miten mitata kuppikoko paras suihinotto

Työkalut Ilmoita asiaton viesti. Ympärysmitta rinnan alta on toi esim. Tosin niihin ei kannata hirveesti luottaa: Oikea liivinkoko selviää kuitenkin vain sovittamalla. Varsinkin jos on vähän isommat rinnat, ei kannata luottaa omiin mittauksiin vaan pyytää myyjältä apua.

Ja toiset liivit voi olla toista kokoa ja toiset toista. Eli et voi vaan mennä kauppaan ja ostaa jotain tiettyä kokoa liivejä. Rintaliivien kokomerkintä muodostuu kahdesta osasta: Ympärys mitataan rinnan alapuolelta ja merkitään eurooppalaisen menetelmän mukaan 5 cm välein. Oikeankokoisten rintaliivien löytäminen ei aina ole helppoa. Rinnanympäryksen ja oikean kuppikoon saa kuitenkin helposti selville mittaamalla oikeista kohdista. Vartalo muuttuu vuosien varrella, joten mittanauha kannattaa aina ajoittain kaivaa esiin, jotta kaupasta tarttuu mukaan oikeankokoiset rintaliivit.

Vartalon ympärysmitan saat, kun asetat mittanauhan napakasti rintaliivien alareunan kohdalle ja tarkastat mitan. Rinnanympärysmitan saat, kun asetat mittanauhan rintojen korkeimman kohdan päälle ja tarkastat mitan.

Ensimmäinen mitta kertoo siis sopivan ympärysmitan ja toisen mitan avulla saat selville oikean kuppikoon. Kaikki vaatemerkit eivät käytä oheista kokotaulukkoa, joten kannattaa aina tarkastaa liikkeen käyttämät mitat ennen ostopäätöstä. Pidä ottamasi mitat säilössä esimerkiksi lompakossa, jotta ne ovat aina mukanasi ja voit tarkastaa vaateliikkeen omasta kokotaulukosta sinulle sopivimman kuppikoon ja ympärysmitan.

Vaikka mitat olisikin ottanut oikein, niin kuppi saattaa silti tuntua liian isolta tai pieneltä, koska muun muassa ympärysmitan kasvaessa myös kupin koko kasvaa. Jos tarvitset esimerkiksi suuremman ympärysmitan, niin voit ottaa pienemmän kuppikoon. Esimerkiksi tällaisessa tilanteessa 70 B vastaa käytännössä samaa kuin 75 A. Jos esimerkiksi käytät liivikokoa 75B, jonka kuppi on juuri sopivankokoinen, mutta ympärys hieman liian löysä, niin parempi kokovalinta on 70C.

Tästä tunnistaa vääränkokoiset rintaliivit. Noora julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan paketista, jonka hänen ystävänsä lapsi löysi Särkänniemestä.

Paketissa oli koru ja viesti. Suvin toiveissa oli rauhallinen synnytys ammeessa, mutta ensiraskauden aikana vatsa vain kasvoi, kasvoi ja kasvoi. Nyt Suvi kertoo synnytystarinansa.

Ethän säilytä rintaliivejä lipaston laatikossa? Näin ne tulisi oikeasti säilyttää. Naiset paljastivat Twitterissä, kuinka usein pesevät rintaliivinsä — ei ihan suositusten mukaista: Natalie kokeili rintaliivejä kaupassa — inhottava totuus paljastui pian: Näistä merkeistä tunnistat vääränkokoiset rintaliivit.

Tätä vaatekappaletta ei saisi koskaan laittaa pesukoneeseen: Suomalainen korukeksintö sai inspiraationsa naisen alapäästä — "ei tarvetta lähteä penisrintamalle". Miestä uhattiin aseella — ei silti suostunut luopumaan 1  euron luksuslaukustaan: Nainen heitti vahingossa arvokkaat korunsa roskiin — antoi huvittavat tuntomerkit ulkonäöstä.

Tämä laukku kätkee näppärästi sisäänsä jopa viisi litraa viiniä. Luksusmerkin uutuuskassi näyttää aivan muovipussilta — hintaa dollaria. DD otan sit peiton etee ja laitan oven kii sekä puen nopeest päälle..

Olin kerran yksinää himassa ja päätinpä mennä suihkuun. Riisuin itteni siinä pukuhuoneessa ja kelasin, että pitäis kyllä käyä eka kusella. Meillä on vessa silleen erillään kylppäristä ja ajattelin hiippailla sinne ilkosillani "ihan nopsasti, ei kukaa ehi nähä keittiön läpi.

Juupa juu, tietenki siinä suoraan ikkunan takana pihalla sattu oleen kunnon jengi vuotiaita jonneja tulossa kysymää mun pikkubroidia ulos. Tuliki sitte pikkujätkille astetta antosampi reissu: DD Enkä kyllä menny sitte avaa, kun ne soitti ovikelloa! Olin eilen käyny just suihkua harkkojen jälkeen oon 12! Ja pyyhe päällä tietenkin! Tuli sit luokka kaveri ja jotai rinnakkaisia luokan tyttöjä kysyy mua! Pakko se sit oli mennä avaa!!! Avasin oven ja kaikilla oli sellanen outo ilme Wtf! Ei se ollu pahinta tippu sit viel pyyhe mut ei sit sen kummempaa!!

Mun tätini joka ei turhista säikähdä, oli meillä suihkussa, Kun oli valmis tuli täysin alasti keittiöön juttelemaan äitini kanssa, ja samalla harjas hiuksijaan. Niin ovi kello rupesi soimaan, Tätini meni aivan alasti avaamaan oven, Siellä oli 2 poikaa jotka tulivat hakemaan minua.

Mutta ne ei osanneet puhua tädilleni mitään, Vain katsoivat tätiäni. Minä nousin yläs tuolista, Ja äitini sekä tätini rupesivat nauramaan mulle, Äitini sanoi, Kylläpä pojalla seisoo. Onks seisonu verkkareis nii et kukaa on nähny. Olin isän kaverin luona yötä sillä oli 2 poikaa 12 ja 13v niin kun tulin suihkusta ja olin pukemas vierashuonees nii ne yhtäkkii tuliki sinne xd ja mulla oli vaa rintsikat ja pikkarit päällä.

Olin tavaratalossa ostamassa uusia rintsikoita ja sovituskopissa sovittamassa niitä. Just kun olin riisunu yhdet ja laittamassa toisia liivejä päälle repäs n. Mä olin kauhuna ja laitoin kädet rintojen suojaksi, koska siellä kulki paljon jengii.

Sen pikkupojan äiti oli naapurikopissa eikä tienny mitään, mut sen isä tuli äkkii sulkemaan verhoo ja huuteli anteeks vaan pojan puolesta. Mä olin kohtelias ja sanoin, et eihän se mitään, vaikka olin ihan paniikissa. Kun liivit oli sovitettu, niin menin kassalle maksaan ja matkalla hymyilin vaan sille isälle ja pikkupojalle.

Oisit kiristänyt sitä isää.. Olin sedän perheen luona kesälomalla maaseudulla, yhen kerran lähin sedän vaimon kans uimarannalle. Kun olin tullut uimasta niin se sedän vaimo alkoi kuivaamaan mua pyyhkeellä ja otti multa uimahousutkin pois.

Se sano ettei oo hyvä olla märissä housuissa ja et olin niin pieni poika et voin olla ilman uimahousujakin. Kyll mua nolotti kun olin jo melkein 12 v vaikka olinki tosi pienikokonen. Siellä rannalla oli paljon tyttöjä ja jotkut niistä katteli mua kun olin alasti ja kikatteli.

Ite olisin kysyny ookko tosissas olin meinaan 12veenä sellatteet cm ja alhaaltakin ikäisekseni iso. No mä panin kerran yhtä tyttöö koulussa ja sit ope tuli ja avas avaimil vessan oven ja katteli vaa.

Ihan sama sattui myöskin mulle, Olin tätini kanssa uimassa, ja kun tuli aika lähteä kotiin päin, minä rupesin katselemaan missä on joku paikka jossa voisin ottaa uikkarini pois. Ei tarvinnut, Tätini otti multa uikkarini alas niin nopeasti että en kerinnyt reakoimaan ennenkuin se rupesi kuivaamaan minua, silloin vasta tajusin että olen alasti rannalla, jossa moni katseli meitä.

Mutta tätini ei välittänyt heistä vaan kuivas mut kaikessa rauhassa, ja puki mulle ensiksi paidan, sitten otti uikkarit pois nilkoistani, ja kuivas jalkani, Vasta sen jälkeen laittoi mulle shortsit jalkaani.

Tätini sanoi että kun olit rannalla noin reipas poika, Hän tarjoaa sinulle jätskin tai limun, Kumman vain haluat. Kirjoittaja oli tuolloin jo kuitenkin v o. O Onko tuo yleistä että vielä tuon ikäistä puetaan ja riisutaan niinkuin paljon pienempiä? Olen 12 vuotias poika, ja iskäni on hirveä. Mul on ollu joskus ihottumaa, ja se haluu vielki joka päivä tarkistaa minut ja pakottaa riisumaa alasti: Kiva jos kaverit sais tietää.

Mun pikkuveli aina nauraa mullr joka on 10v. Paras hetki on ehdottomasti se, kun kaveriporukalla ootte saunomassa, otatte siin hieman saunajuomaa. No sitte aattelette et "ny perkule uidaan tonne rannalle", joka on kaukana mökistä.

Sitte sielä aateltii, että on kyllä nii pitkä matka että ei mennä takasi. Kellää ei pyyhkeitä, ei mitään, nii pienisä sievisä päätettii juosta tietä pitkin mökille takas. Ei onneks tullu autoa: Noh, ei siinä, aateltii äkkiä hilpasta pukuhuoneeseen.

Noei, kun naapurilla on tapana katsoa järvelle kiikareilla, nii tää taliaivo rupes kiikaroimaan siinä ku oltii alasti uimassa. Noloin hetki kun oltiin mökillä saunassa nelistään minä tyttöystävä, tyttöystävän kaveri ja sen poikaystävä. Oltiin nautittu siinä vähän turhan paljon alkoholia ja sit läpästä lähti idea että tytöt ottaakin meiltä vierekkäin suihin.

No me mentiin seisoon sinne alas, kaveripojalla muna pystyssä ja mulla oli niin vitun kovat suorituspaineet ettei sit noussukkaa, tyttöystävä alkoholin vaikutuksen alasena suuttu ja huus mulle niin perkeleesti että tilanne tuntu viel pari kertaa kauheemmalta D:.

Mä muistan mun kröhömm nolom hetken ku oltii pienel kaveriporukal viikonloppuna juomassa minä ja kolme jätkää ja menen sit saunasta käymää siin tuvan puolella ku jätkät jäi saunaa mut en sit tajunnu et kaveripoika oliki lähteny seuraamaa mua ja menin sit jääkaapille ja pienes sieväs sit sellai kunnon pornoilufiilis iski päälle ja päätinki jäädä hetkeks siihe sohvalle vaa makoilemaa ja en muista et miks mut heitin vaa bikinien yläosan eka pois ja sit alaosan ja tanssin siin musiikin tahdis ja sit yhtäkkii joku nappaaki mut sylii sillee et oikee käsi puristuu rintojen ympärille ja vasemmal kädel se nostaa mut jalkoväleistä ylös ja kantaa sängylle ja rupee vaa nuolemaa mua ja mä siin iha täysis orkuis huudan ja sit pukkasin sen kevyesti pois siitä ja kaadoin sen siihen sängylle ja revin silt uimashortsit jalasta ja eka vaa runkkasin sitä ja sit otin suihin.

Heleevetti ku jätkä oli ihan taivaassa. DD ei kyl saanu ei, omien sanojensa mukaan sai jotain paljon parempaa,nimittäi sellasen suuhoidon et se on aina vonkaamas samaa settii joka. D ei mua kyl nolottanu sillee koska ei mul mikää huono kroppa ole Oltiin tädin kanssa mökillä yötä.

Lähettiin sit uimaan siin iltasella, suoraan saunasta alasti siis No hypittiin siin sitte laiturilta, kuknes nähään naapurin pojat siel viereisellä rannalla.. Eipä ennää viititty nousta järvestä Uitiin sitte se pari tuntia siinä, sauna oli jo sammunut ku "päästiin" lähtemään pois siitä ; 2.

Joskus pienenä mentiin siskon ja serkkun kanssa hyppimään pikkareilla trampalle pikkusena. Lähetettiin sit minua viis vuotta vanhempi poika serkku hakee meitä kolmee tyttöö pois sieltä vesisatteesta. Aloittajalle tiedoksi että ei tarvi koko ajan sanoa lisää lisää lisää lisää lisää lisää lisää lisää. Suviseurois joskus 6v tappina alko kakattaa.

Sit siinä oli asuntoauto eessä potta johon istahin. Siinä semmoset parisenkymmentä ohi kulkijaa katteli pitkää hihittäen. Eihän sitä 6v nalli sillo tajunnu mitää, mutta äiskä sattu ottaa kuvan tapahtumasta. Nyt naama punasena sitä tääl katellaa: Itellä ei kokemusta, mutta yhytin pikku-siskon väri kynät perseessä. Meillä on sellanen iso ikkuna josta kaikki nähee selkeesti. Mä olin neljä ja mun veli kuus ja me tanssittiin nakuina meijä yhteisessä kuoneessa, ja sitte mun parhaan kaverin äiti ja isosisko menee vaa meijä ikkunan ohi ja sit seuraavana päivänä mun paras kaveri kysy tarhas et miks mä olin sillee mä sanoin et se oli mun serkku ja sen veli.

Ette oo tosissanne, voiks oikeesti tollasta tapahtua? Haha vähänkö nauran näille tääl: DD Valitettavasti en voi naurattaa teitä kun itselleni ei onneksi mitään noloja nakuiluja ole tapahtunut. Olin mun tädin kanssa uimassa ja uinnin jälkeen jäätin pyyhkeen päälle hiekalle ottaan aurinkoo. Mä istuin vähän pyyhkeen viereen, niin, että uimahousuihin meni hiekkaa.

Täti huomas sen ja otti multa uikkarit pois ja otti mua kädestä ja vei mut rantaveteen. Huuhto ensin uikkarit ja alko sit putsaan mua hiekasta. Hiekkaa oli menny pikku pippeliin ja täti kaapi sitä innokkaasti pois ja heitti välillä kouralla vettä ja taas ravisteli pippelistäni hiekkoja. Yritti vielä vetää esinahkaakin taakse, koska hiekanjyviä oli mennyt sinnekkin. Olin silloin 12 vuotias ja rannalla oli runsaasti ikäisiä tyttöjä, jotka seurasivat innokkaasti, kuinka täti onnistui putsaamaan hiekanjyvät minusta.

Puhdistusoperaatio kesti pitkään ja täti lopettikin vasta sitten kun huomasi, että pikku pilini oli noussut pystyyn. Empä muista, että koskaan olis hävettänyt niinkuin silloin.

Oltiin sedän mökillä juhannusta viettämässä ja siä oli myös sedän kaverin pojat 13v ja 15v, itse olin tuolloin 14v. Oltiin tavattu useinkin näiden poikien kaa ja me oltiin jo hyviä kavereita.

Luulin poikien olevan jo uimassa, kun mä vaihdoin viä bikineitä mökin pukuhuoneessa. Tuli siinä sit kauhee kusihätä niin hipsin viä bikineissä ulkohuussille, riuhtaisin oven auki ja olin jo riisumas alaosaa ja istumassa kun tää 13v poika rupes huutaa jotain kun se olikin istunut siellä paskal XD Melki istuin sen syliin XD Ei helvetti ku juoksin kovaa nolostuneena pois Mut mitäs ei laittanu sitä huussii lukkoo?

D Vieläkin vaihdetaan välillä hieman nolostuneita katseita kun tavataan.. Oon 17 vuotias poika ja tänä kesänä tapahtui seuraavaa: Olin tädillä saunomassa sen miehen ja tän miehen kaverin kanssa. Tädin miehen kaveri käski hakee meille kaljat. Lähdin saunasta pukuhuoneen kautta munasilleen pihalle.

Pihalta menin saman rakennuksen päätyyn, joka oli siis navetta ja kävin hakeen yhden huoneen jääkaapista kaljat. Just kun olin päässy huoneen oviaukosta takas pihalle oli tädin kaveri ja sen about 12v tyttö tullut autolla pihaan.

Tyttö hyppäs autosta ja näki mut munasillaan ovensuulla, kiljaisi ja pamautti oven kiinni. Ite vetäydyin nopeesti takasin huoneeseen ja jäin kurkkimaan ikkunasta tilannetta. Huomasin et tyttö vilkuili takapenkiltä tohkeissaan navetan oven suulle ja sitten tulikin täti sinne autoon ja ne ajo pihasta pois. Ja eikun takasin löylyihin: Oon 10v tyttö, eli tänä kesänä mä ja mun pikkusisko hypittiin mummolan trampalla alasti sit sieltä tulee kauheesti pyöräilijöitä ja pari autoo muutama niistä vilkuili oikeen sinne pihaan!

Ite en tässä jutussa nakuile, mutta itseäni nolotti silti enemmä. Olen siis 16v poika. Olin yhen mun kaverin luona olohuoneessa ja huomasin, että unohin kännykän sen huoneeseen. Olin ekaa kertaa heillä, joten tietty erehdyin huoneesta ja avasin sen kaverin vuotta vanhemma siskon huoneen oven.

Sisko oli vasta tullu suihkusta ja kuivasi itseään. Se sisko oli ollut vuode Japanissa vaihtarina ja oli tottunu sellaisii yhteisökylpylöihin, missä peseydytään tuntemattomien kanssa - luonnollisesti ilkosillaan. Joten hän ei tuntenu yhtään häpeää itsestään, vaan kysyi tyynesti "Voinko mä auttaa?

Ei hänellä kyllä mitää häpeämistä kehossaa ollu - erittäin viehättävä. Se oli hiljaa lopulta sanoin kyllä ja tietysti tyttö huijasi otti kuvan kun poika oli alasti ja tönäisi pojan ulos huoneestaan mut kaveri vaan sanoi sainpa nähdä hänet alasti. Ja myöhemmin hän kosti otti kuvan ja lähetti YouTuben. Minä vaan sanoin voi facepalm. HMM nii kuva YouTubeen? D Ja kuka 15 vuotias käyttää Facepalmia noin xD Mun oma tarina on se kun olin juoksemassa 12 vuotiaana alasti naapurustossa keskiyöllä kolmen luokkalaispojan kanssa kun ne oli yökylässä mun kotona kesälomalla.

Sitten nolostuneina lähdettiin sieltä meille kotiin takasin. Oltiin kerran kaverien kanssa yhdellä aika syrjäisellä rannalla uimassa, missä ei yleensä ole ketään ja oltiin siellä vedessä niin kaverit ihan huumormielessä ottaa musta kiinni ja riuhtoo multa uimahousut pois. Sit yksi kaveri lähtee juoksemaa niitten kans karkuu ja lähden tietty perää munasillaa jollekkii metsätielle. Yritän saada sen kiinni, mut se on paljo nopeempi ku mä.

Sitte tulee jotaa pyöräilijöitä miehiä vastaan ja alkaa nauramaa ja kattoo huvittuneena ku juoksen pippeli heilumen siitä niitten ohi.. Oli viel noloo olla siin alasti ku muut on jo vaatteet päällä ja nauraa..

Nuoltiin serkun kanssa tyttö toisiamme uv: Oisit pistäny hanttiin olit sentään 15v. Tää varmaan kuulostaa joltain keksityltä jutulta, mutta ei ole.. Olin suihkussa kotona, muna puoliseisokissa. Just avasin suihkuverhon ja veljen uusi tyttöystävä paukkasi suihkuun kun luuli sitä vessaksi..

Olin 14, se 15 ja tästä on nyt kaksi vuotta: D Se näki kaiken mutta sit yritin laittaa käteni sen eteen, molemmat jäädyttiin, se vaan katto muutaman sekunnin ja sano et anteeks, en tienny et oot tääl.

D ja sit kävi sii välis röökil ilma paitaa ja se asuunkerrostalos keskustas 5kerrokses et en ihmettele jos joku naapuri on kattonu sillai dafaaack xd no tä ei sit tietenkää jääny viimiseks kerraks oli sit toine kerta ku mul oli vaa alusvaatteet ja siel sit tuli hilluttuu jonku peiton kans. Aaww ihana tarina mä haluun samanlaisen jutun tapahtuvan!! Molemmat saattaa kuulostaa keksityilt mut ei oo: Olin kaupas ja menin sovittaa jtn vaatteit ja sen sovituskopin verho oli kiin mut katoin ni siel alhaal ei näkyny jalkoi, avasin sen ni joku tyttö ehk 16v siel alushousut jalas ja kokeilee rintsikoit, peitti rinnat vähä liia myöhää: D sanoin vaa sori ja laitoin verhon takas kii 2.

Siskon frendi oli meil ollu yöt melkei munki frendi käy meil tosi usei yms. Tää tapahtu joskus välisenä aikana kun olin vuotias en muista tarkalleen vuotta mut noiden välis. Oltiin lapissa ja kun saunottiin mä oon poika ja mun pikkusisko mentiin lumihankeen kieritteleen. Meidän vuokramökki oli semmonen 2 asuntoinen ja siinä toisessa oli perhe 2 tyttönsä kanssa leikimme heidän kanssaan ulkona niin me mentiin heidän ikkunansa eteen pitämään jotain alaston showta.

Sillon mua ei nolottanut, mut Se oli sillon. Ja jäin kiinni melkee. Mentii ysil luokkaretkelle keskelle ei mitää mis ei ollu suihkui ku pitisaunas lämmittää vettä ja sil sitte nii menin sinne keskellä yötä pesee hiukset ja koska siel ei ollu ketää nii otin hetkeks bikinit pois et pesin neki ku sinne tuli pari mei luokkalaista jätkää hakee niitte vaatteita mitkä oli kuivaa siel xd ei ollu kovi kiva kokemus.

Ei ny ihan alasti mut kuitenki. Oltii leiri koulus mun BFFn kaa samas huonees siis ku siel oli huoneet jokases vähintää 2. Mut nii muut tytöt oli lähteny rannal uimaa me ei haluttu mun BFFn kaa. Nii mentii pelkästää suihkuu oltii just riisumas meijän huonees. Sit joku koputtaa meijän ovee mä kysyin et kuka siel nii se oli et mä yks meijän luokan jätkä sit mä huusin et älä avaa ovee. En tiiä kuuliks se ku se avas oven.

Me oltii BFFn kaa vaa rintsikois ja pikkareis. Sit ku oltii menos sinne suihku huoneesee nii kysyttii et mitä asiaa sil oli nii se sano et oisin vaa kysyny onks teil laastareit me oltii vaa et miks meil olis. Sit mentii suihkuu ja revettii ihan täysin. Tää tapahtu joskus ku olin joku 10 vanha.. Kuulin sit jossai vaihees vaa ku ovikello rupes soimaa, menimpä sitte normaalisti tietty avaa oven.. Ovel ootti mun kaveri ja sen pikkuveli, jotka tuli hakee mua kouluu käveltii siis aina samaa matkaa.

Ihmettelin vaa ku ne rupes nauraa ihan kauheest.. Tajusin vast hetken pääst et ei herranjumala, mul ei oo vaatteit päällä.. Koko koulumatkan kävelin siinä sitte iha tuppisuuna.. Kaverin kanssa nauretaan välillä vieläkii miten aamuvirkee ihminen oon ollu jo pienest asti: Tää tapahtu ihan joku pari viikkoo sitten, hävettää ihan saatanasti enkä oikeen tiiä mitä pitäis tehä Oltiin veljen ja sen kahen kaverin kanssa kotona viettämässä viikonloppua kun porukat oli mökkeilemässä.

Mulla oli ollu joku aika sitten pitkä säätö tän toisen kaverin kanssa kun se yhtäkkiä ilmottikin ettei se haluu jatkaa tota juttua. Oon sen verran katkera edelleen ettei oikeen seura kiinnostanu. Istuin omas huonees ja tietysti aattelin vaan koko ajan sitä jätää, sit ajatukset alko taas mennä kaikkeen muuhun ja aloin lopulta tyydyttään itteeni sellasella En ny tiiä mikä se on ku se on värisevä dildo jos on klitoriskiihotin?

D Sit kuulin et veljen huonees avattiin ovi ja se on mun huonetta vastapäätä. Vedin äkkii peiton päälle ja tää mun säätöhän tulee sieltä ovesta sisään ja totee että "En mä jaksa kattella noitten pelaamista, haluun olla sun kaa". No mä yritän takellella epätoivosesti jotain että mulla on vähän huono olo mut hänhän tietty luulee mun vaan vihottelevan sille. En saanu sitä lähteen vaan se tuli istuun sängynlaidalle.

No se kiinnijäämisen pelko alko kiihottaan se vibra pillussa niin enköhän saanu pidättelystä huolimatta ihan saatanallisen orgasmin siinä edessä Sain koulupaikan 16v ja huoneen tuttujen kautta vanhemman naisen pienen huoneen missä oli avautuvat lasiovet keittiöön. Toisella puolella vaan verhot.

Iltaisin oli tapana runkkaa ja joskus työnnellä jotain peppuun. Kun täytti jotain"paljon" niin tarjos kakkua ja terävää juotavaa. Siinä sitten kehtasin pyytää että voisin vuokran maksaa myöhemmin, sano että siitä voi sopia. Kävi veskissä ja tuli pelkästään aamutakki auki. Oli nippu kuvia verhon takaa kun tyydytin itseäni, kyllä nolotti.

Käski omaan makkariin ja riisu minut, vaikka oli hieno nainen niin sänkyssä oli tukassa kiinni ja nai päällä kun viimeistä päivää. Välillä meni pitkään ennekuin oli tyytyväinen ja sai. D kopioitu eräästä seksinovellista! Sama tyyppi ku mun toisesa ketjusa kirjottelee tännekkin Ei se haittaa t. Joillekki yhteinen höyrysauna vähällä höyryllä saattaa kertoa jotain ;. Mä tulin suihkusta ja mun pikkusisko ja sen kaveri joka kattelee kaikkee ja kyselee et se tietäis niinku kaiken.

Ne oli mun huoneeseen pelaan ja ovi oli kiinni. Mä olin ajatellu et ihan pikasesti meen alasti olkkarin kaut ku "kukaan" ei oo kotoon. Avaan oven ja eikös se siinä heti kattellu yritin äkkii ottaa viltin siit mun sängylt mis ne pelaili siin sit äkkii vaatteet mukaan ja nopeesti muualle pukemaan. Olin yksin kotona saunassa ja päätin mennä hyppämään lumihankeen, hetken kuluttua lähdin juoksemaan sisälle päin jotta pääsisin saunaan lämmittelemään niin ovi olikin mennyt lukkoon.

Kiipesin tikkaidenkautta veljeni huoneen ikkunasta kun se ei ole ikinä lukossa. Pahin oli kun kiipesin alasti tikkaista niin ulkovalo syttyy ja naapurit alkavat nauramaan terassilta. Tää ny tuli ekana mielee: D Eli oltii varmaa tyylii viidennellä luokalla kahen kaverinkaa toisen niistä kotona kun siellä ei ollut ketää muita.

En sit muista että mistä seidea lähti luultavasti multa: Siit pihalt on suora näköyhteys yhtee rivitaloo ja eikös sieltä joku tyttö kattonu meitä. No ei siin viel mitää,mutta kun sen kaverin faija ja pikkuveli kävelee takaovesta pihalle niin siinä vaiheessa muuten nolotti: D Kaverin faija kysy että mitä helvettiä me tehään ja lähettiin siit sitte iha helkkarin noloina.

Vissiin kaks kertaa ikinä muistan keskustelleeni k. Oltiin meijän mökillä viime kesänä ja meijän mukana oli serkun perhe. Minä poika ja mun serkku tyttö mentiin sit uimaan siihen järvelle. Mä lähin ekana sielt pois ja menin saunaan. Sit vähänajan päästä tuli serkku. Sitku oltiin siel niin mun serkulla oli tullu muotoja niin alko sit seisoo.

En tiedä näkikö se sen. No oon 4 lk ja poika. Kerran liikka tunni jälkee ku meiän ouokal ja viikkiluokal on samaa aikaa liikkqa nii kaikki oli lähteny paitsi mä ja pari viikki luokkalaista. Olin just pukenu ja lähtemäs mut sit ne pari viikki luokkalaista kaikki poikia sano mulle et "haluukko nähä ja tehä jotain hauskaa" ja sit meinin. Me mentii patjavarastoo ja nesano et"mee ton patjan pääll e makaa". Sit mä menin ja ne laitto semmosen jutun mun päälle.

Mä säikähin enkä päässy pois vaikka halusin. Mä sanoin et päästäkää pois ei oo hauskaa! Ja sit ne sano et ei ollu tarkotuskaa. Sit ne riisu multa huosut ja tiputti ne siihen ja sano et tuu hakee jos uskallat ja sit ne nauro. Olin selälläni joten ne näki pallini. Ne heilutteli sitä ja kutitteli ja ravisteli. Multa tuli pari tippaa kusta ja ne huomas. Sit ne teki mun housuista mulle vaipan ja sano et nyt ei voi tulla åissi housuun, vaan vaippaa, mut hupsista!

Nehän taitaa olla housut ja sit ne nauro taas varmaaan pari minsaa. Sit mä en voinu pidätellä ja pissasin. Mua nolotti ihan hullusti. Sit ne heitti mun bokserit sellasen valon päälle kattoon jqa se katto on korkee. Sit joku ope oli tulossa hakee meitä ja ne päästi mut nopeesti pois ja lähti. Sit se ope tuli kattoo sieltä missä olin ja se näki mut just kun olin häipymäs. Sit mulla ei ollu mitää ousuja vaan paita ja sukat. Jouduin puhutteluun ku olin noin 25 min. Siinä sitte puhuttii puol alastomana.

Ai että ku nolotti ja hävetti. Koko loppu päivä puol alastomana. Ja vielä se oli toine tunti sii 4 tuntii siinä ilman housuja ja ri ollu ees ulkkareita nii tosi kiva. Niitä yhtii viikki luokkalaisi ei todettu syyllisiks vaikka yritin kertoo. Kerran liikuntatunnin jälkeen käytiin suihkussa mie ja kaks kaverii loput olioottanu että mennää sinne ja piilottanu kaikkien meiän vaatteet.

Oltii sit sie munasillaa ja siin oben takaan oli pitkä käytävä. Ne oli sen käytävän toises päässä kasassa paikal ei ollu enää muita joten juostii alasti hakee ne sielt. Oltiiin kerran uimassa kahden kaverinkaa. Minä menin hyppytorniin ja siinä altaan reunalla oli aina jotain tyyppejä. No minä hyppäsin ja mulla oli uimasortsit.

Ku olin siel veden alla niin ne tippu. No just sillon kaks tyttöö sukels ja nenäki mun kalun. Vittu sua näköjään kiinnosta tyttö sekä pojat saa tänä nyt se turpakii!!!!

Turpa kiinni, et saa lisää. Haha tä tapahtu viime juhannuksen: D Oltii porukalla mä 5 poikaa mun poikakaverin mökil, saunottii ja mentii uimaan. Sit siel vedes mun poikkis sillee heitti mut ylös sielt, sit ku putosin vetee mun bikinien yläosa tuli pois paikaltaa silleen kurkkuun, sit mut nostettii sielt vedest heti taas ylös kiljuin vaan Eeeeei!!

Oltiin joskus jossain kylpylässä jos oli sellanen aika hiljaa menevä vesiliukumäki joka oli aika pitkä ja siihen sai mennä monta tyyppii kerrallaan. Mun uimashortsit oli ihan uudet, ja pikkusen liian isot, joen ne lähti jalasta yhessä kohtaa, olin silloin 13v Liukumäki päättys sellaseen altaaseen, ja aloin siel ettii niit uimashortsei nakuna nii et muna näkys sit yks tyttö nosti ne vedest ja toi mulle.

Se nauros kokoajan ja kattos mun pippelii joka alkos sillon seisoo ihan täysillä. Uimahallissa kun kävelin sitä altaan reunaa ku uimasortsit oli uudet ja vähän isot niin ne tippu no sit nopeasti uimasortsit jalkaa ja takas altaalle. Joo on ärsyttävää mut ehkä se silleen ilmottaa et lukee tätä vieläkin ja että kannattaa laittaa kokemuksii. Leirikoulussa 9 luokan alussa ahvenanmaalla oli vähä hämärä ilta enkä iha tarkkaan muista mitä tapahtu.

Yöllä olin ainakii ragennu jostain syystä mun huonekavereille ja varmaan mölissy jotain käsittämätöntä Olin ihan kujalla ja en tienny missä vessa oli. No siinä lähin sitte vaa ulos kämpästä käytävälle ja etin vessaa. No siinä sain sitten hyvän idean että vessa on varmaan ton toisen oven takana. Meillä oli sääntönä että ovia ei saa laittaa lukkoon, joten päädyimpä siinä sitten joittenki tyttöjen huoneeseen ja kysyin että onks tää vessa?

Pienen epäröinnin jälkeen toinen niistä vastas et "teiän huoneessahan on vessa". No, siinä sitte lähettiin takas omaan kämppään, mut kaverit oli laittanu oven lukkoon eikä päästäny sisään mölisin varmaan jotain ja olin aika kovassa etukenossa Menin sitte samojen tyttöjen kämppään ja selitin tilanteen.

Pääsin sitte sinne vassaan ja kävin kusella kuulemma ovi auki. En tiedä mitä vittua mun päässä liikku, mut aattelin etten saa pettää mun tyttöystävää ja lähin juoksemaan täysii ovee kohti. No se oli vähän raollaan, mutta paskakshan se meni. Ihmiset ilmeisesti heräs ja mun piti päästä pois siitä tilanteesta. Lähin sitte huoneen ovelle, mut enhän mä päässy sisään. Siinä sitte ootettiin joku vartti että porukat heräs ja pääs sisälle.

Ei siinä muuta, mutta sen krhmm Näin jälkikäteen ajateltuna olishan siihen voinu kietasta pyyhkeen ympärille, mutta mitä suotta. Runkkaako se homo-ap näille? Voisittako tajuta että tuo joka kirjottaa nimelläni noita "lisää? Minä itse en ole kirjottanut melkein yhtään noista teksteistä Ihan vain selventääkseni tilannetta. Se aito ja oikea APapAP. Astetta hämysempi leirikoulu vissiin: Olin Stadikalla 12v luokan kanssa ja päätin saunasta tullessani mennä uimaan.

Kaverini tuli tietenkin perässä. Kaikki tytöt kilju ja pojat oli sillee "WFT?!? Stadikalla olin neljän kaverinkaa ja oltiin hippaa. Mulla oli just uudet uimasortsit ja ne oli vähän isot ne oli tippumassa kun juoksin vedessä niin ne oli puoliks lähteny. Joku random törmää muuhun ja osuu mun kaluun. D Sittehän me mentii uimaa ilma uima-asuja. Sitte ku tultii takas mökille nii sit sillä toisel rupes seisoo: Äske lens spermat seinälle ku runkkaan näille nii kovaa ps. Oltiin kerran meidän mökillä siel oli mun kaveri tyttö päätettiin mennä sit uimaan niin menin sitä ennen laittaa uimasortsit no se mun kaveri luuli että oli uimassa niin se tuli sinne ja näki mun munan ku en ehtiny laittaa niit jalkaa.

Joo ymmärrän olin uimas kaulin vaa tuli alasti uimaan tytöt katto ihmeissään ja sanoin kamunelleni oot alasti ja tyttöt kattelee sil rupes seisoo ja yks kiusaaja tietenkin otti siittä kiinni ja huusi tytöille tulkaa kattelee ja tytöt rupes hiplailee sen munaa ja otti kuvia se jatku ainaki 15 minaa ma yritin estää mutta ei onnistunut onneksi kiusaajan isä tuli paikalle ja vei poikansa pois onneksi ei käynyt minulle tytöt oli ikäisiä Mina 14 ja kamuni 15 ja kiusaaja 17 Mutta sitten meni mm pukkarii ja lähetti ne tyttöt vaa vilkuili ja sanoi haluatteko meidän numeromme sanoi miksi hän haluatte antaa ne se sano haluun nähdä uudestaan hänen mukaansa lähdimme äkkiä juoksemaan pois.

Tosi noloa, olitteko kaikki vielä karvattomia? Oon nyt 15, tää tapahtu kun olin Olin yökastelija 14v asti.

D ja sit kävi sii välis röökil ilma paitaa ja se asuunkerrostalos keskustas 5kerrokses et en ihmettele jos joku naapuri on kattonu sillai dafaaack xd no tä ei sit tietenkää jääny viimiseks kerraks oli sit toine kerta ku mul oli vaa alusvaatteet ja siel sit tuli hilluttuu jonku peiton kans.

Aaww ihana tarina mä haluun samanlaisen jutun tapahtuvan!! Molemmat saattaa kuulostaa keksityilt mut ei oo: Olin kaupas ja menin sovittaa jtn vaatteit ja sen sovituskopin verho oli kiin mut katoin ni siel alhaal ei näkyny jalkoi, avasin sen ni joku tyttö ehk 16v siel alushousut jalas ja kokeilee rintsikoit, peitti rinnat vähä liia myöhää: D sanoin vaa sori ja laitoin verhon takas kii 2.

Siskon frendi oli meil ollu yöt melkei munki frendi käy meil tosi usei yms. Tää tapahtu joskus välisenä aikana kun olin vuotias en muista tarkalleen vuotta mut noiden välis. Oltiin lapissa ja kun saunottiin mä oon poika ja mun pikkusisko mentiin lumihankeen kieritteleen.

Meidän vuokramökki oli semmonen 2 asuntoinen ja siinä toisessa oli perhe 2 tyttönsä kanssa leikimme heidän kanssaan ulkona niin me mentiin heidän ikkunansa eteen pitämään jotain alaston showta. Sillon mua ei nolottanut, mut Se oli sillon. Ja jäin kiinni melkee. Mentii ysil luokkaretkelle keskelle ei mitää mis ei ollu suihkui ku pitisaunas lämmittää vettä ja sil sitte nii menin sinne keskellä yötä pesee hiukset ja koska siel ei ollu ketää nii otin hetkeks bikinit pois et pesin neki ku sinne tuli pari mei luokkalaista jätkää hakee niitte vaatteita mitkä oli kuivaa siel xd ei ollu kovi kiva kokemus.

Ei ny ihan alasti mut kuitenki. Oltii leiri koulus mun BFFn kaa samas huonees siis ku siel oli huoneet jokases vähintää 2. Mut nii muut tytöt oli lähteny rannal uimaa me ei haluttu mun BFFn kaa.

Nii mentii pelkästää suihkuu oltii just riisumas meijän huonees. Sit joku koputtaa meijän ovee mä kysyin et kuka siel nii se oli et mä yks meijän luokan jätkä sit mä huusin et älä avaa ovee.

En tiiä kuuliks se ku se avas oven. Me oltii BFFn kaa vaa rintsikois ja pikkareis. Sit ku oltii menos sinne suihku huoneesee nii kysyttii et mitä asiaa sil oli nii se sano et oisin vaa kysyny onks teil laastareit me oltii vaa et miks meil olis. Sit mentii suihkuu ja revettii ihan täysin. Tää tapahtu joskus ku olin joku 10 vanha.. Kuulin sit jossai vaihees vaa ku ovikello rupes soimaa, menimpä sitte normaalisti tietty avaa oven..

Ovel ootti mun kaveri ja sen pikkuveli, jotka tuli hakee mua kouluu käveltii siis aina samaa matkaa. Ihmettelin vaa ku ne rupes nauraa ihan kauheest.. Tajusin vast hetken pääst et ei herranjumala, mul ei oo vaatteit päällä.. Koko koulumatkan kävelin siinä sitte iha tuppisuuna.. Kaverin kanssa nauretaan välillä vieläkii miten aamuvirkee ihminen oon ollu jo pienest asti: Tää tapahtu ihan joku pari viikkoo sitten, hävettää ihan saatanasti enkä oikeen tiiä mitä pitäis tehä Oltiin veljen ja sen kahen kaverin kanssa kotona viettämässä viikonloppua kun porukat oli mökkeilemässä.

Mulla oli ollu joku aika sitten pitkä säätö tän toisen kaverin kanssa kun se yhtäkkiä ilmottikin ettei se haluu jatkaa tota juttua.

Oon sen verran katkera edelleen ettei oikeen seura kiinnostanu. Istuin omas huonees ja tietysti aattelin vaan koko ajan sitä jätää, sit ajatukset alko taas mennä kaikkeen muuhun ja aloin lopulta tyydyttään itteeni sellasella En ny tiiä mikä se on ku se on värisevä dildo jos on klitoriskiihotin?

D Sit kuulin et veljen huonees avattiin ovi ja se on mun huonetta vastapäätä. Vedin äkkii peiton päälle ja tää mun säätöhän tulee sieltä ovesta sisään ja totee että "En mä jaksa kattella noitten pelaamista, haluun olla sun kaa".

No mä yritän takellella epätoivosesti jotain että mulla on vähän huono olo mut hänhän tietty luulee mun vaan vihottelevan sille. En saanu sitä lähteen vaan se tuli istuun sängynlaidalle. No se kiinnijäämisen pelko alko kiihottaan se vibra pillussa niin enköhän saanu pidättelystä huolimatta ihan saatanallisen orgasmin siinä edessä Sain koulupaikan 16v ja huoneen tuttujen kautta vanhemman naisen pienen huoneen missä oli avautuvat lasiovet keittiöön.

Toisella puolella vaan verhot. Iltaisin oli tapana runkkaa ja joskus työnnellä jotain peppuun. Kun täytti jotain"paljon" niin tarjos kakkua ja terävää juotavaa. Siinä sitten kehtasin pyytää että voisin vuokran maksaa myöhemmin, sano että siitä voi sopia. Kävi veskissä ja tuli pelkästään aamutakki auki. Oli nippu kuvia verhon takaa kun tyydytin itseäni, kyllä nolotti. Käski omaan makkariin ja riisu minut, vaikka oli hieno nainen niin sänkyssä oli tukassa kiinni ja nai päällä kun viimeistä päivää.

Välillä meni pitkään ennekuin oli tyytyväinen ja sai. D kopioitu eräästä seksinovellista! Sama tyyppi ku mun toisesa ketjusa kirjottelee tännekkin Ei se haittaa t. Joillekki yhteinen höyrysauna vähällä höyryllä saattaa kertoa jotain ;. Mä tulin suihkusta ja mun pikkusisko ja sen kaveri joka kattelee kaikkee ja kyselee et se tietäis niinku kaiken. Ne oli mun huoneeseen pelaan ja ovi oli kiinni. Mä olin ajatellu et ihan pikasesti meen alasti olkkarin kaut ku "kukaan" ei oo kotoon.

Avaan oven ja eikös se siinä heti kattellu yritin äkkii ottaa viltin siit mun sängylt mis ne pelaili siin sit äkkii vaatteet mukaan ja nopeesti muualle pukemaan. Olin yksin kotona saunassa ja päätin mennä hyppämään lumihankeen, hetken kuluttua lähdin juoksemaan sisälle päin jotta pääsisin saunaan lämmittelemään niin ovi olikin mennyt lukkoon.

Kiipesin tikkaidenkautta veljeni huoneen ikkunasta kun se ei ole ikinä lukossa. Pahin oli kun kiipesin alasti tikkaista niin ulkovalo syttyy ja naapurit alkavat nauramaan terassilta. Tää ny tuli ekana mielee: D Eli oltii varmaa tyylii viidennellä luokalla kahen kaverinkaa toisen niistä kotona kun siellä ei ollut ketää muita. En sit muista että mistä seidea lähti luultavasti multa: Siit pihalt on suora näköyhteys yhtee rivitaloo ja eikös sieltä joku tyttö kattonu meitä.

No ei siin viel mitää,mutta kun sen kaverin faija ja pikkuveli kävelee takaovesta pihalle niin siinä vaiheessa muuten nolotti: D Kaverin faija kysy että mitä helvettiä me tehään ja lähettiin siit sitte iha helkkarin noloina.

Vissiin kaks kertaa ikinä muistan keskustelleeni k. Oltiin meijän mökillä viime kesänä ja meijän mukana oli serkun perhe.

Minä poika ja mun serkku tyttö mentiin sit uimaan siihen järvelle. Mä lähin ekana sielt pois ja menin saunaan. Sit vähänajan päästä tuli serkku. Sitku oltiin siel niin mun serkulla oli tullu muotoja niin alko sit seisoo. En tiedä näkikö se sen. No oon 4 lk ja poika. Kerran liikka tunni jälkee ku meiän ouokal ja viikkiluokal on samaa aikaa liikkqa nii kaikki oli lähteny paitsi mä ja pari viikki luokkalaista.

Olin just pukenu ja lähtemäs mut sit ne pari viikki luokkalaista kaikki poikia sano mulle et "haluukko nähä ja tehä jotain hauskaa" ja sit meinin. Me mentii patjavarastoo ja nesano et"mee ton patjan pääll e makaa".

Sit mä menin ja ne laitto semmosen jutun mun päälle. Mä säikähin enkä päässy pois vaikka halusin. Mä sanoin et päästäkää pois ei oo hauskaa! Ja sit ne sano et ei ollu tarkotuskaa. Sit ne riisu multa huosut ja tiputti ne siihen ja sano et tuu hakee jos uskallat ja sit ne nauro. Olin selälläni joten ne näki pallini. Ne heilutteli sitä ja kutitteli ja ravisteli. Multa tuli pari tippaa kusta ja ne huomas. Sit ne teki mun housuista mulle vaipan ja sano et nyt ei voi tulla åissi housuun, vaan vaippaa, mut hupsista!

Nehän taitaa olla housut ja sit ne nauro taas varmaaan pari minsaa. Sit mä en voinu pidätellä ja pissasin. Mua nolotti ihan hullusti. Sit ne heitti mun bokserit sellasen valon päälle kattoon jqa se katto on korkee. Sit joku ope oli tulossa hakee meitä ja ne päästi mut nopeesti pois ja lähti. Sit se ope tuli kattoo sieltä missä olin ja se näki mut just kun olin häipymäs. Sit mulla ei ollu mitää ousuja vaan paita ja sukat.

Jouduin puhutteluun ku olin noin 25 min. Siinä sitte puhuttii puol alastomana. Ai että ku nolotti ja hävetti. Koko loppu päivä puol alastomana. Ja vielä se oli toine tunti sii 4 tuntii siinä ilman housuja ja ri ollu ees ulkkareita nii tosi kiva. Niitä yhtii viikki luokkalaisi ei todettu syyllisiks vaikka yritin kertoo. Kerran liikuntatunnin jälkeen käytiin suihkussa mie ja kaks kaverii loput olioottanu että mennää sinne ja piilottanu kaikkien meiän vaatteet.

Oltii sit sie munasillaa ja siin oben takaan oli pitkä käytävä. Ne oli sen käytävän toises päässä kasassa paikal ei ollu enää muita joten juostii alasti hakee ne sielt.

Oltiiin kerran uimassa kahden kaverinkaa. Minä menin hyppytorniin ja siinä altaan reunalla oli aina jotain tyyppejä. No minä hyppäsin ja mulla oli uimasortsit. Ku olin siel veden alla niin ne tippu. No just sillon kaks tyttöö sukels ja nenäki mun kalun. Vittu sua näköjään kiinnosta tyttö sekä pojat saa tänä nyt se turpakii!!!!

Turpa kiinni, et saa lisää. Haha tä tapahtu viime juhannuksen: D Oltii porukalla mä 5 poikaa mun poikakaverin mökil, saunottii ja mentii uimaan. Sit siel vedes mun poikkis sillee heitti mut ylös sielt, sit ku putosin vetee mun bikinien yläosa tuli pois paikaltaa silleen kurkkuun, sit mut nostettii sielt vedest heti taas ylös kiljuin vaan Eeeeei!!

Oltiin joskus jossain kylpylässä jos oli sellanen aika hiljaa menevä vesiliukumäki joka oli aika pitkä ja siihen sai mennä monta tyyppii kerrallaan. Mun uimashortsit oli ihan uudet, ja pikkusen liian isot, joen ne lähti jalasta yhessä kohtaa, olin silloin 13v Liukumäki päättys sellaseen altaaseen, ja aloin siel ettii niit uimashortsei nakuna nii et muna näkys sit yks tyttö nosti ne vedest ja toi mulle.

Se nauros kokoajan ja kattos mun pippelii joka alkos sillon seisoo ihan täysillä. Uimahallissa kun kävelin sitä altaan reunaa ku uimasortsit oli uudet ja vähän isot niin ne tippu no sit nopeasti uimasortsit jalkaa ja takas altaalle. Joo on ärsyttävää mut ehkä se silleen ilmottaa et lukee tätä vieläkin ja että kannattaa laittaa kokemuksii. Leirikoulussa 9 luokan alussa ahvenanmaalla oli vähä hämärä ilta enkä iha tarkkaan muista mitä tapahtu. Yöllä olin ainakii ragennu jostain syystä mun huonekavereille ja varmaan mölissy jotain käsittämätöntä Olin ihan kujalla ja en tienny missä vessa oli.

No siinä lähin sitte vaa ulos kämpästä käytävälle ja etin vessaa. No siinä sain sitten hyvän idean että vessa on varmaan ton toisen oven takana. Meillä oli sääntönä että ovia ei saa laittaa lukkoon, joten päädyimpä siinä sitten joittenki tyttöjen huoneeseen ja kysyin että onks tää vessa? Pienen epäröinnin jälkeen toinen niistä vastas et "teiän huoneessahan on vessa". No, siinä sitte lähettiin takas omaan kämppään, mut kaverit oli laittanu oven lukkoon eikä päästäny sisään mölisin varmaan jotain ja olin aika kovassa etukenossa Menin sitte samojen tyttöjen kämppään ja selitin tilanteen.

Pääsin sitte sinne vassaan ja kävin kusella kuulemma ovi auki. En tiedä mitä vittua mun päässä liikku, mut aattelin etten saa pettää mun tyttöystävää ja lähin juoksemaan täysii ovee kohti.

No se oli vähän raollaan, mutta paskakshan se meni. Ihmiset ilmeisesti heräs ja mun piti päästä pois siitä tilanteesta. Lähin sitte huoneen ovelle, mut enhän mä päässy sisään. Siinä sitte ootettiin joku vartti että porukat heräs ja pääs sisälle. Ei siinä muuta, mutta sen krhmm Näin jälkikäteen ajateltuna olishan siihen voinu kietasta pyyhkeen ympärille, mutta mitä suotta. Runkkaako se homo-ap näille? Voisittako tajuta että tuo joka kirjottaa nimelläni noita "lisää?

Minä itse en ole kirjottanut melkein yhtään noista teksteistä Ihan vain selventääkseni tilannetta. Se aito ja oikea APapAP. Astetta hämysempi leirikoulu vissiin: Olin Stadikalla 12v luokan kanssa ja päätin saunasta tullessani mennä uimaan. Kaverini tuli tietenkin perässä. Kaikki tytöt kilju ja pojat oli sillee "WFT?!? Stadikalla olin neljän kaverinkaa ja oltiin hippaa. Mulla oli just uudet uimasortsit ja ne oli vähän isot ne oli tippumassa kun juoksin vedessä niin ne oli puoliks lähteny.

Joku random törmää muuhun ja osuu mun kaluun. D Sittehän me mentii uimaa ilma uima-asuja. Sitte ku tultii takas mökille nii sit sillä toisel rupes seisoo: Äske lens spermat seinälle ku runkkaan näille nii kovaa ps.

Oltiin kerran meidän mökillä siel oli mun kaveri tyttö päätettiin mennä sit uimaan niin menin sitä ennen laittaa uimasortsit no se mun kaveri luuli että oli uimassa niin se tuli sinne ja näki mun munan ku en ehtiny laittaa niit jalkaa. Joo ymmärrän olin uimas kaulin vaa tuli alasti uimaan tytöt katto ihmeissään ja sanoin kamunelleni oot alasti ja tyttöt kattelee sil rupes seisoo ja yks kiusaaja tietenkin otti siittä kiinni ja huusi tytöille tulkaa kattelee ja tytöt rupes hiplailee sen munaa ja otti kuvia se jatku ainaki 15 minaa ma yritin estää mutta ei onnistunut onneksi kiusaajan isä tuli paikalle ja vei poikansa pois onneksi ei käynyt minulle tytöt oli ikäisiä Mina 14 ja kamuni 15 ja kiusaaja 17 Mutta sitten meni mm pukkarii ja lähetti ne tyttöt vaa vilkuili ja sanoi haluatteko meidän numeromme sanoi miksi hän haluatte antaa ne se sano haluun nähdä uudestaan hänen mukaansa lähdimme äkkiä juoksemaan pois.

Tosi noloa, olitteko kaikki vielä karvattomia? Oon nyt 15, tää tapahtu kun olin Olin yökastelija 14v asti. Menin sitte avaamaa sen oven ja siel oli pikkusiskon 11v kaveri. Oli sil vähä outo ilme ku oli murrosikänen poika kusinen vaippa jalassa. Heti ku tajusin nii löin oven kiinni. Siinä sitte oli kiva välttää kiusallista kasekontaktia ku se meni siskon kaa sen huoneeseen.

Olin uimahallissa kaverini kanssa ja siin se kaveri otti housut pois molemmat 13v poikia näin kun sillä alko seisoo kun katto mua ja sit mulki alko ja sit imettiin toisiamme ja sit sinne tuli siivooja ja se vaa katto meitä. Kesällä oltiin serkkupoikien kanssa retkellä ja oli hitsin hikinen päivä. Polun laidassa oli kiva järvi ja jätkät päätti et käydään uimassa. Eikä uikkareita tietysti kellään. Eihän mukaan voinut olla menemättä. Ylläoleva on trolli Lisää?

Tää kuulostaa keksityltä mutta kerran näin mun isän alasti ku olin sen kaa saunassa. Tää on oikeesti totta ja ihan hemmetin noloo.. D en tullu sielt kopista puoleentuntii ulos.

Hei 17 veeeeeenolottaa, ei sun kannata nolostuu, sillä aika moni tyttö kiihottuu sovittaessaan uusia seksikkäitä rintsikoita. Mullekkin on käyny niin. Oon kiihottunu ja kostunu sovituskopissa kolme kertaa ja pakko on ollu sormettaa ja kattoo itseensä haarat levällään isosta peilistä seksikkkäissä vitivalkoisissa rintsikoissa ja yrittää olla mahdollisimman hiljaa, vaikka kaikki paikat räjähtää hirveeseen orgasmiin.

Onneks sentään kukaan ei oo tullu sisään, vaikka randomeja miehenkin ääniä on kuulunut ihan verhon takaa. Oli pikkuse noloo ku ykkösellä oon poika nii kotona äidillä oli tapana laulaa suihkus nii sitte ku oltii liikkatunni jälkee suihkus nii siinä huomaamattani alasti luokka kavereitten mentyä nii pari lurautusta tuli itelläki iha vaa vahingossa ja sitku tuun suihkus kaverit on sillee et mis oot oppinu laulaa ja oon et mitä helvettiä te puhutte.

Ikävä tuottaa pettymys ja et varmaan usko mutta nuista kukaan parin kuukauden aikana nimelläni viestittlijöistä ei ole minun kirjoittamiani: Ei sil välii oo sillä kaikki ovat elämänsä aapeita: D kiitos ja kumarrus. Ette varmaa usko mut kuiteki olen 13v poika olin rannalla uimassa ja kun olin tarpeeksi uinu menin pukukoppiin rupesin riisuu vaatteita sitte yks meijjän koulun tyttö tulee sinne ja tajuan että olen tyttöjen pukukopissa no se alkaa riisuu vaatteita ja hymyilee mulla alkaa tietty seisoo se kävelee mua kohti ja alkaa syleilee mua olin ihan hiljaa ja oli outo olo.

No siis tää on ihan älyttömän noloo et luulette varmaa et on keksitty. Olin koulun jälkee kotona ja mun pikkuveli ei ollu. Olin just menos vessaan ja olin jo riisunu kaikki vastteet mun huoneessa ni sit mun veljen kummitäti soitti ha kysy onx severi kotona pikkuveli valehtelin häädissäni et ei oo, vaik tiesin et se on ulkona.

Arvatkaa oliks törkeen noloo jos se Mirja kummitäti kertois meiän luokkalaisille et mul oli pippeli paljaana. Miten se sen puhelimes muka käki? Ei ittelläni mut kerronpa jutun; Tossa oltii kavereitten kaa päätetty kusettaa vähä sellast päätä pidempää meiän luokkalaista.

Mentii sanoo et meil on tänää terkkatarkastus ja se pidetää pukkareis. Se vitun idiootti usko. Me sit mentii sinne jätkien pukkarii ja siit on sellai ovi suoraa likkojen pukkarii. Sanottii sille et sinne pitää mennä boksereil ja sit mentii sellasee jonoo siihe oven etee.

Yks avas oven ja muut työns sen sinne likkojen pukkarii ja paiskattii ovi kiinni ja pidettii se sillee. Siel pukkaris ei ollu viel ketää, mut sit sielt alko kuuluu kiljumist ku ne tais just tulla liikkatunnille. Ei vittu me vaa naurettii siel oven toisel puolel, ku se yks yritti päästä sielt.

Ei kummitätit mitää poikie pippeleit kato älä pölö yritä. Minua oma kummitäti piti hyvänä kun olin Voi neki jattoo eiks sun kumitäti muka ikin? No saunas olin alasti kahen serkkutytön kanssa olin sillon 12v ja serkut oli 11v niin peittelin kokoajan kaluani kun ei ollu viel kasvanu niin toinen sanoo et lähtee suihkuun ja sit toinenkin menee sen kans ne pikku perseet uh ja vielä ne oli kummatkin iha sekoi ni alko hinkkaa itteäänsä saunan oveen ni siin sit tuli stondis harmi et ei ollu viel niil murrosikä alkanu.

Sit toinen muisto oli ku olin 13v, toisen serkkutytön kans saunas niin kummalki oli pyyhkeet: Kerran ku runkkasin alasti olkkarissa niin sit vastapäinen naapuri katto mua siitä ikkunasta. Olin joku 6v ja kävelin vahingossa uimahalliin altaille ilman uimahousuja. XDD mua nolottaa tää mut kerron kuitenki. Äksdeedeedee äksdee dee Sillee avkvardisti!!! Menin koulussa liikkatunnin jälkeen suihkuun.

Muut lähti heti kun oli viiminen tunti. Sit meiän liikanope tulee sanoo mulle jotaa ja näkee mut siel alasti. En yleensä uskaltanu käydä suihkussa koulussa kun olin ujo ja muna ei yhtää kasvanu Häpesin sitä kauan kun se näki mut vaikkei se ollu mitenkää erikoisest siin. Se jäi viel hetkeks aikaa juttelee siihen enkä kehdannu peitellä itseäni D ja kohta alko se pikku pippeli nousta ja yritin siinä sitten sitä peitellä ja lähteä saunasta.

Olisit kysynyt, että saisitko nähdä lisää. Sitten olisit voinut kysyä, että saako koskea. Olisit saanut unohtumattoman mökkireissun. Oon 14 v Olin kerra saunassa tietenki alasti sit siit pääsee sellasest ovest ulos meninvaa vilvottelee sit muna nous kuolin alasti sit aloin siin vhä runkaa sit mutsi tuli sinne kylppärii ja kysy et misoot sit oli vhä noloo tulla stondikse kans pois sielt ulkoot vhä mutsi varmaa hämmenty ja sit toine et sisko oli riisumas katoin avainreiäst sitse huomas mut: Eihän tuossa ole mitään ällöä.

Oli uintia koulussa ni unohin uikkarit pukuhuoneeseen tytöillä oli sali vuoro alkerrassa huomasin sen juoksin pukuhuoneeseen vetäsen oven kiinni. Huomasin ei SaaTaNa tää on tyttöjen pukkari. Mikä siinä iso sain seuraavana päivänä koulun jälkeen pesää yheltä niistä tytöistä: D Oli kai huomannu et mull on tarpeeks hyvät vehkeet.

Mun serkut oli meillä ja mä kävin suihkus ja sit ku olin käyny suihkus ni aattelin "mä ny vaan hiippailen mun huoneeseen, ei kukaa huomaa" juu olin tietysti alasti ja sit se v serkku tulee sit siihe ja kattoo vaan niiku mua jotain 5min, mä vaan sit sitää häippäsen omaan huoneeseen ja puen päälle.

Vieläki vähän vaihetaan nolostuneit katseita. Ja kun katto noin pitkään niin varmasti olisi halunnut harrastaa jotain kivaakin sun kanssa. Joskus ku olin 12v nii oltii oltu lomamatkalla ja oltii menossa tullien läpi lentokoneesee. No Siellä oli siis tosi kuuma ja kellää ei ollu vaateita mitenkää erityisen paljoo päällä.

Mulla oli bikinin yläosat ja sellanen vetoketjullinen napapaita ja shortsit. No Tietenki se paidan vetoketju alko piippaamaa ja se tyyppi siel terminaalis tuli vaa englanniks selittää jotain et ''You can come here if you don't wanna take more clothes off just now. No ei siinä sit ees ollu mitää pahaa viel ku olihan mul bikinin yläosat ja shortsit.

No mun bikineis oli sellanen solki tai sellanen aika iso metallinen pala.. En edelleekää päässy siit portist läpi joten taas takasin.. Sit se mies tulli uudellee.. Oltii joku 12 vuotiana leirikoulus saunas ja minä tietenki menin vahingos tyttöjen saunaa siin oli suihkut vieres ni kaks tyttöö oli suihkuis alasti ja muutama saunas ne rupes kirkumaan ja mul rupes seisomaan sit laiton vaan sen oven kiinni ja menin hiljaa pois.

No tietysti siinä kun hyväilen ja hieron niin osuu katse ikkunaan ja sielläpä ulkopuolella naapurin setä katselee huuli pyöreenä järkyttyneenä minua.

Huh oli se noloa! Sormet pillussa siinä katselen häntä ihmeissäni tajutessani verhon olleen poissa.. Ei se järkyttyneenä katsonut: D Miehen himolla pikemminkin kun kaunis nuori nainen leikkii pillullaan. Siis mitä noloa nyt näissä on?

Riparilla saunassa, leirin kuumin muija tulee pokkana poikien saunaa, "Teillä on pienempi sauna ku meillä" ja lähtee pois. Ja tämähän on siis paras: Noh, ei mitenkään älyttömän noloa, mutta silloin se tuntui melko kauhealta Oltiin tossa viime kesänä kaverin kanssa rannalla ihan normaalisti ottamassa aurinkoa, siis ihan bikinit päällä.

Maattiin mahallamme ja otettiin yläosat pois ettei jäisi rusketusraitoja. Kun oltiin makoiltu siinä se 30 min. Kaverini nosti päätään ja huomautti kylmän rauhallisena että: Rannalla oli meidän lisäksi jtn.

Rintoja on kiva katsella. Ja ajattelin et vois alkaa vähä runkkaa. No, aloin riisuintumaan ja otin mun kikkelin esille ja aloin runkkaamaan. Sitku olin vähä aikaa runkannu nii mu luokkalaine tuli siihe mu taakse ja katto iha silmät pyöreinä mun kikkelii.

Mää oli vähä säikähtäny. Sit se mun kaveri Alko riisutumaan siin mun edes ja Alko hitaasti runkkaa. Sen kikkeli Alko pikkuhiljaa stondaa ku se katteli mun munaa.

Sit se sano et mennää saunaa. Sit ku me mentiin saunaa nii se Alko siel imee mun kikkelii, se tuntu iha sairaa hyvältä, ja sit se sano et ime mun munaa nii mää voin panna sua perseeseen.. Se sit mää imin sen ohutta kikkelii ja sit se Alko panee mua. Lopulta me mällättii toistemme pääle suihkussa ja hierottii meijä kikkeleitä yhtee. Sit me lähettii normaalisti pois ja me viel vähä vertailtiin meijä kikkeleitä pukuhuoneessa. Olin lääkärissä jossai murrosikä tutkimuksissa ja mulle piti tulla naishoitaja mut siel olikin joku 20 vuotias mies ja kesätyöläinen joka oli ehk 16 noh siinä sitte pyysi riisumaa kaiken ja mennä makaamaa pöydälle..

Sit se pyysi mua avaamaan haarat ja laitto kumihanskan kätee ja sano et testataas onks immekalvo jo revenny.. Kuka edes viitsii keksiä tälläistä. Enkä ollut edes kovin nuori silloin, jotain ? Monet jättävät verhot jostain syystä kiinni kun lähtevät, ja aina ei näy jalkoja tai muuta verhon alta että tietää sen olevan varattu.

Kaverin pylly on paras pylly. Äidin pyllyn jälkeen tietysti. Minua ei ole nähty alasti, vaan minä olen nähnyt muut alasti. Joku näkee minut alasti kadulla ja tujoittaa minua? Jesse P, 25 v 9. No minullapa kävi niin että hyppäsin uimarannalla laiturilta pääedellä,ja uikkarit kinttuihin veden alla kun oli vähän isot. En huomannut tietenkään niin nousin vedestä sitten puolet peniksestä paljaana.

Jotkut tytön näkivät ja hihittivät. Se, että ne hihittää tarkoittaa, että niitä kiinnostaa. Siinä ei ole mitään noloa. Tykkäsivät molemmat katsella nuoria rintoja ja pimppoja. Oltiin saunassa mun siskon kanssa, kun yhtäkkiä tuttavaperheen pojat joiden mökillä siis oltiin tuli sinne saunaan. Mehän tietysti oltiin aivan alasti ja siellä ei ollut mitään lukkoja. Se oli todella noloa! Alastomuus saunassa on ihan normijuttu. Oon ite 15 ja mun kamun Ipan kaa saunotaan ain alasti.

Ollaan kokeiltu toistemme tissejä. Se kiihottaa tosi paljon. Kannattaa kosketella toisianne siellä saunassa. Et uskokaan kuinka hyvältä se voi tuntua. Varsinkin kun oma sisko tekee sen. Sormea kannattaa vähän kokeilla pyllyyn myös. Ite oon tyttö ja olen 12 enkä uskalla enään mennä äidin kanssa saunaan tai suihkuun kun hävettää.. Minäpä oon 13 poika ja käyn Äidin kans saunassa ekä nolota yhtään, Äidillä on komeet pillukarvat, ihailen niitä aina saunassa. Kysyppä äidiltä jos saisit koskea.

Kyllä, voit mitata itse liivikokosi ja käyttää apuna kokolaskuriamme, mutta muista, että jo pienetkin heitot mitoissa vaikuttavat tulokseen. Koska liivien ympärysmitat ovat 5 cm välein ja kuppikoot cm välein, jo yksi sentti mittaustuloksessa saattaa vaikuttaa tulokseen, kuten myös se, miten tiukasti tai löysästi ja millaiset rintaliivit päälläsi olet mitannut.

Myös kehon malli vaikuttaa tulokseen. Esimerkiksi jos selkä on lihaksikas tai siinä on paljon pehmeää kudosta, voi rinnanympärysmitta olla mitattuna liian suuri, sillä laskuri olettaa kaiken mitan tulevan etupuolelle rintoihin. Jos sinulla on jo istuvat rintaliivit, ja tiedät kokosi oikeaksi, suosittelemme ensisijaisesti sovittamaan omaa tuttua kokoa.

Jos kuitenkin epäilet liiviesi sopivuutta, ja laskurin antama tulos kovin poikkeaa tutusta liivikoostasi, suosittelemme, että otat yhteyttä asiakaspalveluumme, niin neuvomme sinua kokojen kanssa henkilökohtaisesti. Muistathan, että mittaamalla ja laskurilla saatu tulos on aina suuntaa-antava.

Sopiva koko löytyy vain sovittamalla! Eivätkö rintaliivisi istu tai oliko tilaamasi koko väärä? Pursuvatko rinnat yli kupeista? Yritin aivan hervottomana huiskutella, että kaikki on oorl rait tai mitenkä ne herrat sannoo.

Jäläkeenpäin sain sitte kuulla, että levittivät semmosta ilikiää tietoa, että olisin muka juovuksissa ölissy jo aamupäivästä. No senhän tietää, että siinä lähti mahlat matkaan oikein joukolla.

Vaan mitä tykkäsi siitä matikka. Sehän jo eka laakista tempasi pääsä irti mulukusta ja alako yökkimään niin ku ainaski oikija nainen. Kako siihen teljolla ensin mälliä ja heti perrään puoli kilova ihan tuoreen näkösiä muikkuja ja kaksi puoliksi märännyttä kiisken ruppia. Minä siinä ensin, että johan ryöttä tempun teki ku sotki venneen. Mutta kohta jo ajattelin, että eihä sitä jumalan vilijaa saa hukkaan panna, puhkasin muikut ja tein niistä hyvän muikkuvellin, oikein semmosta vanhan ajan rantakallaa.

Kiisken rupit heitin räähkälintujen evvääksi. Matikkaa en raaskinu pistää savustuspönttöön, nakkasin sen kaivoon kesänviettoon ja meillä oli sitte monta mukavaa hetkeä kesän aikana. Syksyllä päästin sen vappaaksi, tiiä vaikka ensi kesänä taas tavataan, sellasta toivon ja ostin jo kolome uutta katiskaa, sellasia kalliita hirmupyyytäjiä, vekekatiskojako ne oli vai mitä. On tarkotus pitää ensi kesänä kaverille mökillä synttäripartyt, seksiä luppailin pojille ja pontikkaa keitän ite niin palajo että ei takkuusti jano yllätä.

Iltaonnikalla tuli siihen sitte tyttöystävä mökille. Se on vähä mustasukkasta sorttia ja alako heti vakkoilemhaan, että onko naapurimökeillä asukkaita ja onko serkkutytöt käyny kylässä. Minä vakkuuttelin että ristinsielua en oo nähny. Eihän se uskonu, heti mökillä kävi kiinni sepalukseen ja veti mulukkua essiin.

Ei sillä, että se suihin tai pillunanto hommiin olis ajatellu. Alako vain haistelemaan ja hetihän se kirkastu ja alko kilíjumaan, että miten minun munat haisee sitte sillille niinku olisin huoria pannu. Minä että mistä tänne nyt huoria. Se vaan huusi entistä pahemmin kun huomasi mulukkua käännellessä, että siinähän oli ihan ruvelle menny punanen rantu ympäri mulukun juuren Rääkky rumasti että nyt oot saatananan huoripukki viimmesen tempun tehny kun hait kupan niistä venäläishuorista.

Säikähin siinä itekki, mutta sitte älysin, että oli sillä sillä matikalla sitte kuitenki ollu pikkuset hampaat tai jotku raastinlevyt, sehän ku niitä raatokaloja evvääkseen kaluaa, ja niillä sitte järsi mulukun melekein poikki, en sitä vaan sillo venneesä kiimossani huomannu. Sehän meni tappeluksi koko ilta. Mutta kun oikein näytin rehellistä naamaa ja selitin, että se tarttu varmaan se haju käsistä kusella käyesä, kun oli aamulla muikkuja katiskassa ja ne puhkasin ja tein ihan sinua varten niistä hyvän vellin.

Miten mitata kuppikoko paras suihinotto -

Katso se kädestä Miehen käden koko antaa osviittaa peniksen koosta. Olin eilen yhen kaverin kans auttamas toista kaveria joka muuttaa opiskelija asuntoon. Suomalaistutkijat osoittivat luvulla, että miehen testosteroni on matalimmillaan 6—7: Mut löytää alasti missä tahansa. Tonäs selälleni sänkyyn ja tuli päälle, siinä isot roikkuvat rinnat heiluivat naamaani vasten. Kellää ei pyyhkeitä, ei mitään, nii pienisä sievisä päätettii juosta tietä pitkin mökille takas. Nainen jäi seuraavana päivänä töistä pois harrastaakseen kanssani seksiä. Paketissa oli koru ja viesti. miten mitata kuppikoko paras suihinotto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *