Empäs tiedä tosta Pamelasta. Todella nätti tyttö, mutta mahtanee olla itserakas. En muista lehden nimeä, missä Pamela sanoi jotain tähän suutaan: Perho, viittasit Iltasanomien otsikkoon mutta et ilmeisesti lukenut juttua. Siinä nuori näyttelijä epäili leikillisesti että pikkutytöt saattaa kadehtia koska hän saa olla Mikko Leppilammen vastanäyttelijä!

Minusta hän oli enemmänkin vaatimaton ja viehättävä nuori nainen. Millähän perusteella Pamela on lutka? Koska ei antanut sulle? Toi on vanha vitsi. Olen pitkät tovit Pamelan kanssa jutskaillut ja ei todellakaan ole itseään täynnä tms..

Todella mukava ihminen, jalat maassa: Toki moni varmaan kateellinen Pamelalle onkin, mut hei haloo, ihan omilla avuillaan ompi teatterikorkeeseen päässyt. Miks muuten tollasia alimittasia mimmejä käytetään kun luulis normaalipitustakin näyttelijätärtä olevan tarjolla.. Ei se nyt niin ihmeellinen näyttelijä ole.. Tietääkseni alimittaisuuden raja on joitan cm, korjatkaa jos olen väärässä. Onhan se kumma kun naisen pitää olla missin mitoissa niin moneen ammattiin, tavallinen tallaajan keskimitta kuitenkin on se cm.

Ihan älyttömän ihanan oloinen tyttö. Pienet on just söpöimpiä. Ei saa kirjoittaa ilkeesti, ei mitään "pilde"-juttuja. Niin, kalahan ei olekaan lihaa vaan jotain keinotekoista mössöä, eikös. Toisin kuin Tinderissä, saat Heyassa ilmoituksen heti, kun joku tykkää sinusta, vaikka et olisi itse tykännytkään kyseisestä tyypistä. Voit siis selailla sinusta tykänneitä ja valkata omat suosikkisi. Käyttö on helppoa, sillä Heyan käyttöliittymä on kokonaan suomenkielinen.

Tinder-swaippailusta poiketen Heyassa käyttäjien naamat ovat näytöllä jonossa, joten kuvia voi selailla kaikessa rauhassa eikä niihin ole pakko reagoida päästäkseen katsomaan seuraavaa.

Ei siis enää sydänkohtauksen aiheuttavia tinderfinger-hetkiä kun täydellinen vaihtoehto vilahtikin vahingossa ruksin puolelle. Heyan käyttäjäkunta on mukavan kotoisaa: Heyalaisten vaatefilosofia on onneksi kylmään ilmastoon sopiva, eli paidat pysyvät enimmäkseen päällä.

Suomessa se on vasta saamassa kunnolla jalansijaa, mutta huhu kertoo, että Euroopan suurkaupungeissa lomaillessa Hppnia ei kannata unohtaa. Happn toimii sijainnin perusteella, eli omaan feediin ilmestyy Happn-käyttäjiä, jotka ovat lähelläsi. Muista käyttäjistä voi anonyymisti joko tykätä tai kylmän viileästi poistaa näkyvistä. Tinderin tavoin viestittely vaatii molemminpuolisen kiinnostuksen eli  crushin. Happn on start-up-yrittäjä-kumppanista haaveilevan tyyssija.

Profiileissa vilahtelevat tyylikkään mustavalkoiset kuvat ja monimutkaiset työtehtävä-kuvaukset. Jos et siis ole vielä löytänyt unelmiesi chief accountat officeria , älä odota enää hetkeäkään. Yli vuosikymmenen ajan toiminut amerikkalainen OkCupid kuuluu deittisivustojen ikivihreisiin. Tätä nykyä ei tarvitse enää tyytyä selainversioon, sillä OkCupidista on myös sovellus mobiililaitteille.

OkCupidia käyttäessä ei ole ihan varma, onko se deittisovellus vai ilmainen itsetutkiskelu-työkalu. Toiminnallisessa sovelluksessa voi halutessaan vastata kysymyksiin omista arvoistaan ja kertoa mielipiteitään maailman asioista kyllä-ei-periaatteella. Jos vastaat sovelluksen tarjoamiin kysymyksiin itse, näet myös muiden käyttäjien vastauksia. OkCupidissa kaikille käyttäjille voi jutella, ja jokaisen kohdalla näet myös kiinnostuksen kohteisiinne pohjautuvan yhteensopivuusprosentin.

OkCupidissa on varsin aktiivinen ei-hetero käyttäjäkunta. Tarjolla on myös hipster-henkisiä tuttavuuksia, joiden kuvat ovat taiteellisia ja kuvailuissa rakastetaan taidenäyttelyitä. Her on tarkoitettu vain naisille. Herin tekijät huomasivat, että monissa muissa deittisovelluksissa keskitytään heti alkuun etsimään muuta kuin elämänkumppania. Hyvä treffiprofiili on tietenkin persoonallinen ja kertoo sinusta, eikä ole vain luettelo kliseitä.

Omalla tavallaan flirttailuksi lasketaan myös vierailu toisen profiilissa: Viestin lähettämiseen suhtaudutaan parilla eri tavalla deittaillessa netissä: Toiset taas räätälöivät muutaman lauseen viestin jokaiselle vastanottajalle erikseen, ja kolmannet käyttävät samaa viestipohjaa kaikille.

Näistä vaihtoehto 2 on se suositeltava, lue lisää hyvän viestin tekemisestä nettitreffipalstalla: Monesti miehillä tuntuu olevan tahto tavata paljon nopeammin kuin naisilla, naiset mieluummin kirjoittelevat pitkään ja tutustuvat anonyymin nimimerkin takana. Älä anna kenenkään ahdistaa sinua tapaamiseen tai antamaan oikeita yhteystietojasi jos et tunne oloasi turvalliseksi.

Muista kuitenkin se, että kirjoitusten perusteella on myös helppoa ihastua toiseen eikä se sanan säilä sitten välttämättä enää välttämättä pädekään tavatessa. Nopeat treffit ja puhelu tosielämässä, jossa voitte tarkistaa toimiiko kemia välillänne, on paikallaan.

Eikä ensimmäisten treffien tarvitse kestää tuntitolkulla, parikymmentä minuuttia riittää määrittämään haluatko tavata uudelleen. Ja muista oivat vinkkimme täydellisiin treffeihin:

Pamela deitit netissä -

Kun Skene-sarjassa ajoin autoa, minulle pantiin puhelinluetteloja pepun alle, jotta olisin korkeammalla. Hae rohkeasti kumppania myös laajemmalta alueelta.

Et sitten oo tavannu "Bamsuu" On meinaan aikamoinen lut Mut on se on aikamoinen näyttelijä ihan luonnossakin. Empäs tiedä tosta Pamelasta. Todella nätti tyttö, mutta mahtanee olla itserakas. En muista lehden nimeä, missä Pamela sanoi jotain tähän suutaan: Perho, viittasit Iltasanomien otsikkoon mutta et ilmeisesti lukenut juttua.

Siinä nuori näyttelijä epäili leikillisesti että pikkutytöt saattaa kadehtia koska hän saa olla Mikko Leppilammen vastanäyttelijä! Minusta hän oli enemmänkin vaatimaton ja viehättävä nuori nainen. Millähän perusteella Pamela on lutka? Koska ei antanut sulle? Toi on vanha vitsi. Olen pitkät tovit Pamelan kanssa jutskaillut ja ei todellakaan ole itseään täynnä tms..

Todella mukava ihminen, jalat maassa: Toki moni varmaan kateellinen Pamelalle onkin, mut hei haloo, ihan omilla avuillaan ompi teatterikorkeeseen päässyt. Miks muuten tollasia alimittasia mimmejä käytetään kun luulis normaalipitustakin näyttelijätärtä olevan tarjolla.. Ei se nyt niin ihmeellinen näyttelijä ole.. Tietääkseni alimittaisuuden raja on joitan cm, korjatkaa jos olen väärässä.

Onhan se kumma kun naisen pitää olla missin mitoissa niin moneen ammattiin, tavallinen tallaajan keskimitta kuitenkin on se cm.

Ihan älyttömän ihanan oloinen tyttö. Pienet on just söpöimpiä. Ei saa kirjoittaa ilkeesti, ei mitään "pilde"-juttuja. Niin, kalahan ei olekaan lihaa vaan jotain keinotekoista mössöä, eikös. Yleensä kalaa ei tod "lasketa" lihaksi. Lihaa, kanaa, kalaa, kasviksia. Älä ole niin tiukkis. Paha sanoo tytön näyttelijäntaidoista oikein mitään kun sen rooli oli niin suppea siinä Pahassa Maassa. Roolihahmo oli tosi ärsyttävä, oikeesta tyypistä en sit tiiä. Pamela neiti saa itsensä näyttämään todella tyhmältä kertoessaan olevansa vegetaristi eettisistä syistä, mutta kuitenkin syö kanaa.

Hahahahah Mun mielestä on fiksumpaa sanoa olevansa vegetaristi vaikka nirsouden takia kuin tuollaisista puolipyhistä eettisistä syistä. Ja käyttää hän vielä nahkatakkiakin.

Tältä vuotias Brandon näytti vielä vuonna Pamela Andersonin erosta raju riita - väittää miehen yrittäneen tappaa kesken seksin Ex-mies puolestan syyttää povipommia toistuvista aborteista. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Vene upposi Rantasalmella — 12 pelastettiin, yksi kateissa. Salkkarit-tähti Nora Rinne viettää hektistä arkea — ei uskalla kieltäytyä työtarjouksista: Onko tässä Suomen ilmeikkäin kissa?

Keskiympyrässä itkevän Neymarin olemus kertoi oleellisen supertähden nykytilanteesta. Sähkökatkoksia laajalla alueella — sähköttä noin 22 taloutta. Ville Haapasalo löylyttelee tv: Komeaa maalia seurasi erikoinen ja ikävä tapaus — nigerialaishyökkääjä Islannin turma.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *