämä nykyinen nuori mies asuu nyt naisen luona vaikka kirjoilla kotonaan. Maksaa naisen laskut ja ostaa kaikkea tälle naiselle. Lapsista tämä exmies tuleva maksaa elatusmaksuja kuten kunnon miehen kuuluukin ja ei jää paljoa käteen sen jälkeen,perjantai pulloon ja vähään ruokaan. Naisella menee nyt tosi hyvin,asumistukeakin saa reippaasti. Ystävä hommasi naisen töihinkin puhumalla hänet sinne. Lapsia tämä baltian kaunotar ei enää halua nämä aikaisemmatkin vahinkoja hän sanoi ja käy sääliksi tätä nuorta 'hoitoa' kun joskus hänelle se hinku eteen tulee.

Nainen sanoo kuitenkin ystävälleen ettei ole tosissaan tämän nuoren miehen kanssa,katsotaan nyt toteaa. Eipä minulla muuta sanottavaa ole kuin jokainen tamppaa tavallaan. Ainakin menee baltian naisella enemmän kuin hyvin ja sai suomen kansalaisuuden mitä se odotti vuosia. Myönsi että halusi entisestä asuinpaikastaan pois. Siellä oli ankeaa uskokaa tai älkää. Nyt hän käy siellä hienolla autolla lomailemassa ja toiset katsovat kateellisina miksi se en ollut minä. Sieltä vaan kaikki hakemaan vaimo,halukkaita on enemmän kuin tiedättekään.

Pelkkä suomen kansalaisuuskin on heile lottovoitto ja pääsee pois. Hampaatkin saa laitettua taas kuntoon ja valkoiseksi kuten kaikilla heillä on tapana heti ensimmäisenä tehdä. Ei sun naisen ominaisuudet johtuneet syntymämaasta eikä huonosta säästä, vaan hänen luonneominaisuuksista. En usko, että hän muuttui parastiitiksi Suomeen muutettuaan, hän oli sitä jo ennen. Olen itse ns Baltian maista ja mulla on suomalainen miesystävä.

Hänellä on hyvät tulot, hyvä uusi asunto, hieno auto jne. Hän on ennenkaikkea hieno ja lämmin ihminen. Muuten, hän tarjosi mulle yhteisen lomamatkan hänen kustannuksellaan ja arvaa mitä? En suostunut siihen, vaikka mieli tekikin etelään.

Mulla on itselläni työ ja aivot mitä käytän. Henkilökohtainen onneni ei riipu asuinmaastani, passista ei ole Suomen passi , peltilehmästä eikä valkoisista valkaisemattomista hampaistani, vaan omasta asenteestani tässä elämässä. Tottakai ne jättää teidät, tai pettää tosimiesten kanssa!

On turha kuvitella, että ne pysyy uskollisina teille. Laskekaa tasoa omalle, niin kaikki, sen jälkeen on ok! Kaikkihan sen tietää, että se joka ei muuten saa itselleen puolisoa hakee sen sieltä, missä ihmisillä vaikeat olot ja halu päästä pois.

Eivät ne naiset rakkaudesta teitä nai, kyllä siinä painavat ihan muut seikat. Kannattaisi siis katsoa peiliin, jos ei puolisoa löydy kotimaan kamaralta vaan pitää puoliso etsiä "kuvastoista". On se kumma kun suomalaiset miehet ja naiset ei opi sitten millään. Esimerkkejä on pilvin pimein. Todella yksikantaisesti kertovat nämä ihmiset kokemuksiaan itänaisista.

Uskon kyllä ihmisen vilpittömyyteen viimeiseen saakka.. Olitte mistä tahansa,jos osaatte käyttäytyä pärjäätte missä vain! Poikkeuksiakin toki löytyy mutta kyllä kaava tuntuu tuota noudattavan. Katoppa omaas niin ymmärrät miksi moni hakee muualta.

Tätä on ollut kiva seurata. Loppujen lopuksi te kaikki olette oikeassa ja väärässä. Ihmiset ovat yksilöitä, kaikkialla maailmassa ja kulttuurierot ne ovat rikkaus. Kyllä haluaisin myös itse Venäläisen vaimon, Miksi? Se nyt vaan on hyvin loogista, jos haluamme tavata ihmisiä, eri kulttuurista. Venäjä on tuossa rajan takana, ei todella tarvitse lähteä toiselle puolelle maapalloa.

Minulle on tärkeintä, jos menen naimisiin vielä, Haluan toki mennä naimisiin naisen kanssa jo näyttää naiselta, mutta en naisen kanssa joka näyttää mieheltä.

Ja oletan myös naisten haluavan miehennäköisen, vai olenko väärässä. Ja kaikki maailmassa eroaa, tottakai, ei onni ole loputon, onni ja ihastuminen, rakastuminen, n. Pystyttekö erottamaan tottumisen ja rakastumisen.?. Naapurillani on siis venäläinen vaimo. Hän on korkeasti koulutettu ja erittäin kaunis. Tyttären toi mukanaan tänne muuttaessaan. Tyttö meneee syksyllä kouluun.

Hän on oppinut jo melkoisesti suomenkieltä. Mutta tämä äiti; hän ei sitten olekaan oppinut, eikä hänellä ole työtä. Ukko on hänestä niin mustasukkainen, että ottaa tämän kengät aina mukaansa kun esim. Ukolla on ikääkin n.

Tässä keväällä kun halkoja tontillani pinoon latoilin, tuli tämä naapurin "maatusha" paljain jalon avukseni. Toi mukanaan kahvit ja leipomaansa. Mutta palkan hän halusi, siis sitä "onnee". Osamaksulla olenkin sen jälkeen melkeinpä päivittän hänelle palkkaa maksellut, luulempa että jo exrankin kanssa.

Ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan Jos kysytte suhdettani itse naapuriin, niin kerrottakoon että moneen vuoteen ei ole edes kättä toisillemme nostettu. Saattoi olla, että nyrkkiä on joskus puristeltu. Jos kertomuksesi on tosi, eikä provo, niin sympatiani ovat kokonaan tuon naisparan puolella. Oikeasti sattuu jotenkin tuonne mielen sopukkaan se, että tästä maasta, jota isoisämme verissä puolustivat löytyy niin paljon ihmisiä, joiden takia tosiaan ei sitä olisi tarvinnut tehdä.

Tämä henkilö on ilmiselvä MT-tapaus mielenterveys , joka pirstaa huonoa onneaan naisten suhteen. Kuinka moni suomeen esim. Totuus on se, että tänne itsekseen tulleet venäläiset eivät katsokaan suomalaisten suuntaan avioitumis mielessä ,vaan puoliso haetaan venälältä.

Eli kyllä venäläisellekin on venäläinen paras puoliso, silloin suhde on tasavertainen ja kulttuurieroista johtuvia ristiriitoja ei synny. No ei todellakaan pidä paikkaansa. Herääpä pahvi tähän päivään, esim. Helsingissä on jo suuri venäläisväestö ja paljon sekasuhteita.

Ajatuksenakin sellainen asia tuntuu vieraalta. Ei sekasuhteet niin yleisiä ole kuin annat ymmärtää, joitakin poikkeuksia toki on, sehän on selvä. En ole todellakaan mikään MP-tapaus! Ja olet todella väärässä, etten saa naista Venäjältä! Nimittäin tutustuin n 2 vuotta sitten Moskovassa yhteen naiseen, jonka kanssa olen tapailut n 10 kertaa viikon jaksoissa!

Ja rahalla tässä tapauksessa ei todellakaan ollut merkitystä, eukolla nimittäin saman kokoinen palkka kun mulla! Ollaan menossa naimisiin syyskuussa ja mä muutan Moskovaan, johon sain firmani kautta siiron! Mua vaan vituttaa nämä 40v ukot joka hakee naisia itselleen!

Olen nimittäin nähnyt paljon sellaisia! Eli tarkoitin että hakesivat oman tasoisia naisia, eikä kympisiä bimboja! Tai sitten kuvittelet vaan olevasi kauniimpi.

Yleensä tuolla kehuskelun määrällä totuus on kaikkea muuta Mutta lähinnä siis tarkoitin että kyllä suomiböönat kelpaa näillekin kavereille panopatjoiksi. Oikeat seurustelukumppanit etsitään yleensä muualta. Hyvä kun täältä löytyy normaaliinkin suhteeseen kykenevää miestä. Täällä toiset ostaa vaimoa kuin ravihevosta. Ja sitten kun vaimo on ostettu,se on oltava tottelevainen. Ei mikään omia aivojaan käyttävä feministi. Toisen maan köyhyyttä käytetään hyväksi. Tällasia miehiä on muuallakin kuin suomessa.

Ei oo ihmisarvot kunnossa. Sitäpaitsi miksi tuossa tilanteessa ei pettäisi? Käyttäähän äijä häntäkin hyväkseen. Ai ja sulle onnea. Muutatko venäjälle vai vaimo Suomeen? Mä muutan Moskovaan, aluksi vuodeksi, myöhemmin nähdään. On se suuri muutos, mutta mitä rakkaudelle mahtaa! Moni lankeaa polvilleen ja kosiikin jo. En jaksa edes lukea tuota riitelyä. Minusta asia on ihan selkeä. Etenkin jos käytössä ei ole välittäjiä välittäjä tekee asiasta kaupankäyntiä ja naisesta tavaran.

Sen jälkeen kohtelet naista vähintään niinkuin ihmisoikeudet edellyttävät. Ja nainen kohtelee sinua. Ei väkivaltaa, ei pakottamista, ei rajoittamista.

Kahden ihmisen välinen liitto, jonka kehyksenä toimivat ihmisoikeudet. Mitä siihen on sanomista kenelläkään. Niin tämä venäläinen nainen, kuten sinäkin. Naisen motiivit voivat olla mitä vaan. Mutta kumpikin teistä tietää sen. Siinä voi käydä huonosti. Itse päätät otatko niitä. Kaikki tämä siis edellyttää sitä, että nainen on omasta tahdostaan liikkeellä. Ja sinussa on oltava riittävästi ihmistä käsittelemään asia ilman väkivaltaa - kävi miten kävi.

Hävettää kirjoittaa tuo mutta suomalainen mies ja iso pettymys on huono yhtälö. Toivotan onnea, kuka lie sitten emännäksi löytyykään. Kerro sitten miten sujuu? Mari, on ilo lukea järkevää tekstiä, haukutaan suomalaisia naisia täällä sitten vaikka mistä mutta sana on ainakin hallussa ; Tohon ite asiaan voi vaan sanoa että elämään, omaan ja muiden, mahtuu kaikenlaista.

Itse touhuan venäläisten kanssa töiden takia kaiken aikaa, ja ne on ihan tavallista porukkaa. Kun on yhteinen kieli, ja yhteisiä intressejä, voin vilpittömästi sanoa että yhteistyö, kaikenlainen, syntyy suomalaisen ja venäläisen välille paljon helpommin kuin esim.

Sama pätee asiaan välillä venäläiset - "ulkomaalaiset". Suomalainen ei kokemukseni mukaan ole venäläisen mielestä oikea ulkomaalainen, vaan semmonen omituinen välimalli. Ja suomessakin on hienoinen ero esim savolaisella naisella ja urbaanilla helsinkiläisellä city ladylla. Ne erottaa yllättävän helposti toisistaan Tosta parisuhdeasiasta on vain niin helppo tehdä numero, niiden jotka yleensäkin tekevät numeron joka asiasta ja toisten asiat kiinnostaa poikkeuksetta enemmän kuin omat.

Toisinaan ois hyvä olla kiinnostunut omista asioistaankin,if you know what I mean Ei ole kotimaasta kiinni 6. Mielestäni eniten yhteiselämän onnistumiseen vaikuttaa molempien luonteenpiirteet ja yhteensopivuus. Olen jo keski-iän saavuttanut mies ja olen ollut naimisissa kotimaisen naisen kanssa ja nyt Ukrainalaisen naisen kanssa. Olen tavannut hänet Suomessa jo lähes kymmenen vuotta sitten. Luettuani viestejä jotka liittyvät tähän aiheeseen, huomasin selvästi slaavilaisen puolison omaavat,jotka mielestäni kuvaavat monia asioita.

Alussa on toki oppimista puolin ja toisin, mutta ei kannata yleistää kansalaisuutta ja avioliittoa. Toki kannattaa olla varovainen kaikkien kanssa ,koska samat lait pätevät Suomessa samalla tavalla eli puoliksi jaetaan omaisuus eron sattuessa kohdalle. Eikä eron sattuessa olla sukulaisia, joten samat kaavat käydään läpi, jonka tiedän entuudesta Suomalaisen kanssa.

Olen ainakin kokenut olevani samalla aaltopituudella satojen keskustelujen kautta, joita olemme käyneet kaksin pitkinä talvi-iltoina. Luonteemme ovat täydentäneet toisiaan. Vaimoni ei ole slaavilaisen tunteita purkava, vaan paljolti rauhallisuuteen tähtäävä. Yhteiselämä on kuitenkin sikäli parempaa,kun aktiivisuus osoitetaan monesti vaimon puolelta ei tarvitse vongata. Taloudellisesti ajatellen pidän heitä tarkkoina rahan ja alkoholin suhteen , joka on ainakin meille suonut koko perheen kerä yhteisiä etelänmatkoja vuosittain ei kuljeta kuppiloissa eikä polteta tupakkaa Olemme molemmat töissä ,eikä vaimolla ei ole omia lapsia, mutta lapseni edellisestä avioliitosta ovat hyvissä väleissä hänen kanssaan.

Lopuksi toteaisin ettei sittenkään tulisi yleistää, pääosa entisen Neuvostoliiton kansalaisista on vastuuntuntoista porukkaa, mutta omia pieniä kulttuurieroja kannattaa oppia hyödyntämään positiivisesti. Elämä voi olla monilta osin jopa helpompaa,kun ei tarvitse aina yrittää toimia kilpailuyhteiskunnan mukaan.

No, elämme mielestäni hyvää perheelämää jota olin pitkään kaivannut. Puhut asiaa, mutta niin monta tapausta nähneenä, monet Venäjältä Suomeen naidut naiset ovat tulleet tänne juuri paremman elämän toivossa. Tavallisesti ovat eronneet muutaman vuoden Suomessa asumisen jälkeen.

Omassa lähipiirissäni näitä tapauksia on kolme: Tavataan Pietarissa, "rakastutaan", mennään naimisiin ja vaimo muuttaa Suomeen, tehdään yhdessä lasta, haetaan vaimolle kansalaisuutta ja erotaan. Koko suhde on kestänyt maksimissaan 5 vuotta. Tämä kaava on toistunut näissä kolmessa tapauksessa.

Venäläinen nainen kokemuksia suomi chat seksi -

Rakkaus on sokea sanotaan, joten kaikenlainen palaute on tervetullut. Vaikka kirjoitin, hän ei enää vastannut. Joka ukosta kun voi hyötyä erilaisin tavoin. Se nyt vaan on hyvin loogista, jos haluamme tavata ihmisiä, eri kulttuurista. Niin etä mites ne on taistelleet? Minullakin oli usean vuoden avoliitto venäläisen naisen kanssa, ja fy fan sitä meteliä! Mieheltä odotetaan ahkeruutta, rohkeutta, osaamista, johtajuutta perheen päänäjne. Olet poistumassa sivulta jota olet muokannut. Itse olen käynyt lukuisia kertoja venäjällä ja minulla on monia ystäviä siellä. Olen suomalainen nainen ja minulla on venäläinen mies ja meillä on yhteinen lapsikin.

Venäläisestä ei voi sanoa mitä se haluaa. Riippuu asukoo se nyt venäjällä jos asuu haluaa takulla pois ja parempiin oloihin. Tästä on tullut kuultua miehiltä joilla on nainen venäjältä, jos se asuu nyt jo suomessa ja luvat kunnossa on luultavasti kuitenkin kiinnostunut sinusta ei tietenkään pois sulje kiinnostusta lompakkoosi koska ei niin kamalaa epätoivoa, kun on ainakin sossun rahat ja katto päänpäällä. Varmaan on maita paljon mistä tulee miehiä ja naisia jotka pääasiassa tulee sen takia että pääsee parempiin oloihin.

Haluavat naimisiin oleskeluluvan tai kansalaisuuden takia. Sen afrikkalaisen miehen naiminen ei ole sen luoteetavampaa puuhaa. Tää on niin tätä. Miehet ei halua maksaa suomalaisista naisista mahdollisesti "aiheutuvia kustannuksia", mutta pahana ei kuitenkaan pidetä jos jostain sanotaan vaikka balttiamaista tuodaan vaimo ja lapsia jotka ei ole edes omia.

Monesti kuulee valitusta kun suomalainen nainen tyhjää käy kampaajalla tai taasko se ostaa vaatteita. Hyvä tapaus sattui kerran töissä kahvitauolla kun mies jutteli vaimostaa kun se taas menee kampaajalle ja alusvaatteitakin ostaa monta kertaa vuodessa ja kun ne on niin kalliita puhumattakaan kun uusiin vaatteisiin meni niin paljon "ihan tyhjää tuhlaamista" jne. Työpaikkamme yksi hyvin pukeutuva tyylikäs nainen käveli ohi ja mies sitä siinä kehumaan, kun aina tuola maijalla on niin tyylikkäät vaatteet ja tukka hyvin, ilo silmälle kun nainen pitää huolta itsestään Mies vain inisi kuluttamisesta vaikka nainen maksoi omillaan.

Suomalaisia naisia haukutaan ties miksi possuiksi ja miehistä prosentuaalisesti vielä useampi on lihava. Kai ne on lopettanu itsensä punnitsemisen siinä vaiheessa kun ei enää ole lukemia nähnyt Kaikki ollaan yksilöitä niin pitäshän sen aikuisen miehen järjen jo juosta sen verran, että se oma nainen ei ole samanlainen kuin mistä täällä on kerrottu tarinoita. Jos kaksi suomalaista ei tule keskenään toimeen eikä mies ja nainen puhu yleensä "samaa kieltä", niin miten tulee toimeen erikulttuurista tulleen kanssa jonka kanssa ei ole välttämättä yhteistä kieltäkään paitsi "rakkauden" niin että kumpikin ymmärtäisi hyvin???

No tietenkin siten että ollaan ymmärtäväisiä ja annetaan toiselle puutteet anteeksi ja keksitään uusia keinoja tulla toimeen ja tehdään kompromissejä. Niin miksi tätä ei voisi tapahtua sen suomalaisen miehen tai naisen kanssa???

Sen sijaan inistään tyhjänpäiväisistä ja tähän kategoriaan en laske viinan kittausta henkistä tai fyysistä välivaltaa Hakeudutaan vieraisiin sänkyihin eikä edes kysytä mikä toista riivaa ja mikä mättää. Tätä voisi jatkaa loputtomiin, mutta anteeksi annolla, ymmärtäväisyydellä ja puhumisella pääsee pitkälle vielä kun sitä maustetaan kompromisseillä.

Mitä yhteistä on pyörremyrskyllä ja venäläisellä naisella? Kumpikin on tullessaan lämmin ja kostea, mennessään lähtee talo ja tavarat. Kait niitä esimerkkejä suomalaisnaisen petollisuudesta on paljon, kun kerta suomessa asutaan!

Mulla on yks Pietarista kotoisin oleva tytteli työn alla ja ihan mukava tuo on. Erilainen ,kuin Suomineito ,muttei negatiivisessa mielessä. Mä pidän velkakamoistani huolen kyllä,en ole niin tyhmä että meinaan ne menettää.

Yhtälailla ne menee Suomineidon kanssa. Nä kun ei paskaakaan arvosta miehiä. On paskapuhetta väittää, että kaikki venäläiset naiset lähtevät elintason perässä ulkomaille. Tunnen useita korkeasti koulutettuja venäläisiä naisia ja heillä on jo vuotiaana maksettu oma kämppä ja varaa matkustaa ulkomaille pitkille lomille. Nykyään korkeasti koulutetut naiset ovat Venäjällä taloudellisesti itsenäisiä.

Venäläiset naiset hakevat kunnon miestä ulkomailta, sillä venäläisissä miehissä on todella paljon alkoholisteja, naisten hakkaajia ja valehtelijoita.

Missään muussa maassa ei ole miesten ja naisten tasoero niin suuri kuin Venäjällä. Naiset ovat aivan huipputasoa ja miehet todellisia luusereita. Turpaan tulee ja tukka lähtee, mutta vinetto maistuu! Kateellisten panettelua ja huonoa itsetuntoa! Tiedän sivistyneitä venäläisiä miehiä ja naisia. Ei pidä paikkaansa, että venäjällä muka naiset olisivat niin itsenäisiä, että omat asunnotkin olisi maksettu. Et varmaan itsekkään usko tuohon? Eiköhän nämä naikkoset ole juuri niitä rahan ja paremman elintason puutteessa juoksemassa ja tarjoamassa itseänsä.

Ja ne korkeasti koulutetut paperit on hankittu ihan maksamalla niistä. Niin se Venäjällä toimii tää homma. Naisen paikka siellä on kotona laittautumassa kauniiksi miestänsä varten, kun tämä saapuu kotiin. Se on siellä naisen tärkein tehtävä, ei mikään korkeakoulutus ja itsenäisyys, vaan miehen passaaminen ja kauniina oleminen. Et tiedä mitään Venäjän nykyoloista. Tiedän henkilökohtaisesti erään naisen, joka työskentelee izhevksissä talousasiantuntija.

Tällä vuotiaalla naiselle on jo oma asunto maksettu ja varaa matkustaa Yhdysvaltoihin ja Keski-Eurooppaan lomilla. Toisin kuin Suomessa venäläinen nainen pystyy yhdistämään naiseuden ja työelämän. Jos deittipalstoilta bongaa kolmikymppisen venäläisen korkeasti koulutetun naisen, niin aivan varmasti hänellä on varaa matkustaa Suomeen omilla rahoillaan.

Tosin siinä olet oikeassa, että venäläinen nainen pystyy yhdistämään naiseuden ja työelämän, koska lapset siellä laitetaan isoäidin kasvatettaviksi. Jos suomalainen mies toisikin niitä oikeasti korkeakoulutettuja naisia, mutta kun tuovat niitä köyhiä. Ei korkeakoulutettu nainen edes välttämättä halua suomeen, vaan esim. Tuli tuosta mieleen eräs naapuritalon venäläinen, kun se vuosia pyöri työttömänä, koska mikään työ ei kelvannut. Hän on erittäin tietoinen itsestään.

Hän oli kuulemma ollut sihteerinä jossain museossa nevostovallan aikaan. Nyt halusi sitten opettajaksi. Kun hän sitten sai työelämään tutustumisen harjoittelujakson ajaksi 1kk opettaa englantia kolmasluokkalaisille, niin jokaikinen tuttu ja puolituttu sai kuulla hänen nyt sitten olevan englanninopettaja.

Eli kovin heppoisesti ne "työelämän tittelit" venäläisille tuntuu irtoavan: Kunhan vaan ei sen maailman vanhimman ammatin tuloilla. Pahasti pelkään, että ainakin osa niistä on hankittu selkätyöläisen ammatilla. Olen akateeminen naisellinen venäläinen nainen ja nyt jo Suomen kansalainen, koska asun Suomessa jo yli 11 vuotta ja olen uskollisesti naimississa suomalasen miehen kanssa.

Meillä on jo 2 suomalaista lasta! Olen todella hyvä äiti heille ja rakastan aviomiesta! Suomessa aika samaa linjaa,ei kovin uskollisia. Yhteiselämää jo 9 vuotta. Alku oli ihan ok, kun toin hänet tänne Suomeen. Nyt jo kova määrääjä meidän oloista ja menoista.

Osaa olla kova ja ankara luonne, kun sikseen tulee. Selkäsaunankin oikein rottinkikepistä olen saanut muutaman kerran, kun en ole osannut olla hänen mielestä kunnolla sanoo sen olevan aika yleistä Venäjällä, että äijät pidetään kurissa ja herran nuhteessa, ainakin Uralin takana, mistä hän on kotoisin!

Muten ihan kova huushollin pitäjä. Koti ja paikat pysyvät kunnossa. On myös rahan suhteen tarkka ja harkitseva, eikä osta mitään hetken mielijohteesta. Huolehtii myös hyvin kunnostaan ja ulkomuodostaan ei siin mikään maatuska. Sanoisin, että venäläinen nainen vaimona on ihan ok, kunhan vain itse on osansa hoitava; minun tapauksessa vaihto suomalaisesta venäläiseen kannatti. Sain paremman naisen kaikin puolin. Mutta eihän se aina nii ole kaikille käynyt.

Monenlaisia lintuja sielläkin lentelee! Olet pettynyt Venäläiseen,mutta viesti ei kerro miten. Annan tässä huijauksen tunnusmerkkejä: Nainen on huomattavasti itseäsi nuorempi,hän sanoo haluavansa tulla luoksesi ja sinun pitää siirtää hänelle rahaa,HÄN ei pyynnöistä huolimatta soita sinulle,selittää että ei ole kotona puhelinta,eikä tietokonetta ja se on työnantajan,jota käyttää. Tämä on neuvo ja kokemusta on!!!!! Varmaan tykätään, en tarkenna! Moikka, Olen itse venäläisen naisen kanssa naimissa ja todella todella onnellinen.

Suosittelisin, että tutustuisit niin paljon kuin pystyt venäjän kulttuuriin ja miksi monet venäläiset naiset menevät naimisiin ulkomaalaisten kanssa. Omalla voimollani on 4 kaveria, jotka ovat menneet naimisiin eri maalaisten kanssa. Kannattaa aina muistaa, etta jos olet nyt vain nettiyhteydessa, se voi olla huijaus. Mutta jos olette jo tavanneet, sitten vain anna mennä. Itselläni on vain hyviä kokemuksia ja olen nyt todella onnellinen. Jos haluat lisää tietoa, niin kerro ja voin antaa sähköpostiosoitteeni, ja kertoa lisää auttavia yksityiskohtia.

Jos menet naimisiin venäläisen kanssa on sinun hyvä opiskella ensin venäläistä kulttuuria. Venäläiset ovat hyvin sukurakkaita. Käytännössä se merkitsee sitä, että olet naimisissa myös koko suvun ja heidän ystävien kanssa. Osaavat uutta tulokasta käyttää härskisti hyväkseen. Sinulla tulee olemaan paljon vieraita joiden matka- ja ylläpitokulut keventää kukkaroasi. On myös osallistuttava näiden ihmisten synttäri- ja nimipäiville, joita pidetään joka vuosi.

Rakkaus ei saa olla niin sokeaa että et pian ole herra talossasi. Mutta eihän rakastunut usko muuta kuin hyvää, Onnea kuitenkin! Mulla oli avopuolisona venäläinen nainen. Suhde päättyi naisen alkoholinkäytön ja riehumisen takia pari vuotta sitten. Nyt olen haeskellut seuraa eri kanavilta, mutta mutta En osaa valehdelle ja kerron exästä uusille tuttavuuksilleni jos haluan suhdetta. Suomalainen nainen ei sulata, että mies on ollut venäläisen kanssa.

Mukavatkin naiset haihtuu ja yhteydenpito hiipuu hiljalleen pois. Jos haluat venäläisen naisen niin ota se, mutta ole sen kanssa sitten loppuikäsi, koska venäläisen jälkeen et tule enää suomalaista saamaan. Olen törmännyt samaan asiaan ,olin 15 v naimisissa venakon kanssa joka päättyi hänen petturuuteen ja olin juuri saannut talon valmiiksi kun piti laittaa lusikat jakoon ,sen opin että paperissa pitää olla nimiä ja lusikkakaan ei enää talosta lähde.

Kuinkahan tasa-arvoisesta ja aidosta suhteesta on kyse kun lähtökohtana on monilla se, että avioehto nyt ainakin täytyy tehdä. Onko suhteessa läsnä jatkuva pelko hyväksikäytöstä ja epäileminen toisen tunteiden aitoudesta?

Minkälaista elämää sellainen on? Ja mitä mahdollisuuksia venäläisellä naisella on Suomessa hankkia omaisuutta, mitä he yleensä tekevät, hankkivatko kielitaidon, menevätkö töihin? Mielestäni siinä tapauksessa pitäisi myös kotityöt ja lastenhoito jakaa puoliksi niinkuin suomalaisissakin liitoissa.

Vai oliko ideana roudata Venäjältä nainen hoitamaan kotia ja lapsia ja lämmittämään sänkyä, ilmaiseksi piiaksi vieläpä kun omaisuus suojataan avioehdolla. Jos tulee mutkia matkaan niin mitään ei saa mukaansa vaikka olisi kodin eteen paiskinut hommia vuosikaudet? Tai jos nainen käy töissä ja osallistuu myös kodin kustannuksiin mutta ei älyä hankkia mitään omiin nimiinsä tai säilyttää kuitteja tms. Kai sillä naisen työlläkin yhteisen hyvän eteen joku arvo on, oli nainen sitten minkämaalainen hyvänsä?

Kannattaako hankkia kumppania ollenkaan jos ei ole mitään valmis omastansa jakamaan ja omaisuudesta on pelko persiissä kokoajan? Tai ainakaan sellaista kumppania joka jää kotiin hoitamaan yhteisiä lapsia ja kotia. Ei vara venettä kaada. Avioehtoa voi muuttaa tai poistaa, mikäli aika näyttää maahanmuuttajapuolison miehen tai naisen olevan aidoilla arvoilla matkassa. Itse olen tehnyt näin, kertoen jo ennen avioliittoa tekeväni avioehdon. Se sopi hänelle ja yhteinen, onnellinen avioelämämme on jatkunut jo pian kymmenen vuotta ilman täällä vuodatettuja ongelmia.

Patriottinen hän kyllä on, mutta suomalaisuuden, ei venäläisyyden puolesta ja sehän sopii minulle. Kyllä Venäjältäkin löytää todella upean naisen, sen voin kokemuksesta todistaa.

Yhtälaisia naisia hekin ovat, kylläkin usein naisellisempia kuin tämän päivän saman ikäiset 55v , tasa-arvon päälaelleen keikauttaneet suominaiset. Eivätkä läheltä rajaa kotoisin olevat naiset koe edes sen enempää kulttuuri- kuin ilmastoerojakaan. Ilahtuu, jos on oikasti kiinnostunut juuri sinusta. Jos jättää sinut, ajattelee parempaa elämää lännessä. Jos onnistuu, syyllistyt täällä kuitenkin kaksinnaimiseen, ellet odota viralista eropäätöstä. Jos rakastaa, jaksaa kyllä odottaakin.

Omat on valinnat 9. Venäjän naisiin pettyneitä miehiä on paljon Suomessa. Suomen nainen on itsenäinen ja omillaan toimeen tuleva. Vain naisia yleistävät miehet ajattelee jotakin muuta. Ei Suomen naisen kaiken a ja o ole vain minä itse vaan myös yhteinen tavoite.

Jostain kiihoketta lienee saaneet alkuromanssiin venäläisen naisen kanssa mutta jossakin vaiheessa se karu totuuskin paljastuu. Miehiä voi vetää nenästä pahemmastikin mitä ei miehet huomaa alkuhuumassa. Pitemmän päälle ei seksi riitä, usein se on ensimmäisenä jolla natjuskat houkuttelee.

Myöhemmin tulee monenmoista ongelmaa. Mitä sen jälkeen, kärsiköön sitten itse nahoissaan kenellä ei ole aivoja ajatella ja olla varovainen. Pettynyt, mutta en toivoa ole vielä menettänyt. Sieltä löydät profiilit ja käytetyt kuvat. Itse sanoisin eron suomi-neitojen ja venäjän naisten välillä olevan, että suomalainen nainen haluaa 10 vuotta nuoremman miehen, mutta venäläinen nainen etsii 10 vuotta vanhempaa miestä.

Kun olet määrätyn ikäinen, kuten itse olen, silloin tuppaa tulemaan ns. Ei kai kansalaisuus mitään merkitse, mutta pirun varovainen pitää olla tuonne idän suuntaan! Tiedän liian monta v-mäistä kohtaloa, nenästä vedettyjä hyväuskoisia miehiä! Itse en niihin koskisi, haen muualta jos suomalaista en saa mutta en näitä natalioita! Toisinsanoen, syntymämaa siis määrää yksilön väkivaltaisuuden? Minä luulin, että se on luonteenpiirre tai geeneistäkin ehkä johtuvaa Ja kyllä ne suomalaisetkin miehet aikas paljon viinaa vetävät Eivät tosin kaikki, ehkä sen määrää jokin muu kuin syntymämaa Ja tuon ajattelumallisi perusteella voisi äkkiseltään olettaa, että venäläisnaiset taas ovat kaikki huoria.

Venäläisten miesten keskimääräinen odotettavissa oleva elinikä on alle vuotta. Tähän suurena syynä on alkoholin kulutuksen suuri määrä. Muita syitä ovat mm. Suomalaisten miesten keskimääräinen elinikä on vajaat vuotta. Väkevien juomien kuluttaminen on keskittynyt Itä-Eurooppaan.

Venäjä, Latvia, Romania, Slovakia ja Tsekki ovat viinojen kuluttajien kärkipäätä. Viinaa kului Venäjällä yli kuusi ja Latviassa noin 5,5 litraa henkilöä kohti prosenttisena alkoholina.

Suomi on tässä kohtaa sijaluvulla 16, kun meillä juotiin väkeviä juomia 2,1 litraa puhtaaksi alkoholiksi muutettuna vuonna Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Niinkuin varmaan huomasit, että hän viittasi tilastoihin. Mistähän tiedot ovat kerätty ellei kysisestä maasta. Tuskin väkivaltaisuus on geeneissä, mutta kylläkin elinympäristö,kulttuuri, kasvatus ja muut elementit vaikuttavat ihmisen kehitykseen ja näin ollen venäläisen miehen ominaispiirteet ovat tilastojenkin mukaan väkivaltaiset.

Olihan se niin että mies Venäjällä kuitenkin haluaa olla se määräävä osapuoli perheessä ja siellä tuskin on tasa- arvo kovinkaan kehittynyt, kun ei myöskään kansan demokratiaa. Ensinnäkin treffeillä hän oli aina tarjoamassa kahvit,leffat ym.. Eli alussa oli hyvin herrasmiesmäistä ja kohteliasta käytöstä,ja se teki positiivisen vaikutuksen, vaikka tuntuikin hämmentävältä..

Mies on selkeästi perheen pää Meillä se ilmeni sängyssä,sillä hänestä tuntui oudolta,että minä olin myös "aktiivinen" ja mukana menossa muutenkin kuin että makaan vain lahnana ja hän tekee kaiken.

Hänen täytyi tuntea hallitsevansa tilannetta,ja olla se MIES siinä tilanteessa.. Ja juuri tuo "valloittaminen" josta joku tuolla puhuikin jo oli myöskin huomattavissa..

Aivan Yht´äkkiä se kuitenkin kyllästyi,ja jätti mut. Tuli vaan sellanen olo,että sen piti vaan saada voittaa mut puolelleen kun en heti ollut ihan messissä ja kun on lopulta sitten sai mut niin,heippa!

Tää on tietty vaan spekulointia,eikä varmaankaan johtunut sen venäläisyydestä sen enempää.. Ei vaan sit sovittu yhteen,eikä sille mitään voi. Nykyään tämä kyseinen henkilö on aika pelimies.. No,siitä vaan,en yhtään ihmettele että naisia on,koska on se sen verran hyvännäköinen mies! Olen kyllä kuullut eräältä venäläissyntyiseltä tuttavaltani,että venäläismiehet olisivat pohjimmiltaan väkivaltaisia ja dominoivia ja alkoholille persoja.. Ja mitä helvettiä sitten suomalaismiehet ovat??

Ei tarvitse kuin vilkaista perheväkivaltatilastoja.. Se sanoikin että sitä ärsyttää suomalaisten varsinkin miesten laiskuus,etteivät he edes yritä hakea töitä,vaikka varmasti voisi jotain töitä löytyäkin, jos vain viitsii edes nähdä vaivaa.

Tuota sen asennetta työntekoon ym. Että ehkä olis siitä kyllä joillain suomalaismiehillä hyvä ottaa oppia! Tämäkin asia ei tietenkään ole yleistettävissä kaikkiin venäläisiin eikä myöskään suomalaisiin,mutta silti. On se ikävä että teidän seurustelusuhde ei ole kestänyt. Olen kuitenkin positiivisesti yllätynyt siitä, että vaikka te erositte sun kuva venäläisistä miehistä vain parani: Se että sun ex-poikaystävä maksoi treffeilla kahvit, leffat jne.

Eli se, että mies makssa laskun ei tarkoitta sitä, että nainen olisi riippuvainen hänestä tai on velka hänelle jotain. Mun mielestä se on vaan jotenkin "noloa",jos toinen maksaa treffeillä,mutta kuitenkin ihailen sitä.

Vaikka siis venäläismiehillä se on silti enemmän itsestäänselvyys ja tapa,kuten sanoit; No,ehkä minunkin vain kannattaisi jatkossa heittää liika ylpeyteni menemään,ja ottaa tarjotut treffikahvit vastaan häpeilemättä! Onhan se kuitenkin kohtelias ele mieheltä ja täten antaa hyvän kuvan ,eikä se tosiaan kuitenkaan mun "itsenäisyyttäni" mihinkään vie! Itse en ainakaan niin ajattele,että kun mies nyt maksaa kahvin,niin olisin hänelle jotain velkaa,tai minun kuuluisi antaa joku vastapalvelus..

Jos sinusta tuntuu että on noloa, jos mies maksaa treffeilla sä voit aina sanoa, että haluat maksaa oman osuuden. On vaikea sanoa mitä jonkun tietyn miehen päässä liikku: Mielestäni jos mies itse kutsuu illalliselle ja halua maksaa laskun, niin hän ei voi odottaa saavansa sen takia seksiä. Ja jos odottaa sitä, hän on tyhmä: En odottanut näin paljon vastauksia, kiitos vaan kaikille ja lisääkin kelpuutetaan. Heräsi tässä vielä sellainen kysymys, että ovatko venäläiset miehet yleensä puheliaampia tai hiljaisempia kuin suomalaiset?

Kaikki tuntemani venäläiset ovat vaikuttaneet vähän hiljaisen puoleisilta, vaikka voihan olla vain sattumaa.. Venäläismiesten hyvät tavat täällä tulikin esille, mikä ON kyllä totta! Kuten jo sanoin, venäläinen nuorimies on ainut työpaikallani joka minua tervehtii ja muistaa aina myös sanoa heipat lähtiessään.

Suomalaiset nuorukaiset eivät sano mitään ja perskele ottavat työkalutkin lupaa kysymättä.. Ei kai nuoret miehet suomessa ajattele, että jos nuorelle naispuoliselle työkaverille puhuu niin heti se "merkitsee jotain"?

Itse olen avoliitossa suomalaisen kanssa ja meillä on lapsinki! Mutta siitä että venäläiset miehet hakkaa ja juo on ehkä joittenkin kohdalla oikeen mutta ei pidä yleistää! En tiedä mitä itse tekisin mutta jos löytäisin itse kunnon venäläisen miehen niin kyllä vaihtaisin Suomessa on niin paljon perheväkivaltaa -hurjimpien tilastojen mukaan joka kolmatta naista hakataan kotona- etten oikein jaksa uskoa, että siitä voisi enää "panna paremmaksi".

Jostain kumman syystä yleensä vain määrätynlaiset miehet hakevat Venäjältä naisen itselleen. Venäjältä hakevat vaimoa myös miehet jotka ovat kyllästyneet suomalaisakkojen aggresssiivisuuteen, huonoihintapoihin ja epänaisellisuuteen.

Enkä nyt puhu itsestäni. Mulla on suomalainen vaimo. Onnea sinulle, jos tuntuu että tunne on vielä molemmin puolinen. Mutta kulttuuri ero on joissain asioissa iso. Esimerkiksi kokemuksesta tiedän, että venäjällä otetaan yleensä mitä halutaan. Vaika päällisin puolin toisia arvostetaan, mutta jokainen on oppinut olemaan varovainen ja pitämään omastaan kiinni. Raha on monesti tärkeämpi, kuin sinä itse. Suoraan sanoen henki on halpaa ja hyväksikäyttö "normaalia".

Olen itse puoliksi venäläinen, puoliksi suomalainen. Olen asunut Venäjällä 14 vuotta, Suomessa Tiedän siis jonkun verran venäläisistä! Venäjällä tasa-arvo naisen ja miehen välissä on eri tasolla kun täällä! Eli kyllä avioliitossa tai pitkässä seurustelussa mies yrittää dominoida, vaikka alussa hän on herrasmies!

Minulla on kavereita Moskovassa, joiden kanssa vietin yhden viikon noin kuukausi sitten! Kun mies menee juhlimaan, vaimo jää kotiin, ikävä kyllä! Miehillä oli rakastajattaret ravintolassa mukana, huomattavasti nuorempia kun ne itse! Miehet olivat noin v. Pettäminen siellä paljon yleisempää kun täällä! Vaimot tietää siitä varmasti ja hyväksyvät sen!

Mä puhun nyt ylimmän tason perheistä, eli lääkäreistä, juristeista jne.. Me oltiin minun yhden tyttökaverin kaverin kämpillä yötä! Sen tytön poikaystävä tuli käymään, tyttö suuteli sitä poika, hymyili ja kysyi: Se taas johtuu siitä, että siellä tutustuminen onnistuu myös rillipäiseltä insinööriltäkin helposti! Rahaa ratkaisee siellä kaiken! Myös korkeakoulutus kaiken A ja O!!! Nämä on vaan minun kokemukset Moskovan reissusta, enkä halua yleistä!

Olin siellä yhden viikon, ja kulttuurisokki minulle oli valtava, vaikka olen sieltä kotoisin! Mutta sellaista ainakin minun kaveripiirissä oli, siis Venäjällä!

Suomalastunneet venäläiset on eri juttu! Olen suomalainen nainen ja minulla on venäläinen mies ja meillä on yhteinen lapsikin. Asumme Suomessa, itse en osaa venäjää kuin muutamia sanoja ja lauseita, puhumme keskenämme siis suomea, ja tämä aiheuttaa joskus hankaluuksia, kun mieheni ei voi täydellisesti ilmaista itseään minulle.

Kokemusta on myös suomalaisista miehistä, ja näiden kokemusten perusteella sanoisin, että venäläinen mies on enemmän mies kuin suomalainen. Mutta tämä mieheni on myös ainut joka on pahoinpidellyt minua.

Jos suomalaisen miehen kanssa tuli riitaa ja heillä keitti yli, he löivät vaikka seinään mutta eivät koskeneet minuun, kun taas tämä venäläinen lyö tai potkii minua, kasvattaa kuulema minua.. Niin oli minunkin mies niiiiin ihana alussa, en voinut uskoa, että joku näin mahtava ihminen voisi minuun ihastua.. En halua missään nimessä yleistää, minulla on suomalainen kaveri jolla on suomalainen mies joka hakkaa tätä kaveriani, että eiköhän näitä hakkaajia löydy kaikista maista ja kulttuureista.

Meillä mies myös tiskaa ja siivoaa, ja osallistuu vauvan hoitoon, olen kuullut etteivät monet venäläiset miehet tee näitä asioita. Venäjällä nainen on nainen ja mies on mies, esim. Venäläinen mies käyttäytyy paremmin ja kohteliaammin kuin suomalaiset, haluan taas korostaa että tämä on minun mielipiteeni! Itse en - siltikään että mieheni joskus "näyttää minulle kaapin paikan" - voisi kuvitella enää olevani suomalaisen miehen kanssa. Meillä on perheessä tasa-arvo paitsi riidoissa..

Käyn ulkona useammin kuin mieheni. Meillä on mahtava elämä paitsi silloin kun tulee riitaa. Mies voi sanoa minua paskaksi, mutta jos tai kun, koska niin teen joka kerta sanon takaisin, saan turpaan. Tämä on ainut asia jonka voin kokea alistavana. Mieheni on sellainen, että kyselee minulta paljon, esim juuri äsken tuossa kävi kysymässä saisiko hän valmistaa meille ruoan huomenna.

Eli jos joku väittää että mies haluaa pitää valtaa, niin ei meillä ainakaan. Ja minä ostan itselleni paljon enemmän kaikkea tavaraa ja vaatteita, kuin mieheni. Seksi on paljon parempaa kuin suomalaisten kanssa edes yhteensä oli, mutta yleensä se menee niin, että mies haluaa vain silloin kun saa itse tehdä aloitteen.

Joskus saan hänet lämpenemään, mutta se pitää tehdä "varovasti" jos meinaan saada seksiä. Mieheni ei tykkää jos nainen on liian hyökkäävä, taitaa kuulua venäläiseen kulttuuriin.

Seksissä mies tykkää kaikesta, välillä niin että itse on "vallassa" välillä niin että minä määrään tahdin ja asennon.. Eli samat "tavoitteet" meillä on.. Tärkeää miehelleni on, että minä nautin. Mitäs muuta osaisin kertoa?? Pettämistä ei ole, jos joku meidän suhteessa pettäisi uskoisin sen olevan minä ennemmin kuin mieheni. Miten voin olla varma? Joku taisikin mainita, että alussa mies on kohtelias ja kun naimisiin mennään niin muuttuu mm hakkaajaksi.

No, omalta kohdaltani voin sanoa, että pitää paikkansa. Alussa kun en meinannut heti lämmetä, mies soitteli, lähetteli viestejä, pyysi saada tulla käymään, toi lahjoja, piti "kuin kukkaa kämmenellä".. Oli suuret tavoitteet elämässä, antoi minulle itsestään suuremman ja paremman kuvan kuin mitä oikeasti on. Ja tietenkin minä ihastuin.. Mutta eipä ole paljoa enää kukkia tuonut. Mm naistenpäivä on suuri juhla Venäjällä, suurempi kuin Suomessa, niin eipä mieheni edes onnitellut.

Kun taas kavereiden ja sukulaisten suomalaiset miehet toivat kukkia ja kahvin sänkyyn aamulla jne.. Pikkuisen olin katkera ja sai kyllä mies kuulla kunniansa Odotan mielenkiinnolla äitienpäivää, itselläni ensimmäinen tulossa, saa nähdä muistaako mies onnitella minua.. Tässä sekä hyviä että huonoja puolia venäläisestä miehestä, mutta huom!

Vain yhdestä sellaisesta, yleistää en voi. Rakastan miestäni, ja onhan meillä maailman kaunein lapsikin, jota en kenenkään muun miehen kanssa olisi saanut.. En vaihtaisi miestäni kehenkään muuhun!

venäläinen nainen kokemuksia suomi chat seksi

: Venäläinen nainen kokemuksia suomi chat seksi

Uivelot video xxx suomi porno No, vaikeaako on sitten lopettaa??? D Ne jutskat on kyllä ihan varmasti kokemukseen perustuvia ja ajan kanssa opeteltuja. Yllättävän vähän he vaihtelevat kirjeiden sisältöä. Kirjoittajan älykkyystason voi havaita kirjoitusasusta. Toi naisen pitää olla myös äiti miehelleen on just se minkä takia miehet "menee huoriin" Hän on siis kaksois-kansalainen ja omaa molemmat kielet täydellisesti. Venäläisillä on yleisesti ottaen paljon huonompi englannin kieli taito kuin suomalaisilla joten kirjeet olivat yleensä 'huono suomea, saksa tai englantia'
Venäläinen nainen kokemuksia suomi chat seksi Joku taso pitää tuttavissakin olla - kuka tässä puhui että venakot kuulusivat vähimmässäkään määrin tuttaviini??? Tätä voisi jatkaa loputtomiin, mutta anteeksi annolla, ymmärtäväisyydellä ja puhumisella pääsee pitkälle vielä kun sitä maustetaan kompromisseillä. Monet venäläiset naiset sanovat, että on hyvä, että mies määrää kaapin paikan ja jos nainen ei usko, saa syyttää itseään mustelmista. Kuulkaas nyt jos on venäläinen se ei tarkoita että on huora. Yhteiselämä on kuitenkin sikäli parempaa,kun aktiivisuus osoitetaan monesti vaimon puolelta ei tarvitse vongata.
HYVÄ PIMPPI PIETARI ESCORT Jpg sex massage milf
ILMAISIA SEKSI KUVIA LESBOSEKSI Tantra sex massage video ilmaista pornoa

Venäläinen nainen kokemuksia suomi chat seksi -

Arman Alizad on suomalainen, mikä hänen äidinkielensä on? Yleistäminen rules ; 8.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *