Eivät ole punaiset, ei turvonnut. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Mieskunto frenulumin repeämä frenulumin repeämä kalevi Harrastin tyttöystäväni kanssa seksiä, jonka seurauksena esinahan jänne frenulum repesi. Onko syytä mennä polille ja hakea lähetys urologille, vai paraneeko vaiva itsestään?

Miehet kaipaan vastauksianne Naisena kyselen: Miehet Elikkä tässä nyt illalla, mun kiveksiin on alkanut sattumaan sietämättömäksi. Read more Thai hieronta hyvinkää strip clubs in helsinki 0 Comments on Thai rakel liekki fuck aikuisviihdevideot hyvinkää strip clubs in helsinki. Oli vaan pakko kertoa kun. What's on your mind? Itäkeskus hieronta seksi on ilmaista verkossa Videos Mikä on poikien ympärileikkaus?! Thai hieronta vuosaari fem dom Länsi- Porin, Porin suomalainen hintti homovideo suomalainen julkkis.

Teija Seksi Kuvat Pokemon kortit. Kannattaa senkin takia käydä lääkärillä että saadaan varmistettua ettei frenulumiin jää arpikudosta joka repeäisi myöhemmin uudelleen, tai aiheuttaisi kivuliaat erektiot.

Parempi kai näyttää lekurille,luulin että kai se tosta. Joo mulla kävi pari vuotta sitten samalla tavalla kun vähän liika innokkassti lähettiin taistoon. Näytin vehjettä lääkärille, joka ei tehnyt sille mitään, sanoi että paranee parissa päivässä. Paranihan se, mutta meni pari viikkoa ennenkun uskalti käyttää taas.

Oli kyllä tosi vittumainen kun se alkoi vuotamaan verta tosi herkästi ja millään ei meinannu tyrehtyä se veren tulo! Parissa päivässä se ei tosiaankaan parane "käyttökuntoon", voi mennä viikkoakin riippuen siitä onko frenulum kokonaan poikki vaiko pelkästään osittain repeytynyt.

Mene vaan sinne lekurille, kun se voi olla niin monella tapaa revennyt. Miehekästähän se vaan on nussiessa hajonnutta kalua esitellä: Ja ihan vakavasti, kannattaa se hoitaa kerralla kuntoon ettei joudu myöhemmin kärsimään. Kyllä ne lääkärit on ennenkin kulleja nähneet ja voit aikaa varatessa sanoa että vaiva on semmoisessa paikassa että haluat mieluummin mieslääkärin.

Tämä kuuluu ihan yleislääkärin alaan, ei tarvitse olla mikään urologi. Ja ei siihen välttämättä tikkejä tarvitse laittaa eikä yleensä laitetakaan, mutta oikeasti selviät helpommalla kun se katsotaan kerralla kuntoon.

Koska jos se paranee "väärin" eli arpeutuu, niin silloin voidaan tarvita jopa korjausleikkaus. Mä aloin kans kerran nussimaan likkaani niin kovasti, että siltä likalta meni kohtu paskaksi, ja mun kyrpä meni poikki kolmesta kohtaa.

No ei se mitään, aattelin, ja painoin päälle loppuun asti. Kyllähän se vähän kirveli, mutta tosimies lopettaa sen minkä aloittikin, prkl! On tää pippeli melko monessa paikassa uitettu muttei tälläi oo ikinä käyny. Oli kiva kuulla asialliasiakin vastauksia,tohtorille se on mentävä.

Paskat sitä mihkään lääkäriin tarvii mennä. Verta tuli itelläkin varmaan litra, mutta ei se haitannut.

Toi on ihan yleistä. Miten kolmeen kappaleeseen katkennut mulkkusi pysyi koossa etteivät kappaleet jääneet tyttökaverisi vittuun. Kuinka kaverisi kesti raakamaisuuttasi sen jälkeen kun rikoit tytön kohdun muusiksi,sehän varmaan sattuu hirveästi kun kohtu hajoaa.

Mulla sama juttu tunnin tässä koittanu tyrehdyttää mutta ei onnistu.: Sinulla on siis tuppikulli. Opettele pitämään terska paljaana, nahka taaksevedettynä. Muutaman kuukauden päästä ei nahka enää ylläkään peittämään terskaa. Sinusta on silloin tullut aikuinen mies. Eikö aivojasi palele kun ovat esillä koko ajan?

Ei kannata masturboida raastimella. Löytyykö lääkärittäreltä niin hellävarainen pillu että kenenkään mulkku ei sinne työnnettäessä taatusti mene palasiksi. Lieköhän joku kokeillut vai onkohan lääkäritär vielä neitsyt. Älä hyvä mies särje penistäsi! Kiihkeässä huumassa halutaan usein myös kokeilla kaikkea uutta.

Kama Sutran asennot käydään läpi yksi toisensa jälkeen ja tohina on lähes päätä huimaava. Seksissä on jännitystä enemmän kuin miljoona volttia. Kaiken tuon innostuksen keskellä saattaa joskus käydä niin, että penis ei osukaan oikeaan paikkaan. Sen jälkeen nautinto voi muuttua erittäin voimakkaaksi kivuksi. Tyypillisesti penikseen kohdistuvat onnettomuudet tapahtuvat alle vuotiaille miehille. Liekö syynä nuoruuden voimakas innostus seksuaalisiin asioihin vai kokemattomuus?

Toinen riskialtis ryhmä on iäkkäät miehet. Heidän vammansa johtuvat yleensä naisten emättimessä menopaussin aiheuttamista muutoksista. Emätin saattaa olla hyvinkin kuiva ja elastisuudeltaan heikko, jolloin peniksen saaminen emättimen sisään voi olla perin hankalaa. Yhdynnästä johtuvat peniksen vauriot ovat kuitenkin suhteellisen harvinaisia.

Kuuluisin peniksensä rikkoja on luultavasti saksalainen muusikko Dieter Bohlen. Tämä Modern Talking -yhtyeestä tunnetuksi tullut mies on rikkonut peniksensä paisuvaiskudokset peräti kolmesti.

On uskomatonta, että hän kykenee saamaan vielä erektion. Kaunis hänen peniksensä tuskin on, sillä jokainen kerta on varmasti jättänyt jälkensä hänen elimeensä. Vammatyypit Yhdynnän aikana tapahtuvat tapaturmat, joissa penis vahingoittuu, jaetaan yksinkertaisiin ja monimutkaisiin verisuoniperäisiin vammoihin. Yksinkertaiset verisuoniperäiset vammat Eriytyneet verisuoniperäiset vammat peniksessä Peniksen pinnallisen tai syvän laskimon vauriot Vamma paisuvaiskudoksen tai siittimenselän valtimon rakenteessa Erektiossa olevan paisuvaiskudoksen vamma Vamma esinahan siteen valtimossa Imusuonivauriot Monimutkaiset verisuoniperäiset vammat Verisuoniperäiset vammat yhdistettynä johonkin seuraavista: Virtsaputken osittainen tai täydellinen repeämä Buckin peitinkalvon paisuvaiskudoksia ympäröivä kalvo repeämä Penistä tukevien siteiden repeämä Kivesvaurio Virtsaputkeen ja paisuvaiskudokseen liittyvä avanne Suurin osa yhdynnän aikana syntyvistä penisvaurioista sijoittuu peniksen tyviseudulle.

Vaurio voi kuitenkin ilmaantua mihin tahansa peniksen varren kohtaan. Yleisin vamma on peniksen paisuvaiskudoksessa tapahtuva valkokalvon repeämä. Tämä saattaa aiheutua erektiossa olevan peniksen voimakkaasta sivusuuntaisesta tai alaspäin kohdistuvasta taipumisesta.

Harrastin tyttöystäväni kanssa seksiä, jonka seurauksena esinahan jänne frenulum repesi. Onko syytä mennä polille ja hakea lähetys urologille, vai paraneeko vaiva itsestään?

Miehet kaipaan vastauksianne Naisena kyselen: Miehet Elikkä tässä nyt illalla, mun kiveksiin on alkanut sattumaan sietämättömäksi. Kyllähän nuo ajan kanssa korjaantuvat. Itse nuorena reväytin frenulumin parikin kertaa kun venyttelin esinahkaaani ja frenulumia suihkussa ollessani.

Ajan kanssa ne siitä sitten tasoittuivat ja hävisivät pois. Vastaa alkuperäiseen viestiin frenulumin repeämä Harrastin tyttöystäväni kanssa seksiä, jonka seurauksena esinahan jänne frenulum repesi.

Elikkäs uusia chat-operaattoreita haettaisi kirjoittelemaan sujuvalla suomenkielellä, itse valitsemanasi ajankohtana. Toisin sanoen, lyhyen koulutuksen jälkeen saat tunnarit joilla voit avata alustan ihan koska haluat.

Chat on k18 joten olethan sinäkin vähintään 18vuotias. Jokaisesta viestistä maksetaan, kerran viikossa. Paljon enemmänkin kun pääsee vauhtiin ja huomaa rahantekemisen mahdollisuuden. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan.

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Seksi Asennot esinahka repesi esinahka repesi kurinen velli Onkos kellään irronnut esinahka terskan ala puolelta,tuleee nimittäin verta aika paljon. Mahtaako parantua itekseen vai mitä tarttis tehrä? Tikkejä siihen on kai turha yrittää. Pitäsköhän mennä tohtorille näyttään? Ei tussua omistava Leikkaa oma pillusi pois. Heti lääkäriin, muuten ei parane!!! Mulla lähti viimetalvena mamman kanssa peuhatessa.

Soitin lääkärille ja sanoivat että ei ole väliä. Kannattaa olla käyttämästä vehjettä muutamaan päivään muuhun kun kusemiseen: Kuulemma herkyys kasvaa sen jälkeen ;-. Niin vähän aattelinkin,kiitti tiedosta. Huilataan tää tää viikko ja katotaan miten perjantaina pelaa. Mee itte Tiimariin ja osta paperia ja kyniä ja opettele kirjoittamaan asiallisempia viestejä.

Joskus aikoinaan sotkin lakanat samasta syystä, verta irtosi ihan reippaasti. Kävin legikselle näyttämässä mutta vamma kait kuuluu joillain asiaan. Piti parhaan mukaan venytellä ja vanutella ettei pääse muodostumaan jotain arpikudosta, joka sitten kiristäisi. Hyvin on pelittänyt jälkeen päin ja ei uusia repeämiä. Kait ekalla kerralla repesi kylliksi. Tästä on poistettu viesti sääntöjen vastaisena. Kuinka mulkullasi nyt voi edes kusta kun viime talvena se mamman kanssa peuhatessa irti lähti,ollaan irti lähtenyt mulkku sentään saatu mamman pillusta pois eli ei enää paniikkia kun mulkkusi on saatu asennettua takaisin paikalleen.

Hyvä mies peuhaa varovaisemmin mamman kanssaettei mulkkusi enää juutu pilluun ja lähde irti. Ei naurata jos omalle kohdalle sattuu, olkaa varovaisia ja käyttäkää varoen. Ei mitenkään tavattoman harvinainen vaiva.

Mene lääkäriin näyttämään, saat reseptin voiteelle joka nopeuttaa paranemista ja lievittää kipua. Kannattaa senkin takia käydä lääkärillä että saadaan varmistettua ettei frenulumiin jää arpikudosta joka repeäisi myöhemmin uudelleen, tai aiheuttaisi kivuliaat erektiot. Parempi kai näyttää lekurille,luulin että kai se tosta. Joo mulla kävi pari vuotta sitten samalla tavalla kun vähän liika innokkassti lähettiin taistoon. Näytin vehjettä lääkärille, joka ei tehnyt sille mitään, sanoi että paranee parissa päivässä.

Paranihan se, mutta meni pari viikkoa ennenkun uskalti käyttää taas. Oli kyllä tosi vittumainen kun se alkoi vuotamaan verta tosi herkästi ja millään ei meinannu tyrehtyä se veren tulo! Parissa päivässä se ei tosiaankaan parane "käyttökuntoon", voi mennä viikkoakin riippuen siitä onko frenulum kokonaan poikki vaiko pelkästään osittain repeytynyt.

Mene vaan sinne lekurille, kun se voi olla niin monella tapaa revennyt. Miehekästähän se vaan on nussiessa hajonnutta kalua esitellä: Ja ihan vakavasti, kannattaa se hoitaa kerralla kuntoon ettei joudu myöhemmin kärsimään.

Kyllä ne lääkärit on ennenkin kulleja nähneet ja voit aikaa varatessa sanoa että vaiva on semmoisessa paikassa että haluat mieluummin mieslääkärin. Tämä kuuluu ihan yleislääkärin alaan, ei tarvitse olla mikään urologi. Ja ei siihen välttämättä tikkejä tarvitse laittaa eikä yleensä laitetakaan, mutta oikeasti selviät helpommalla kun se katsotaan kerralla kuntoon. Koska jos se paranee "väärin" eli arpeutuu, niin silloin voidaan tarvita jopa korjausleikkaus.

Mä aloin kans kerran nussimaan likkaani niin kovasti, että siltä likalta meni kohtu paskaksi, ja mun kyrpä meni poikki kolmesta kohtaa. No ei se mitään, aattelin, ja painoin päälle loppuun asti. Kyllähän se vähän kirveli, mutta tosimies lopettaa sen minkä aloittikin, prkl! On tää pippeli melko monessa paikassa uitettu muttei tälläi oo ikinä käyny. Oli kiva kuulla asialliasiakin vastauksia,tohtorille se on mentävä.

Paskat sitä mihkään lääkäriin tarvii mennä. Verta tuli itelläkin varmaan litra, mutta ei se haitannut. Toi on ihan yleistä. Continue reading Anime porn seksi video ilmainen.

Read more Seksiseuraa varkaus wilma kainuu 0 Comments on Seksiseuraa varkaus wilma kainuu. Read more Thai hieronta hyvinkää strip clubs in helsinki 0 Comments on Thai rakel liekki fuck aikuisviihdevideot hyvinkää strip clubs in helsinki. Oli vaan pakko kertoa kun. What's on your mind? Itäkeskus hieronta seksi on ilmaista verkossa Videos Mikä on poikien ympärileikkaus?!

Pillupano frenulumin repeämä -

Oli vaan pakko kertoa kun. Näytin vehjettä lääkärille, joka ei tehnyt sille mitään, sanoi että paranee parissa päivässä. Tikkejä siihen on kai turha yrittää. Löytyykö lääkärittäreltä niin hellävarainen pillu että kenenkään mulkku ei sinne työnnettäessä taatusti mene palasiksi. Kato tää kuva, nii eiköhä ala vehkeet toimii! Eikö aivojasi palele kun ovat esillä koko ajan? Oli kiva kuulla asialliasiakin vastauksia,tohtorille se on mentävä. You may use these HTML tags and attributes: Missään vaiheessa sinun ei tarvitse käyttää kameraa tai mikrofonia tai omaa nimeä. Se selviää täältä - listaamme parhaat deittisivustot, josta löydät seuraa vuonna! Yleisin vamma on peniksen paisuvaiskudoksessa tapahtuva valkokalvon repeämä. Leikkaa oma pillusi pois.

Pillupano frenulumin repeämä -

Rekisteroimattomat Kinky ja fetissi. Mikäli tälläinen jännä työ kiinnostaa, niin rekrytointi löytyy osoitteesta: Älä hyvä mies särje penistäsi! Konservatiivisessa hoidossa komplikaatioita esiintyy 29 prosentissa tapauksista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *