komea mies miesten stringit

Ainoastaan minä ja muut naiset ainakin lähes kaikki olemme seksikkäitä stringeissä. Yksikään mies ei näytä hyvältä niissä, sitä paitsi teiilä on huonommat peput! Itse jätin poikaystäväni hänen miesstringiensä takia.

Oli kaikin puolin hyvä jätkä, muidenkin mielestä, mutta hän kerran sängyssä yllätti mut ne jalassaan. Muiden tyttökaverieni mielestä tein oikein, kun jätin hänet. Hyvä kroppasellekaan miehelle ne eivät sovi. Elokuvissa ja Hunkseja katsoessa herkkua ja seksikästä. Mies voi näyttää upealta niissä jos on oikeasti kunnossa, mutta hei ihan tosi älä silti laita jalkaas on se outoa. Mieti mitä MUUT ajattelevat!! Todella epäeroottista jos miehellä on stringit.

Minulta menisi fiilis alta sekunnissa jos mies paljastuisi stringien käyttäjäksi. Netistä katselin kuvia miehiä stringeissä, kaikissa oli komea mies. Voin sanoa suoraan ei sopinut heillekään. Mies on neitimäinen liian pienissä boksereissa, tangoissa, tavallisissa pienissä alushousuissa ja hipstereissä.

Mielummin miehen tullessa kotiin olen itse stringeissä vastaanottamassa häntä. Hyväksyn miehelle yhdenlaiset stringit boratbodystringit jos haluaa pelleillä. D Rumaa mut hauskaa. Miesstrippareita katson vain jos on pakko nekin ovat yöks. Niistä ei pidä kuin käyttäjä itse. Stringmiehet ovat useasti varmasti huomihakuisempia, ehkä jopa narsisteja kukkoilijoita ja naisten stringien käyttät jonkin sortin transuja.

Itsellä on ainakin stringien mieskäyttäjiin ennakkoasenne. Oma alkkarivarastoni koostuu boxereista ja vain kolmet stringit on. Käytän hellekelillä housujen alla ja urheillessa. Kukaan ei tiedä minun käyttävän sellaisia, eikä minun ole tarvetta esitellä niitä kellekkään. Ovat rumat ja epäsexyt jalassani niin kuin muillakin miehillä.

Vähäkankaisuus, huomaamattomuus, mukavavuus omasta mielestäni ja kuumiin keleihin sopivat. En ole johtaja, kasvoistani olen valitettavasti teräväpiirteinen, en ole miehekäs vain tavallinen ja enkä aio yllättää ketään ja en saa kiksejä niiden käytöstä. Toivottavasti eivät tule muotiin ja eivät sovi kellekään miehelle. Niille saa syystäkin nauraa ja eivätkä ne miehekkäät ole.

Stringit on todella epäeroottiset myös naisella, ellei kroppa ole oikeasti kunnossa. Miehelle ne eivät sovi koskaan, korkeintaan käytännön syistä voinee joskus mieskin käyttää kuten mies 26v sanoo, muttei koskaan niin että kukaan muu niitä näkee. No saahan sitä tehdä mistä tykkää ja kokeilla! Hyvä ja hauska tunnustus! D Parempi kuin nuo muut trollit ym. Mites saat slaikkarin aseteltua stringeihin??

Ehkä hieman pienemmällä varustetut heebot vois stringejä käyttääkkin. Mies ei sovi seksiobjektiksi. Miehelle ei sovi stringit. Miehelle sopii paremminkin sortsien kaltaiset peittävät bokserit. Itse ainakin haluan paljastella itseäni stringeissä, vaikka varhaisessa historiassa mieheille suunnitellut, mutta nykyään ne ovat VAIN naisille suunnatut.

Naisiaan tuolla tavalla miellyttävät ovat inhottavia. Itse olen 96 kiloinen ja Olen naiseksi huonokroppainen jotkut kyl tykkää ; , mutta minulle sopii paremmin stringit kuin kelle tahansa miehelle, vaikka olisi: Ainakin me naiset voimme käyttää niitä aina siitä syystä etteivät pikkarirajat näy.

Laattaa vain lentää kenen tahansa naisen suusta, jos kuvan mies stringeissä makaisi jossain sängyn päällä. Olen ihan hetskujuntti vaan. Joo ihan oikeesti naisten perät himottavat helvetisti. Tissit ei niinkään, mutta menee nekin. Yksinkertaiset naiset ei tosin yhtään nappaa. Tosielämässä kun hymyilen sulle nätisti niin sulta on menny jalat alta ja oot mun pikkurillin ympärillä. Sen jälkeen saan sut tekemään ihan mitä haluan. Niin se vaan menee kaltaistesi simpanssien kanssa.

Mies vaikuttaa olevan siinä leikissä joku maksullinen mies, kuulostaa halvalta. Se on meidän naisten juttu paljastella ja alistua. Stringit ovat naisten ja shortsit teidän. Mun mielestä naiset jotka ovat merkittävästi ylipainoisia voivat pitää myös stringejä ja olemme seksikkäämpiä kuin mitkään scandinavian ukot. Olen itse merkittävästi ylipainoinen, mutta näytän kuitenkin normaalilta stringeissä, en niin hyvältä kuin suurin osa tytöistä mutta menettelen niissä.

Musta miehen ei kuulu näyttää halvalta, olemmalla alistettu stringeissä. P Nainen27 on oikeassa jos nainen on dominoiva ja mies alistuva kuuluvat varmasti seksuaaliseen vähemmistöön. Kunpa jokainen saisi itsestään irti kaltaisesi menestyvän pedon Suutelimme sohvalla telkkarin pauhatessa sohvalla.

Siinä nopsaa heitin häneltä paidan ja housut pois. Huomasin hänellä olevan pienet miesten stringit! Olin jo kerran kuvitellut nähneeni stringit hänen pyykkinarullaan mutta silloin vain ohitin asian ajattelemalla niiden olevan kuivumassa mytyssä olevat tavalliset alushousut.

On hänelle tosi komea kroppa ja kaverini sanoin hänellä on "makoisa peppu" Jotkut tällaiset hirvitykset  http: Onko ero ainoa ratkaisu vai mitä tuumitte? Tapailin kaikin puolin upeaa jätkää useamman kuukauden.

Pelästyin ja jätin hänet, kun hänellä oli miesten pikkuhipsterit jalassa. Haha, tämä on kyllä hauska trollaus. Kenellekään miehelle ei sovi yksikään noista vaihtoehdoista.

Täällä ilmoittautuu stringejä käyttävä mies. Olen tavallinen vuotias lakimies. Miksi en käyttäisi, sillä ne ovat mukavat ja huomaamattomat. Ulkonaisestikaan ne eivät mielestäni ole päällä törkeät sillä olen urheillut vartaloni suhteellisen lihaksikkaaksi ja tiukaksi.

En vartaloani silti missään esittele. Mä lopetan tähän paikkaan stringien käytön. Sen verran kovaa palautetta tulee ja eikä eriäviä mielipiteitä. Itse olen uskaltanut tähän asti käyttää, koska omasta mielestäni minulla on sopiva perse siihen. Säbä, sali ja nuori ikäni 27 eivät siis riitä. Heitän neljät stringini roskiin. Tuijotin työkaverimiehen hyvää peppua. Käyttää aina hyvin istuvia puvunhousuja, mutta huomasin selvästi stringirajat. Kunnioitus loppui siihen paikkaan..

Mä voin mielelläni ottaa teidän miehet, jos niillä on huippukehot ja -peput. Treenatun miehen timmiin ja pyöreään peppuun sopii paremmin stringit kuin suurimmalle osalle naisista. Musta se on vaan sulosta jos miehellä on stringit ja peppu näkyy silloin hyvin ja seksikästä se on. Eikö kukaan osaa kirjoittaa tavallisesti? En tiedä kuka täällä pelleilee tai mitä.

D Parempi kuin nuo muut trollit ym. Mites saat slaikkarin aseteltua stringeihin?? Ehkä hieman pienemmällä varustetut heebot vois stringejä käyttääkkin. Mies ei sovi seksiobjektiksi. Miehelle ei sovi stringit. Miehelle sopii paremminkin sortsien kaltaiset peittävät bokserit. Itse ainakin haluan paljastella itseäni stringeissä, vaikka varhaisessa historiassa mieheille suunnitellut, mutta nykyään ne ovat VAIN naisille suunnatut.

Naisiaan tuolla tavalla miellyttävät ovat inhottavia. Itse olen 96 kiloinen ja Olen naiseksi huonokroppainen jotkut kyl tykkää ; , mutta minulle sopii paremmin stringit kuin kelle tahansa miehelle, vaikka olisi: Ainakin me naiset voimme käyttää niitä aina siitä syystä etteivät pikkarirajat näy.

Laattaa vain lentää kenen tahansa naisen suusta, jos kuvan mies stringeissä makaisi jossain sängyn päällä. Olen ihan hetskujuntti vaan. Joo ihan oikeesti naisten perät himottavat helvetisti. Tissit ei niinkään, mutta menee nekin.

Yksinkertaiset naiset ei tosin yhtään nappaa. Tosielämässä kun hymyilen sulle nätisti niin sulta on menny jalat alta ja oot mun pikkurillin ympärillä. Sen jälkeen saan sut tekemään ihan mitä haluan. Niin se vaan menee kaltaistesi simpanssien kanssa. Mies vaikuttaa olevan siinä leikissä joku maksullinen mies, kuulostaa halvalta. Se on meidän naisten juttu paljastella ja alistua.

Stringit ovat naisten ja shortsit teidän. Mun mielestä naiset jotka ovat merkittävästi ylipainoisia voivat pitää myös stringejä ja olemme seksikkäämpiä kuin mitkään scandinavian ukot. Olen itse merkittävästi ylipainoinen, mutta näytän kuitenkin normaalilta stringeissä, en niin hyvältä kuin suurin osa tytöistä mutta menettelen niissä. Musta miehen ei kuulu näyttää halvalta, olemmalla alistettu stringeissä.

P Nainen27 on oikeassa jos nainen on dominoiva ja mies alistuva kuuluvat varmasti seksuaaliseen vähemmistöön. Kunpa jokainen saisi itsestään irti kaltaisesi menestyvän pedon Mun mielestäni on ylipäätään vaikuttavaa, että joku mies suunnittelee yllättävänsä kumppaninsa positiivisesti.

Propsit sulle ja toivottavasti avokki tykkää! Siksi kerroin ostaneeni nimenomaan Calvin Kleinin stringit, ettei ajatella että ostin pornokaupan norsukärsästringit tai jotain muuta vastaavaa. Olen esimies ja kerroin siksi siitä, että olen ihan ok-tyyppi, että päässä on edes vähän järkeä, mutta mikään menestynyt en ole tai erityisen älykäs. Mainitsin olevani suhteellisen lihaksikas, koska ajattelin että minulle ehkä saattaisi edes siedettävästi sopia ne.

Olette oikeassa kirjoitukseni kuulosti liiaksi ylpeilevältä ja huvittavalta. Yllätin pari päivää sitten ja onnistui fantastisesti. Ulkotakkiakaan hän ei ehtinyt pois ottaa, kun kävi kiinni ja puristelemaan. Miksi vedät Skandinavian miehet vertailtavaksesi? Eikö suomalaiset enää riitä? Huomasin samanlaisen tapauksen keskiviikkona. Vaimoni on töissä suuressa toimistossa. Osastoja on paljon; niitä on jaettu kahdenkymmenen hengen ryhmiin, kussakin päällikköinä lihaksikkaita suht miehekkäitä kolmekymppisiä urhoja.

Käytän erilaisia miesten stringejä. Kuumuus, huomaamattomuus ovat syitä sekä niiden sopivuus urheilussa. Stringit ovat so WT ja toiseksi urpon näköistä jos housujen läpi ei näy alushousut. Silloin miettii, että onko mamalla ollenkaan alushousuja vai onko perseessä naru. Oli mies millainen atleetti jalkapalloilija ei sille stringit sovi. Vaikka olen itse iso 50 vuotta täyttänyt nainen voin käyttää stringien naisellisuuden takia ja on naisen peppu aina naisen peppu jos vertaa miesten peppuun.

En ole ikinä käyttänyt enkä koskaan tule niitä käyttämään. Pitää olla hoikka ja kaunis perse jos niitä haluaa käyttää. Käytin nuorempana, en oikeastaan edes muista että oliko miehen takia vai ihan itseni takia laihduin yhdessä vaiheessa tosi paljon ja tykkäsin ihastella itseäni peilistä Ei olleet epämukavia mielestäni, paljon epämukavempaa on jos tavalliset alkkarit meinaa persvakoon mennä.

Nykyään kun perse on levinnyt niin jumalattomasti, niin ei oikein kehtaa käyttää, tuntuu hölmöltä vaikka olisikin muuta vaatetta päällä Mietin kai vähän liikaa noita tulleita kiloja, mutta ei voi minkään. Käyn paljon uimahallissa ja usein miettinyt, että näyttää ihan hirveältä, jos on normaali löllykkä pyllerö ja stringit.

Näyttää itseasiassa paremmalta vaikka sitten ne hipsterit. Ja toi "rajat näkyy housujen läpi" potaska on ihan höpö höpöä. Itselläni on sileitä hipsterejä, eikä tasan näy mitkään rajat edes tiukkojen housujen läpi. On myös ällöä, kun on stringit ja leggarit, jolloin molemmat on siellä persvaossa. Tai housunkauluksesta kurkistavat kainalostringit. Miehen mielestä ne ovat kamalat ja heitin kaikki pois. Valitetettavasti, ne ovat mukavimmat alushousut, en osaa oikein vieläkään käyttää mitään mummohousuja tai hipstereitä.

En käytä stringejä lainkaan, koska ne tuntuvat inhottavilta. Jos haluan, ettei pikkuhousujen rajat näy vaatteiden läpi, niin laitan kuminauhattomat hipsterit. Criminal Mind Aktiivinen jäsen. Niin, onhan se tehtävä niinkuin mies haluaa. Eikö omilla mieltymyksilläs ole mitään väliä?

Tykkään x 1 List. Tuijotin työkaverimiehen hyvää peppua. Käyttää aina hyvin istuvia puvunhousuja, mutta huomasin selvästi stringirajat. Kunnioitus loppui siihen paikkaan.. Mä voin mielelläni ottaa teidän miehet, jos niillä on huippukehot ja -peput. Treenatun miehen timmiin ja pyöreään peppuun sopii paremmin stringit kuin suurimmalle osalle naisista. Musta se on vaan sulosta jos miehellä on stringit ja peppu näkyy silloin hyvin ja seksikästä se on.

Eikö kukaan osaa kirjoittaa tavallisesti? En tiedä kuka täällä pelleilee tai mitä. Kyllä minä käytän miesten stringejä juoksutrikoiden alla ja joskus muutenkin arjessa. Juostessa erinomaiset juoksutrikoiden alla, kesäkuumalla miellyttävät ja sillä tavalla. Naiset suhtautuvat niihin aika suurella varmuudella joko nauramalla tai paheksumalla, siksi en naisen edessä kehtaa niissä esiintyä. Omasta mielestäni olen hyvän vartalon omistava, mutta ei se auta ainakin naisten mielipiteitä lukemalla.

Täällä Helsingissä stringejä löytyy onneksi tavarataloista myös miehille. Netistä minun mielestäni on löytynyt ihan fiksujakin vaihtoehtoja: Vierailija Vieraileva tähti 1. Ymmärrän kyllä, että herättävät huvitusta, mutta että hylkää miehen stringien takia Tän täytyy olla joku provo.

Hei vaikka tää on cosmon sivusto niin ihan näin pinnallinen ei tarvi olla.

komea mies miesten stringit En käytä, koska en ole mukavia löytänyt. Itse käytän jatkuvasti stringejä tai tiukkoja boksereita. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding. He käyttävät Kalvin Kleinin narustringejä. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Naiseni kanssa niitä ollaan yhdessä netistä tilailtu. Näyttää itseasiassa paremmalta vaikka sitten ne hipsterit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *