No, naiselta, nuorelta sellaiselta. Miksi kuvaasi ei saa julkaista peittelemättä? Verotädille kun näyttää että on tienannut tämän verran, sen on pakko hyväksyä kondomipaketti verotukseen. Moni suomalainen seksityöläinen maksaa jopa yrittäjäeläkettä näistä hommista. Ja nyt olisi sitten jo näkemiinin paikka. Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi.

Como » Uutiset » Kohuttu 23v suomalainen ilotyttö astui esiin: Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa! Tämänkaltainen uusi ilmiö yleistyy netissä: Suomalaiskaunottaren kuvat edestä ja takaa eivät selittelyä kaipaa — ihan puhtaan paljasta seksikkyyttä! Twerkkauksen Suomen mestarin kroppa on mieletön: Onko tässä kaikkien aikojen kaunein kuva Sara Chafakista?

Silmät hurmaavat — rohkeaa! Janni Hussi tilitti kauniina ja takaa kuvattuna tiukkaakin tiukemmissa farkuissa: Tämä yöllinen ilmiö Karvian lähettyvillä voi säikäyttää kulkijan pahasti — kuva!

Eli se pienimunaisuus saattaa johtua ihan vain siitä, ettei vanhemmat ole osanneet ruokkia oikealla tavalla kasvuiän aikana Miehet kaipaan vastauksianne Naisena kyselen: Miehet Elikkä tässä nyt illalla, mun kiveksiin on alkanut sattumaan sietämättömäksi. Kun on riittävä, niin mitä sillä lisäpituudella tekee? Käy pian kuin etelämpää geeninsä saaneiden kuvissa jossa ei pääse kuin kärkeä huljuttelemaan ja itse pano on vähän niin ja näin, kun partnerilla pohjaa jo lyhyemmilläkin.

Paksuudesta enemmän etua, mutta toki kakkonen voi silloin jäädä haaveeksi, kun ei annetta meisselin paksuuden takia. Eikö se kuitenkin kulje geeneissä. Naiset suosivat isompia jatkuvasti, niin ne lisääntyvät tietenkin nuorisolla. Ennen tehtiin lapsia katsomatta välineisiin, toisin on nykyisin. Näin ne muutkin ominaisuudet periytyvät ja muuttuvat valintojen mukaan pikkuhiljaa.

Kyllä testosteronitasot ovat laskeneet jatkuvasti hälyttävällä tavalla ja eiköhän ne munatkin ole sitä myöden kutistuneet ja pallit pienentyneet. Siittämiskyky heikentynyt ja näin eespäin. Nuorten miesten korvaushoito yleistyy jatkuvasti vaikka viitearvoja hilataan tämän tästä alespäin. Kyllä luonto korjaa asian. Sperman laatu on heikentynyt viime vuosikymmeninä ja siksipä nuorilla miehillä on nykyisin entisiä aikoja isommat kullit.

Luonto siis korvaa määrällä laatua! Voi voi, ruma ämmä saa AINA "pientä", ei se meinaan turhalle turpoa ; Laihoilla roikkuu kaikki ulkona Naisilla, paljon nussivilla se on tiukka, mutta kerran kesässä nussitulla se on väljä, tunnoton reuhka. Tuliko tämä nyt selväksi? Lihavuus on selkeä merkki alhaisesta testosteronitasosta ja heikosta aineenvaihdunnasta.

Näillä ihmistyypeillä harvemmin on suurta taikka edes häävisti toimivaa kyrpää. Jonkun prostituoidun pieni otos ei kerro mitään. Itseasiassa voi olettaa, että ne suuremman omaavat enemmän käyttävät näitä palveluja, joten otos ei ole validi. Armeija aikoina tuli nähtyä aika paljon mulkkuja pesutiloissa ja hyvin selkeesti pystyi toteamaan, että kalu ja miehen koko ei todellakaan korreloi keskenään. Melkeempä oli niin, että mitä suurempi mies, niin sen pienempi kalu.

Suurimmat kyrvät oli cm sporttisilla miehillä. Tutkitusti testosteronitasot laskevat väestöllä kaikenaikaa johtuen muoveista ja ympäristö saasteista.

Lasku on ollut hurjaa ja senhän voi kuvitella, että kuinka moni nykyajan räkänokkä olisi kykenevä puusavotoille tekeen pitkää päivää pokasahan ja kirveen kanssa. Äärimmäisen harva nykyajan pilluposki! Älä sinä pikkumuna uhoa, haluatko turpaasi???

Koko blogi on selvästi pelkkää fiktiota, luultavasti vielä miehen kirjoittama. Nenän koko, käden koko tai jalan koko ei ole mikään viite kalun koosta. Missään tutkimuksessa ei ole sellaista havaittu, vaikka myytit jatkavatkin elämäänsä. Myöskään miehen pituudella ei ole havaittu olevan tieteellisesti merkittävää korrelaatiota kalun koon kanssa. Ihmiset uskovat mitä haluavat uskoa, mutta ei se tarkoita että se olisi faktaa.

Se, että miksi ihmisen pituudella ei ole vaikutusta kyrvän kokoon johtuu ihan siitä faktasta, että kun kyrvässä ei ole luita!

Ilotytöt ja muut tytöt pyrkivät "paljastamaan" sellaista, mikä kiinnostaa lehtiä ja nettisaitteja. Lehtiä ja nettisaitteja taas kiinnostavat sellaiset "paljastukset", joilla saa mahdollisimman paljon lukijoita ja myös mahdollisimman paljon mainoksia, lehdet myös ostajia.

Lehtiä kiinnostaa vain kilpailu lukijoista toisten lehtien kanssa.

Kohahduttavassa kirjoituksessaan nainen paljastaa muiden muassa ajatuksiaan harmaasta taloudesta ja tunnustaa tunnustaa myös rikoksen. Tilaamalla ilmaisen Comon uutiskirjeen saat päivän kuumimmat viihdeuutiset suoraan sähköpostiisi.

Como » Uutiset » Suomalainen ilotyttö julkisti vuositulonsa: Elli julkaisi kuvan harmaasta eritteestä kädessään — Facebookin tuomio Tämä FB-ryhmä paisuu kuin pullataikina, ja kaikilla on hubaa!

Tämänkaltainen uusi ilmiö yleistyy netissä: Suomalaiskaunottaren kuvat edestä ja takaa eivät selittelyä kaipaa — ihan puhtaan paljasta seksikkyyttä! Twerkkauksen Suomen mestarin kroppa on mieletön: Onko tässä kaikkien aikojen kaunein kuva Sara Chafakista? Silmät hurmaavat — rohkeaa!

Janni Hussi tilitti kauniina ja takaa kuvattuna tiukkaakin tiukemmissa farkuissa: Tämä yöllinen ilmiö Karvian lähettyvillä voi säikäyttää kulkijan pahasti — kuva!

Toinen syy saattaa olla lihaproteiinin saannin lisääntyminen, sillä esim. Japanissa on todettu, että länsimaisen ruokavalion yleistyminen on kasvattanut nuorilla sukupolvilla penisten kokoa.

Eli se pienimunaisuus saattaa johtua ihan vain siitä, ettei vanhemmat ole osanneet ruokkia oikealla tavalla kasvuiän aikana Miehet kaipaan vastauksianne Naisena kyselen: Miehet Elikkä tässä nyt illalla, mun kiveksiin on alkanut sattumaan sietämättömäksi. Kun on riittävä, niin mitä sillä lisäpituudella tekee? Käy pian kuin etelämpää geeninsä saaneiden kuvissa jossa ei pääse kuin kärkeä huljuttelemaan ja itse pano on vähän niin ja näin, kun partnerilla pohjaa jo lyhyemmilläkin.

Paksuudesta enemmän etua, mutta toki kakkonen voi silloin jäädä haaveeksi, kun ei annetta meisselin paksuuden takia. Eikö se kuitenkin kulje geeneissä. Naiset suosivat isompia jatkuvasti, niin ne lisääntyvät tietenkin nuorisolla. Ennen tehtiin lapsia katsomatta välineisiin, toisin on nykyisin.

Näin ne muutkin ominaisuudet periytyvät ja muuttuvat valintojen mukaan pikkuhiljaa. Kyllä testosteronitasot ovat laskeneet jatkuvasti hälyttävällä tavalla ja eiköhän ne munatkin ole sitä myöden kutistuneet ja pallit pienentyneet. Siittämiskyky heikentynyt ja näin eespäin. Nuorten miesten korvaushoito yleistyy jatkuvasti vaikka viitearvoja hilataan tämän tästä alespäin. Kyllä luonto korjaa asian.

Sperman laatu on heikentynyt viime vuosikymmeninä ja siksipä nuorilla miehillä on nykyisin entisiä aikoja isommat kullit. Luonto siis korvaa määrällä laatua! Voi voi, ruma ämmä saa AINA "pientä", ei se meinaan turhalle turpoa ; Laihoilla roikkuu kaikki ulkona Naisilla, paljon nussivilla se on tiukka, mutta kerran kesässä nussitulla se on väljä, tunnoton reuhka.

Tuliko tämä nyt selväksi? Lihavuus on selkeä merkki alhaisesta testosteronitasosta ja heikosta aineenvaihdunnasta. Näillä ihmistyypeillä harvemmin on suurta taikka edes häävisti toimivaa kyrpää. Jonkun prostituoidun pieni otos ei kerro mitään. Itseasiassa voi olettaa, että ne suuremman omaavat enemmän käyttävät näitä palveluja, joten otos ei ole validi. Armeija aikoina tuli nähtyä aika paljon mulkkuja pesutiloissa ja hyvin selkeesti pystyi toteamaan, että kalu ja miehen koko ei todellakaan korreloi keskenään.

Melkeempä oli niin, että mitä suurempi mies, niin sen pienempi kalu. Suurimmat kyrvät oli cm sporttisilla miehillä. Tutkitusti testosteronitasot laskevat väestöllä kaikenaikaa johtuen muoveista ja ympäristö saasteista. Lasku on ollut hurjaa ja senhän voi kuvitella, että kuinka moni nykyajan räkänokkä olisi kykenevä puusavotoille tekeen pitkää päivää pokasahan ja kirveen kanssa.

Äärimmäisen harva nykyajan pilluposki! Älä sinä pikkumuna uhoa, haluatko turpaasi??? Koko blogi on selvästi pelkkää fiktiota, luultavasti vielä miehen kirjoittama.

Nenän koko, käden koko tai jalan koko ei ole mikään viite kalun koosta. Missään tutkimuksessa ei ole sellaista havaittu, vaikka myytit jatkavatkin elämäänsä. Myöskään miehen pituudella ei ole havaittu olevan tieteellisesti merkittävää korrelaatiota kalun koon kanssa. Ihmiset uskovat mitä haluavat uskoa, mutta ei se tarkoita että se olisi faktaa. Se, että miksi ihmisen pituudella ei ole vaikutusta kyrvän kokoon johtuu ihan siitä faktasta, että kun kyrvässä ei ole luita!

Ilotytöt ja muut tytöt pyrkivät "paljastamaan" sellaista, mikä kiinnostaa lehtiä ja nettisaitteja.

Radiossa soi kappale ja pitäisi tietää kuka sen esittää — tiesitkö tästä kikasta? Como » Uutiset » Suomalainen ilotyttö julkisti vuositulonsa: Luonto siis korvaa määrällä laatua! Uskomatonta mutta ihan totta! Alkoi helvetti, minut pantiin boikottiin!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *