Japanin lutka saa paljon spermat suuhun. Japanin teinityttö tyydyttää itseään. Japanin huora saa spermat vittuun. Tiukka Japanin teinityttö squirttaa. Japanin tyttö on isotissinen ja tiukka. Aasian tytön tiukka pillu saa spermat sisään.

Tiukka japanin tyttö on märkä. Aasian tytön pillu on tiukka ja märkä. Aasian tytön pillu on tiukka. Amatööri japanin vaimo tyydyttää itseään. Erittäin tiukka Japanin tyttö masturboi. Karvainen japanin pillu saa penistä. Punatukkainen aasian palvelustyttö on tiukka. Nuori japanin prostituoitu tienaa rahaa. Nuori ja taitava japanin lutka tienaa rahaa. Japanin tyttö tienaa kameran edessä rahaa. Allekirjoittanut ei taida olla tietoinen siitä, että kyseinen ilmiö liittynee ihan miehen sperman koostumukseen.

Toislla se on paljon vetisempää kuin toisilla. Ei siinä paljon tiukkapillut ja lantionpohjalihakset auta, jos silkkaa nestettä sieltä ulos valuu. Vai pitääkö arvon allekirjoittaneen tiukkapillu menkkaveretkin sisällään? DDD ei voi muutaku yhtyä tähän. Siemennesteen ja kuukautisveren koostumus on aika erilaista. Viimeksi mainittu on huomattavasti juoksevampaa ja vetisempää, joten ihan luonnollista, että se valuu herkemmin.

Ehkäpä en sitten vaan ole kohdannut miestä, jolla olisi erityisen kirkas ja juokseva sperma. En silloinkaan, vaikka edellisestä laukeamiskerrasta ei ole kovin pitkä aika. Aina on sen tarvittavan minuutin-pari sisällä pysynyt. Ja kiitos kysymästä, useimmiten kuukautisveri ei pääse allekirjoittaneen pimpistä ulos asti, koska käytän tamponia tai kuukuppia. En mä ainakaan halua suoraa sängystä juosta vessaan varsinkin kun mut hoidellaan vasta poikaystävän jälkeen. Pitää sitä hetki loikoillakin.

Poikaystävä pyyhkii paperilla suurimman osan ja loput sitten pönttöön oman tulemisen jälkeen. Vihaan sitä kun spermat tulee sisälle eikä paperilla tai suihkullakaan saa kaikkea ulos ja sitten yhtäkkiä tuntee pikkuhousuissaan semmoisen lämpimän klöntin Suuhun tai vatsan päälle. Näin jo 3vuotta tehty.

Kuten sanottu, se riippuu miehestä. Minne sillä hetkellä sattuu huvittaa: Useimmiten sisälle, jolloin suojaan kädellä mahdollisia valumisia. Joka tapauksessa mennään yhdessä suihkuun aina seksin jälkeen. Tätä nyt on puitu demissä jo moneen kertaan, mutta yhdyn lähes kaikkiin kommenteihin jotka on laitettu tähän liittyen. Lisään vielä, että itse olen tosi pienikokoinen värkeiltäni, kun taas mieheni on siunattu melkoisella varustuksella.

Hän siis poraa muhun sellaisen ammottavan kolon että pakosti sieltä osa mälleistä valuu ulos: D Ei se toosa ihan sekunneissa palaudu takaisin normaaliksi. Kyllä ne sisällä pysyy varsin hyvin siihen asti että alapääpesulle pääsee. Sisään ja sitte heti ku nousen niin meen vessaan valuttaan ne pois tai joskus käyn myös suihkussa niin siinä homma hoidettu ja harvemmin sitä sen jälkeen valuu. Voi vittu mikä tää juttu nyt on, että jos mällit valuu nopeaa pillusta ulos, niin se meinais että on jotenki löysä pillu?

D Hei come on, mälli on koostumukseltaan sellasta, että se liukuu hyvin pillussa, että hedelmöittyminen olisi helpompaa. Se tarkottaa myös sitä, että se aika liukkaasti valuu myös ulospäin. Itse laitan yleensä käden alle, mutta kyllä se painovoima vetää ihan hyvin ne sieltäkin toisinaan ohi. Ehkä sun kumppanillasi tulee poikkeuksellisen vähän tavaraa tai sitten se on jotenkin poikkeuksellisen tahamaista?

Poikakaverini laukeaa minun pillun sisään. Eli sperma menee minun pillun sisään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *