Sortavalan yöelämä vaikutti ihan normaalilta, jossa nuoret ja vähän vanhemmatkin yrittävät löytää kapakoissa, kuppiloissa ja puistonpenkeillä itselleen elämänkumppanin. Suomalaisten miesten leimaaminen prostituution ylläpitäjiksi on täyttä puppua ja suomalaisen median pitäisi puhdistaa tahraamansa idän heteromiesten maine. Samalla kunnat ja muut yhteisöt voisivat edesauttaa miehiä pääsemään kontaktiin venäjän raja-alueella asuvien naisten kanssa.

Kielimuuri on yksi suuri ongelma ja sen kantamiseen voi julkinen sektori tehdä paljon ilman leimaamista ja terveysterrorismia. Tutkimuksilla on jo todistettu, että ns. Näytä Piilota kommentit 17 kommenttia. Veikkaisin, ettei suomalaisille naisille kelpaa peräkammarin poika, jollei tällä ole paksua lompakkoa, tai ainakin perämettää 50 Ha!

Suomalainen nainen on niin itseään täynnä ja kohtelee suomalista miestä kuin pahanhajuista ilmaa. Heiltä on hävinnyt kaikki naisellisuus ja kunnioitus miestä suomalaista kohtaan.

Tämän olen havainnut lukuisia kerto tuttavapiirissäni. Paljon matkustaneena voin myös itse todeta, että suomalainen nainen on valitettavasti henkisiltä ominaisuuksiltaan ja käytöstavoiltaan sieltä häntäpäästä. Aika usein saa täällä lukea yleensä laasaslaisten kommenteista kuinka pahasti suomalaiset naiset puhuvat miehistä tai kuinka eivät kunnioita heitä, mutta enpä muista lukeneeni tai edes kuulleeni niitä pahoja puheita.

Sen sijaan suomalaiset naiset saavat lähes päivittäin samanlaista "palautetta" kuin tässäkin: Missä vaiheessa hävisi suomalaisen naisen naisellisuus ja käytöstavat. Kun yleensä ihmetellään ja päivitellään, miksi suomalainen mies juo. Jos siinä jatkuvassa naputuksessa ja sättimisessä kestää selvinpäin ja järjissään, pitää olla joko vahva psyyke tai valikoiva kuulo. Minusta mihinkään avioehtoihin ei pidä mennä, vaan kyllä suhteen pitää perustua luottamukseen ja rakkauteen.

Siinä on yhdenvertaisuutta ihan kylliksi. Jo Lenin totesi luottamus hyvä, kontrolli parempi, tuntenet asian. Kuka arvioi ja takaa rakkauden laadun, saako siitä certin, ja kun se mahd. Siksi avioehto, se säätelee vain osapuolten omaisuutta.

Kyllähän se nykyään on niin, että nainen on se, joka päättää syntyykö parisuhdetta. Kuinkahan monessa tapauksessa mies on se, joka lentää pihalle, vaikka olisi halunnut jatkaa. Minusta suomalaisilla naisilla vaatimustaso on liian korkealla, omiin edellytyksiin nähden.

Ja kun ei sitä adonista löydetä, niin sitten ollaan yksin. Prostituutioon tarvitaan kaksi osapuolta jotka tekevät sopimuksen palveluksen myymisestä ja ostamisesta. Todennäköisesti mukana on tälläistäkin bisnestä. Ymmärrän täysin että peräkammaripoikien kannattaa mennä rajan ylitse vaimonhakumatkalle.

Peräkammarijullikan sietäminen ei välttämättä luonnistu jokaiselta suomitytöltä. Hemmo, loistava blogi, herkkä, terävä, asiantunteva ja erinomaisesti kirjoitettu! Tämän jutun talletan myös omaan arkistooni! Nyt Sortavalaan haikailevat yksinäiset miehet ottamaan yhteyttä sydämelliseen ja lämminveriseen Ritvaan. Ja luovat keijukaiset jotka siellä omissa yksiöissään piirtelevät yksinään: Severi on sähäkkä paketti jonka kanssa tuskin tulee tylsää.

Kaveripiirissäni on kaksi muuta miestä joilla on Thaimaalainen vaimo. Kumpikaan ei sovi tohon "peräkammarin poika" -stereotypiaan. Toinen väärä mielikuva on vanha mies nuori nainen -asetelma. Meillä kaikilla kolmella on itsemme ikäiset vaimot, kuten käsittääkseni pääsosin muillakin ulkomailta kumppaninsa löytäneillä.

Te maisterit ja tohtorit. Laskekaa sisäinen eläimenne irti. Tarttukaa suomalaiseen peräkammarin poikaan, tuohon katoavaan luonnonvaraan. Älkää yrittäkö valita trendikkääseen sisustukseenne ja sohvaanne sopivaa miestä. Valitkaa mieheenne sopiva sisustus. Kokeilkaa suomalaista peräkammarin poikaa, niin ette kadu. Muuten teidät hukka perii ja peräkammarin pojan perii naapurin Tatjana.

Eipä tuossa ennee oo mittää hättee, ainahhii jos ruvettaan ViNoillemmaan. Samastahhii perreestä akan suapi ottoo, tahi vaikka vuatimen, jos tiukalle männöö. Orjentoitua peräkammarinpohjan asemaan vaatii tietenkin empaattisia kykyjä, varsinkin kun media on luonut termin avulla ihan väärän ja vähättelevän kuvan maaseudun miehistä.

Lapin yliopistossa on tehty tutkimus ns. Suomalainen nainen on kyllä yleensä siedettävää keskusteluseuraa, monet kyllä ihan liian tosikkoja. Pipariakin saa ihan tarpeeksi kun vaan muistaa kohdella niitä kuten huoraa.

Mutta ei sellaisen kanssa kestäisi elää jatkuvasti. Luulevat jopa olevansa ihmisiä, vaikkei vielä ole varmaa ees onko niillä sielu vai ei. Ottakaa itsellenne filippiiniläinen nuori nainen. He ovat katolilaisia ja monet varsin kauniita ja seksikkäitä. Vaikken ollutkaan peräkamarin poika ja minulla oli ollut suomalaisia ja monen muun maalaisia tyttöystäviä aikaisemmin.

Suomalaiset naisetkin ovat hyviä, jos ovat perinteisiä naisia. Nämä tyhmät kanat, jotka puhuvat jostain tasa-arvosta, mutta eivät oikeasti halua suorittaa asevelvollisuutta, työvelvollisuutta yksityisellä sektorilla, omien eläkkeidensä maksuvelvollisuutta, lumenkolausvelvollisuuttaan talvella, omakotitalon rakennusvelvollisuuttaan, jne. He haluavat vain sortaa. Oli cm pitkä, mutta vähän laiska. Ilmastoahdistus on ilmestynyt suomalaisten arkisanastoon viimeisen vuoden aikana.

Suomalaiset tiedostavat kipeän selkeästi, että ilmastonmuutos on suuri uhka, mutta kokevat itsensä keinottomiksi ja Tammikuussa muun muassa kansanedustaja Jukka Kopra tutustui päivän ajan kotihoidon arkeen hoitajan työparina. Työpäivä oli hänen mielestään ollut mielenkiintoinen, rankka ja ajatuksia Suuresti arvostettu ja arvostamani Julkisen sanan neuvosto JSN teki päätöksen, joka asettaa oman ajatteluni journalismista uuteen valoon. Päätös pistää miettimään, missä määrin toimittajalla on Eurooppa on ollut syksystä lähtien neuvoton suuren turvapaikanhakijamäärän kanssa.

Yli miljoona hakijaa vuodessa ylitti maanosan kantokyvyn, sillä se kiihdytti eripuraa yksittäisten valtioiden Juhannus - Mikä ihana tekosyy. Eikä mistään yksittäistapauksista ole todellakaan kyse, että se siitä mätä omena-teoriasta.

Olenko ainoa joka näkee näiden välillä eron? Ehkä ongelma on venäjän asevoimissa ja sen organisaatiossa. Niin kuin monet muutkin ongelmat yhteiskunnan vikoja, eikä suinkaan venäläisten huono tapaisuutta?? Ja miksi suomalaisilla on huono kuva venäläisistä, totta on että suomalainen pullamössökansa uskoo kaiken mitä länsimaalainen lehdistö ikinä kirjoittaa, ja asettaa sen tajuttomiin mittakaavoihin.

Asiaa ei todellakaan helpota artikkelit korruptoituneesta miliisistä ja muista vastaavanlaisista jutuista. Mutta ne on yhteiskunnallisia juttuja, eikä huononna sinänsä kansaa. Mitä suomalaisturisteihin tulee, niin se on tosiaan sääli että ovat saaneet maailmalla sellaisen kuvan.

Se on onneksi muuttumassa, koska näin käyttäytyvät pääsääntöisesti vain keski-ikäiset miehet. Asevoimat ovat todella hyviä ,mutta sen orgaanisaatio ja koko Venäjän politiikka,armejan ottaen mukaan - ei se ole todella hyvä,joten nämä asiat tiedän oikein hyvin itsekin,enkä väitä about this nothing.

Ja kyllä juuri armeja asiat selittävät aika paljon asioita ja venäläisten toisten jätkien käyttäytymistapoja. Venäjän armejaan otetaan ihan kaikkia,rikollisia ottaen mukaan,jotka sitten siä käyttäytyvät niin sikamaisesti,kuten myöskin suomalaiset maksaavat tulleille Kosovoon venäläisille ja myöskin siä paikallisille huorille,että "viisari" rauhoittuisi ja sekin tehdään virka-aikana ja sitten poistetaan onneksi sellasii äijää sieltä,jos joku ylhäältä saa tietää,joten ei tarvitse korostaa pelkkä venäläisiä pahoja poikia..

Venäläiset voivat korostua enemmän kuin toiset kahdesta syystä: Ja se korruptoitunut miliisi,josta suomalaisjuopot siä joutuvat kärsimään,kun niiltä parkoilta varastetaan kännyköitä ja rahoja,se onkin suomalaisjuoppojen omaa vikansa. En kuullut,et muut maalaiset olisivat kärsineet niin paljon kuin suomalaiset,eikös se kerro herrajumala mitään suomalaisjuoppojen matkatarkoituksesta??

Kuin siä niin halpa viini.. Ei siä miliisi tee mitään pahaa,jos kunnossa kävelet Pietarin kaduilla ja ihailet nähtävyyksiä! Sehän on upea kaupunki,varsinkin kesäisin!! Ja ihmiset ovat hyvin ystävällisiä ja hyvin vieraanvaraisia ulkomaalaisia kohtaan.. Tuossa olet Maska nyt parissa asiassa väärässä. Ensinnäkin ainakin tuoreen lehtijutun mukaan miliisi on vienyt kännyköitä kansalaisuudesta riippumatta, myös paikallisilta: Ja vaikka suomalaiset olisi kuinka helvetin kännissä siellä, niin oikeuttaako se viemään heiltä massit ja puhelimen?

Vai oliko tuo sun vastaus jotenkin venäläisen identiteetin mukainen Oli vaan aika kumma kommentti. Totta on, että venäjällä on joukkoja enemmän mitä suomella, mutta aikaisemmassa esimerkissä vertasin kaikki rauhanturvaajia venäläisiin. Siinä venäläisten osuus on pieni, mutta rötösten määrä suhteessa suuri. Rikollisten osuus venäjän armeijassa selittää toki paljon, mutta kyllä suomessakin rikollisilla on asevelvollisuus. Rauhanturvaajaksi ei taas pääse jos on rekkari. Venäjän politiikkaa en asiasta tiedä, mutta epäilen vahvasti että joukkojen valikoinnilla ei olisi minkäänlaista seulaa.

Missään vaiheessa en ole kieltänyt ettei kaikenmaalaiset rauhanturvaajat kävisi huorissa. Minkälaisissa huorissa tai pojissa on sitten eri asia. Siitä tässä käsittelin, jota et voi puolustella ja kumota "kyllä bosniassa kaikki nussi huoria". Hei ja ei venäläiset korostu pelkästään suomalaisten silmissä, sori vaan.. En oo sanonut,että se oikeuttaa,tietenkin se on väärin,mutta silti,eikös tää oo kuitenkin suomalaisen oma vika ole?? Ei kukaan väkisin kaada kenenkään kurkkuun humalaainetta,eli pitäisi hieman ajatella omalla aivolla,jos tiedetään,että miliisi käyttäytyvät sillä tavalla..

Niin,ja humalassa oleva ihmistä en pidä parkana ja avuttomana,kuin se on itseaiheuttava tilanne ja "vaikka kuinka helvetin kännissä" ihminen olis ollut se ei selitä eikä puolusta ihmisten sikailua,mutta tuntuu,että sinun identiteetis mukaan se on päin vastoin.

Oli vaa myös aika kumma kommentti. Mähän kirjoitin ihan saman jutun,että armejaan otetaan kaikkia: Mä tiiän oman maan huonoja puolia,enkä halua niitä kaunistella,vain oon tottunut puhua asiat suoraan,myöskin omastakin maasta,mutta suomalaiset eivät tunnu oppineen vieläkään sitä..

Niinpä,ja kyllä venäläiset olivat korostuneet vielä silloinkin enemmän maailmassa,kuin oli N-L: Ulkomaalaisen kanssa,joka on asunut Venäjällä on paljon helpompi keskustella,kuin niiden kanssa,joiden mielipiteet perustuu paskalehtien puheisiin tai rauhanturvaajan kokemuksiin..

En halua edelleenkaan ketään haukkua ja vertailla.. Tsemppiä ja elämän iloa!! Venäjällä asuneena voinen sanoa että näissä keskusteluissa taas korostuu länsimainen ajattelutapa: Itse olen oppinut että jossei joku ole rikki niin turha sitä on korjata. Toisaalta pitäisi muistaa että ihminen on kaiken mitta. Viitaten edellisiin aiheisiinne, muutamilla kommenteilla provosoisin tiettyjä reaktioita: Realiteetteja ei ole hyvä unohtaa, kun kuulee ulkomaalaisten ryöstöistä ja murhista rajan takana.

Toisaalta, paljon pahempaakin voisi olla; hyviä puolia ei ole montaa, mutta ne ovat huomattavia. Ensinnäkin maa on omavarainen paitsi taloudellisesti , rotuerottelua ei tapahdu niinkuin Amerikassa, yhtenäisyysliike ja yhteisöllisyys ovat vahvoja sekä yhtenäinen kieli mahdollistavat kasvun ja kehityksen. Venäläisten ja amerikkalaisten välillä valitsen venäläiset anytime.

Yeats sanoi Irlannista vaiheessa seuraavaa: Maailman ollessa melko kurja paikka, ei ole keneltäkään pois iloita hyvistä puolista samalla tiedostaen realiteetit. Nojaa on näköjään asunut Venäjällä yhtä pitkään kuin suomalainen keskivertoturisti. Luultavasti myös yhtä kännissä. Juuri tuollainen vastuunpakeneminen on niin tyypillista ryssaa: Kukas sinne Puolaan hyokkasi?

Kuka raiskasi kymmenia tuhansia saksalaisnaisia ja lapsia Berliinin luhistuttua? Mutta ketas syytat ennen vallankumousta tehdyista Venajan hyokkayssodista? Se oli silloin varmaan se "Paha Tsaari" joka yksin hyokkasi ja ryovasi! Suomen eliitti otti natsi-idealogian ihan avosylin vastaan, turha tässä on suomalaisena kehottaa ketään "häpeämään kansansa rikoksia". Suomen virallinen lastenlääkäri, arkkiatri Arvo Ylppö kävi tutustumassa rotuoppiin vallan paikan päällä, hänellä taisi olla jossain saksalaisessa yliopistossa jopa tutkijan paikka ennen sotaa.

Nimenomaan, silti halpakaan viina ei maistunut. Kuulun varmaankin keskivertoturistin kastiin, koska mielestäni Moskovan ja Pietarin asuttaminen vuodenkaan päivät ei kerro maasta yhtään mitään. En realiteetteja silti laukonut tuon käsityksen pohjalta vaan sen, mitä keskivertoturisti ei huomaa tai ei anneta huomata. Stalin, Hitler, massamurhat ja juutalaisvainot.

Mielenkiintoista on, miten venäläiset eivät vielä tänäpäivänäkään ole oppineet mitään, jos verrataan heitä saksalaisiin. Saksalaiset ovat pyytäneet anteeksi virallisia reittejä lukemattomia kertoja natsi-Saksan tekoja, vaikka ei tämän päivän sukupolvet niistä vastanneet. He ovat pystyttäneet muistomerkkejä, kirjoittaneet kirjoja ja tehneet elokuvia varmistaakseen, ettei sama ikinä milloinkaan toistuisi.

Saman aikaisesti venäjällä pönkitetään kansallismielistä identiteettiä, Suurvenäjä aatetta, laitetaan kaikki Stalinin piikkiin ja teilataan Tsetseenien kansaa. Eikä tämä ole mitään suomipropagandaa. Kysykää tsetseeneiltä, afgaaneilta, tai ihan keneltä jalkoihin jääneen pikkukansan edustajalta vain. Voitaisko me nyt siirtyä takaisin keskustelemaan venäläisistä ihmisistä! Minä ainakin olisin kiinnostunut tietämään venäläisten ajatusmaailmasta!

Bolshevikit kaatoivat tsaarin vallan Saksan avustuksella. Tämä on 8 luokan historian kirjoissa! Stalin nousi valtaan tappamalla muut kilpailevat ehdokkaat ja asettamalla terrorihallituksen jolla piti koko kansaa vallassa. Vastaavia on historia ja maailma täynnä. Ihmiset tekevät mitä tahansa selviytyäkseen hengissä vastaavassa tilanteessa.

Venäläisten armeijan toimet eivät eroa minkään muun armeijan toimia. Otetaan jenkit vaikka tänään Irakissa Suomalaiset eivät olleet pyhimyksiä sodissaan eivätkä liittolasten sotilaatkaan valloittaessa Eurooppaa takaisin. Britit ja Jenkit pommittivat siviilejä yhtä innokaasti kuin natsit polttivat kokonaiset Valkovenäläistä kylää asukkaineen elävänä taloihinsa ahdettuina!

Olen valmis pyytämään anteeksi venäläisten puolesta jos olette valmiit pyytämään anteeksi omalta osin. Luuletteko että ruotsalaiset olisivat antaneet autonomiaa ikinä Suomelle?! Suomi oli silloin Ruotsin Turku, takapajula jonne kukaan prinssi ei halunnut mennä hallitsemaan!

Turku on metafora tässä ei millään pahalla Turkulaisia kohtaan He pitivät suomalaisia maalaisjuntteina joilla ei järki painannut! Venäläiset antoivat Suomelle oman rahan, päätöntävallan ja lait! Perkele venäläiset maksoivat jopa tulliverot suomeen tullessa! Suomella oli silloin enemmän vapauksia kuin nyt EU maana! Puhumattakaan siitä bolshevikista joka antoi Suomelle itsenäisyyden!

Kuinka monta suomalaista te itse tapoitte vuoden tienolla?! Teurastitte omia veljiänne kuin kaikki muutkin! Auta armias miten jaksattekin valittaa koko sodista edelleen! Prkl, jos itkettää niin pahasti niin tehkää asialle jotain! Tulee mieleen hiekkalaatikolla kohtaaminen - "Äiti, äiti naapurin Jaska kiusaa! Kaikkialla kuolee ihmisiä sodissa, get over it! Aina on vahvempia ja heikompia. Eivät japanilaiset pidä maailmassa kauheasti meteliä vaikka jenkit pudottivat kaksi!

Heillä luulisi olevan aihetta Maailmankuuluisaan itkuun, mutta ei he tekevät kauppaa Amerikkalisten kanssa ja elävät rauhassa. Toisin kuin Suomalaiset jotka elävät Venäjän kanssa naapurina ja pelkäävät edes siellä käymistä! Minua henkilökohtaisesti alkaa ottamaan päähän olemaan Suomalainen enkä tunne enää mitään ylpeyttä käydessäni Suomen intin!

Lohdutuksen sanana tapoitte enemmän jengiä niissä sodissa, sen pitäisi lohduttaa koska vain sillä on lopullista arvoa, ihmishengillä! Sotapuheiden sijaan vois hyvinki kirjotella ihan jostain muusta. Alkoi morkkis iskemään edellisen viestini vuoksi, mutta eihän totuudelle voi mitään: Ei ole hyvä unohtaa ympäristön karuutta normaaleille ihmisille jos Venäjällä jotain ikävää tapahtuu itselle tai muille.

Silti täytyy ihailla venäläisten pärjäämistä ja sitä että heiltä voi saada vieraanvaraisuutta ja ystävällisyyttä. Mielenkiintoista tarkemmin tutkailla mitkä piirteet suomalaisessa ja venäläisessä luonteessa ovat yhteisiä. Vieraanvaraisuus ei ainakaan ole yhdistävä tekijä.

Minusta meilla suomalaisilla on enemman yhteista venalaisen ja siis slaavilaisen sielunmaiseman kanssa kuin yleensa haluamme myontaa. On hienoa, etta olemme rajalla idan ja lannen valilla ja meissa on osia molemmista identiteeteista. Sen pitaisi olla rikkaus, josta voimme ammentaa, eika suinkaan jotain, josta vaieta tai jota haveta. Venalaiset naiset ainakin nayttavat naisilta, toisin kuin suuri osa suomalaisista ylipainoisista vuotiaista, joiden olemus on yhta naisellista kuin Centsin pukeutuminen on tyylikasta.

Elama ison karhun naapurissa ei ole helppoa, mutta historiamme ei ole yhta valkoinen kuin valkoiset, joihin itsekin lukeudun, haluaisivat antaa ymmartaa. Meidan ei tarvitse mielistella, eika pitaa toisistamme erityisesti, mutta kai me sentaan voimme kommunikoida ja ymmartaa yhteisia ja erilaisia piirteitamme? Nimenomaan, hyviä pointteja edellisessä. Yleensä kun vaan keskitytään eriävyyksiin esimerkiksi venäläisten naisten laittautumiseen tai ruuan makumaailmaan.

Olis yllättävää havaita miten monia yhteisiä piirteitä löytyy pinnan alta. Runsas alkoholinkäyttö kumpuaa erityisesti samanlaisista piirteistä. Suurin kuolinsyy on sodassa menehtyminen.

Tsetseniaan lähetetään tavallisia alokkaita hommiin. Selittää pitkälti myös miksi itsemurha on toiseksi yleisin syy. On totta että valtio on pitkälti ottanut mediat haltuunsa, mutta kannattaa myös paneutua syihin. Mafia omistaa Pietarin kaupungin? Voit esimerkiksi perehtyä Johan Beckmannin kirjoituksiin mafiasta Pietarissa, ihan suomenkielellä jos haluat vähän tarkempaa tietoa järjestäytyneestä rikollisuudesta. Ehkä kaveri on sinulle myös tuttu? Missään ei harjoiteta ympäristönsuojelua jos se ei tue tavalla tai toisella taloudellisia ja poliittisia intressejä.

Nykyinvestoinnit Venäjällä täyttävät kaikki nykyään tiukimmatkin ympäristönormit. Ongelma on vanhoissa tuotantolaitoksissa ja valtion entisissä virityksissä. Jos vaihtoehtona on eläminen köyhyydessä tai rikkaudessa, pistät hyvinkin nopeasti prioriteetit kuntoon. Suomessa joku on aina valmiina pyyhkimään peppusi vaikka kaikki menisikin reisilleen. Ja ihmettelen myös miten Pietarin alueen investoinnit kasvavat huomattavasti kovemmilla kasvuluvuilla vaikka aluetta pyörittävät sinun mukaasi mafia?

Eiköhän tässä ole jo kyse taloudellisista syistä? Esimerkiksi Pietari pistää tajuttomasti rahaa kiinni kaupungin restaurointiin jotta saataaisiin turisteja kaupunkiin. Pietarin on tarkoitus tulevaisuudessa kilpailla Pariisin ja Lontoon kanssa ja eväät siihen on. Mutta viisumit, kielitaito ja huono imago huonontavat onnistumista. Viimeinen osa tekstistä todistaa myös sen että sinulla on tiettyjä ennakkoluuloja ja harhakuvia todellisuudesta. Totuuksia sinulle on Michael Mooren dokkarit, kahvituokiot yliopiston kahvilassa jolloin parannetaan maailmaa, vihreiden ja vasemmiston mentaliteetti ja naivi maailmankuva.

Myös kriittinen ajattelutapa puuttuu. Paneudu ongelmiin ja analysoi syyt. Seuraavan kerran kun matkaat Venäjällä, tutustu venäläisiin muualtakin kun yliopistolta. Menee paikalliseen räkälään, mene kansallispuistoihin, mene rannoille, mene jetset klubeille ja yritä ymmärtää miksi asiat ovat kun ovat.

Maailmankuvan huomattava kaventuminen on kohdallani ironisesti suomalaisen korkeakoulutusjärjestelmän lopputuote. Päivänselvää on että pelkkä tilastojen virtaviivainen tarkkailu ei liiemmin luo vankkaa kuvaa aiheesta.

Mahdollisen naiiviuden näen aivan positiivisena vastakaikuna mm. Olen samaa mieltä ruohonjuuritason merkittävyydestä itsessään, Beckmanin sekä Susiluodon teokset ovat hyviä esimerkkejä kaikessa viihdyttävyydessäänkin. Epäilen silti edellisen keskustelun ilmiöiden kuvaamista pelkästään ruohonjuuritasolta: Vastauksena Gribolle esitän ilman harhakuvia kriittisesti seuraavanlaisen positiivisen piirteen Venäjällä: Demokratia vahvistuu, toisin kuin amerikoissa, jossa se taantuu.

Tätä kehitystä onkin hedelmällistä seurata ihmisten tasolla. Jos Venajalla on nyt voutinen lievahko sekasorron kausi joskus tuntuu, etta se on aina ollut sekasortoinen maa - tosin vivahde-eroja loytyy , se ei maan vuosituhantisessa historiassa paina valttamatta kovinkaan paljon. Ongelma vain on, etta Suomi on siina aiti-Venajan kupeessa ja elaa rinnalla sita samaa aikakautta, eika se voi olla heijastumatta suomalaisten nakemyksiin Venajasta.

Kiitoksia sulle kovasti esityksestäsi! Tiesin ihan hyvin ennen suakin mun maan huonoja puolija ja myönsin niitä edellisissä viestissäni! Etkös osa muuta,kuin kaivaa vaa paskaa??

Mä en edes pyytänyt sua kutsua Venäjää ihanaks maaks,enkä ees väittänyt sitä!! Jos mä alan kaivaa teidän maan negatiiviset puolet,kyllä tekstiä varmasti riittäisi,kun jokaisessa maassa on omat plussat ja miinukset,ja myös Suomessakin on miinukset,ei se niin täydellinen maa,avaapas silmiäas!

Ne ovat sinun realiteetit ja sinun yksinkertaiset käsitykset,et osa mitään muuta nähdä,kuin paskaa,ja jos sulla ei tullu minkäälaista suhdetta venäläisten kaa,eikös se kerro mitään juuri sinun luonnepiirteistä??

Et osa mitään muuta,kuin kaivaa paskaa ja kyllä politiikko susta on aika heikko,kuin hyvä politiikko ymmärtää juuri ongelmien syyt.. Täällä yksi asiantuntija on ilmestynyt!!! Mutta et taida tiedä ihan kaikkia! Tässä tapauksessa voit hyväksyä omankin vastuus ja avata rahapussis korvauksien maksamisen varten ja voit kyllä myös pyytää anteeksi oman papan puolestas!!! Sillä tavalla voit pitää oma paskasuus ihan kiinni jo,ennen kuin puhut raiskauksista ja muista rikoksista!!

Venäläisillä ei ole minkäälaista velvollisuutta pyytää keneltäkään anteeksi,toisin kuin Saksa,joka hyökkäsi ensimmäisenä!! Neuvostoliitto tavallaan pelasti koko maailma Hitlerista ja teitä suomalaisia myös!!!

En usko,että jos Hitler voittaisi sodan teillä olisi hyvät olot!! Sanokaa kiitos Neuvostoliitolle vapaudestasi ja Leninin antamasta teille itsenäisyydestäsi,ettei teidän tarvitse olla enää kenenkään alla!! Ja noita tsesenia,se on aivan eri puheenaihe Joo,no nyt kun katson,ei kyllä tuu mieleen minkäälaista yhteistä tekijää suomalaisten ja venäläisten välillä.. Siina, mita valkoiset Suomessa tekivat punaisille, ei ole mitaan muuta kuin havettavaa - ja onneksi se pikkuhiljaa tunnustetaan.

Siina, mita venalaiset ovat tekemassa tsetseneille, ei ole mitaan muuta kuin havettavaa. Mutta ehka sekin kestaa muutaman vuosikymmenen ennen kuin omat virheensa voi myontaa. Venaja ei ole Neuvostoliitto, maailma on muuttunut Pietari on hieno kaupunki, turvallisempi kun Lontoo ja halvempi. Suomi on pieni maa mutta ei tarvitse olla niin ahdasmielisia.

Nyt on pakko sanoa tähän väliin, että kyllä se Neuvostoliitto vaan hyökkäsi ensimmäisenä, nimittäin Suomeen! Ai niin, mutta Neuvostoliitossahan väärenneltiin historiankirjoitusta eikä myönnetty sodan aloittamista On tosi loukkaavaa, että käsket olla kiitollinen Neuvostoliitolle vapaudesta, kun kyseinen maa yritti kaikkensa, että toisen maailmansodan tiimellyksessä saisi vallattua Suomen.

Kyllä minä kuule kiitän ihan vaan omaa isoisääni ja muita urheita miehiä ja naisia, jotka estivät ne aikeet ennenkuulumattomalla rohkeudella ja sisukkuudella! Joo, Lenin antoi Suomelle itsenäisyyden, mutta ei taatusti mitenkään "hyvää hyvyyttään". Suomi oli myös täysin varautunut vuonna irrottautumaan Venäjästä tai Neuvostoliitosta myös aseellisin keinoin. Onneksi sillä kertaa päästiin eroon rauhanomaisesti. Mutta kerropa, mikä maa olisi onnellinen siitä, että joku iso diktaattorimainen valtio valtaa sen ja kohtelee, miten haluaa?

Pitäisikö sitten olla ihan hirveän kiitollinen sille maalle, kun joskus pitkän ajan päästä pääsee siitä eroon? Tämä oli kommentti vain ja ainoastaan noihin sotajuttuihin. Ja kyllä, monelle nuorellekin sota on läheinen asia isovanhempien kautta. On aika raskasta kuunnelle ja katsella mummia, joka itkusilmin kertoo, miten on joutunut tyttösenä lähtemään rakkaasta kodista Karjana kannaksella Tai kun ukki ei suostu puhumaan mitään sodasta, koska niin syvät arvet ovat sieluun jääneet.

Tällä en tarkoita, että nyky-Venäjä tai venäläiset olisi mitenkään vastuussa niistä tapahtumista, mutta onhan se ymmärrettävää että Suomen kaltaisessa pikkuvaltiossa on totuttu pelkäämään isoa naapurimaata.

Kyllä siellä kaikenmaailman Zhirinovskit sorry, en tiedä oikeaa kirjoitusasua yrittävät valtaannousua sekasortoisissa vaiheissa, ja Suomi tässä vieressä pelkää ihan syystäkin. Korostan, että minulla ei ole kerrassaan mitään venäläisiä ihmisiä vastaan. Täytyi vaan kommentoida tuota olkaa kiitollisia -juttua Tarkistapa Hiroshiman ja Nagasakin väkiluku ennen kuin sinne pudotettiin pommit! Eivät he sentään kaikki kuolleet. Kaupungit eivät olleet miljoonakaupunkeja. Tokio oli ja sitä pommitettiin paljon.

Amerikkalaiset olivat tarkkaan suunnitelleet, että mitkä kaupungit olivat kohteina. Kioto pyhänä kaupunkina oli suljettu pommituslistalta Kamakuran temppeli jne. Japanilaisilla on syytä olla hiljaa, sillä he itse tappoivat miljoonia kiinalaisia. Käyttivät heitä lääketieteellisiin kokeisiin. Kymmeniätuhansia ulkomaalaisia naisia pakotettiin prostituutioon ilman korvausta, ns. Länsimaalaisia joita asui Kiinassa, Japanissa, Singaporessa ja Indonesiassa suljettiin keskitysleireille.

Hollanti- laiset muistavat tämän hyvin. Indonesiahan oli tuolloin Hollannin siirtomaa. Sotavankeja käytettiin pakkotöihin jne. Japani ei ole vieläkään esittänyt virallista anteeksipyyntöä kenellekään - joten Arvioitiin, että Japani olisi voinut taistella luvun alkuun saakka, ellei atomipommeja olisi pudotettu. Yhdestä eivät uskoneet, vasta toinen pommi sai Japanin antautumaan. Koska tämä keskustelu menee täysin asian vierestä, niin otinpa tämänkin asian esille.

Tseseeni asiat se on Venäjän asiat,se ei koske ketään muita,ja varsinkin pikku Suomea,järjestäkää omat asiat!! He eivät ikinä osanneet asua rauhallisesti ja tarkista enemmän mitä "parkat" tseseenit tekee taas venäläisille Eihän ne osa mitään muuta,kun kaivaa vaa paskaa! Suomen kansa ei ole oppinut myöntämään omiakin virheitä!!

He ovat vitun täydellisiä,heitä täytyy vaa kehua aina,tästä he kyllä tykkäävät,mut jos sanotaan jotain negatiivista,heti karvat pystyyn ja se on juuri siinä ongelmatkin,kun suomalaisia kasvatetaan vaan positiivisuudella mielellä,ja jos jotain negatiivisuus paljastuu jostain nurkasta,he eivät kestä sitä,sitten tulee kaikki maan ongelmat,mitä voisin myös ottaa esiin: Niin pieni maa ja ihmisiä vaan 5 miljoona!!! Nielkää sen myös suusta alas!!

Ei ne ole ahdasmielisiä,he ovat vaa yksinkertaisiä ihmisiä,jotka eivät osaa ajatella eri tavalla.. Ja ihan turha heille mitään todistamaan.. Kuin pikkulapset olette suomalasia!! Mä sanoin,maailmassa on ollut paljon kaikenlaisia sotia,täytyy sitten katkastaa kaikkien maiden välit typerällä suomalaisella periaatteella!!!

Vai minä loukkaisn sinua???? Te loukkaatte koko ajan venäläisiä puhumalla heistä eniten paskaa!! Vai pitäiskö meidän niellä kaikki mitä te oksennatte?? Ei suomenkaan kansa tykkää,jos sanotaan ees vähän jotain negatiivisuutta,kyl karvat heti teillä nousee pystyyn!!

Teistä Venäjällä puhutaan kunnialla kuitenkin ja ihmiset ovat kiinnostuneet teidän kulttuurista,mutta toivottavasti kohta tälläinen liian vieraanvarainen asenne kyllä muuttuu,kuin venäläiset tulevat Suomeen ja he kuulevat kaikki nämä paskapuheet ja kyllä itse te suomen kansa provosoitte venäläisiä vihaamaan kohta teitä!!! Kyllä,venäläiset ovat aika kärsivällisiä ja pitkäpinnallisia,mutta jos kerran se venäläinen "räjähtää",se yleensä räjähtää kunnolla. Kaupungit eivät olleet miljoonakaupungeja.

Siis,ymmärrätkö mitä sä puhut?? Ratkaiseeko kuolleiden ihmismäärä sitä surua? Mitäs vittua sitten suomalasiet änkyttävät ja valittavat sitä talvisodasta?? Eihän suomalaisetkaan ihan kaikkia kuollu? Eikä Suomessa ole myöskään miljoonakaupungeja?? On kyllä suomalaisllakin syytä olla turpansa kii!! Älä kirjoita dorka enää tollasii kommenttia.. Mä oon ollut todella monien sotaveteraanien kanssa tekemisessä ja puheissa ja kyllä ei se ole mukavaa se sota juttu,mutta en saanu ikinä heiltä mitään haukkumista,toiset vanhat papat jopa kehuivat venäläissotilaita kuinka he olivat mukavia ja avoimia ja vanhusta harmitti,kuin hän ei osannut venäjää,kuin olis kiva keskustella ja he kyllä keskustelivat ja opettivat soisillenne sanoja ja yks suomalaismummu kerran sanoi,että he ihailivat venäläisiä sotilaita,kuin he olivat tosi komeita miehiä!!

Mä olin kyllä itsekin ihmeissään,mutta näköjään sota ei ole pelkkä sitä ampumista,kyllä siä sodassa on ihmissuhteitakin ja rakkautta. Tuntuu,että vanhukset suhtautuvat paljon rauhallisemmin siihen sotaan ja ottavat sen historiaks,mutta nuoria täällä ovat änkyttämässä ja haukkumassa venäläisiä,vaik ne nuoret eivät edes ollet silloin sodassakaan.

Stalinilta tuli käsky ja pakko mennä sotimaan.. Kun sota alkaa siihen otetaan kaikkia,ei oo kyl minkäälaista seulaa,eli rikolliset myös joutuvat sotimaan ja he juuri käyttävät sodan hyväks: Jos ihminen on ollut kunnollinen ennen sotaa ja hänellä omatunto hyvin kehitetty,tuskin hän muuttuis ainakin kauheasti sodan aikana,mut jos oot ollut ennen sotaa rikollisena ja raiskaajana,kyl tälläinen henkilö tekee noita tekoja sodassa viä enemmän ja nautinnolla!

Miks mun pitäisi selittää sulle tälläiset yksinklertaiset asiat,jotka olisit itse miettinyt?? Kylläpä sinulla hoitsu on ihmeelliset asenteet.

Suosittelisin oikeasti perehtymään historiaan, ei pelkästään II Maailmansodan vaan huomattavasti pidemmältä ajalta. Sieltä löytyy myös syy suomalaisten epäluuloiseen suhtautumiseen venäläisiä kohtaan. Sodan jälkeenkin aina luvun lopulle Suomi kuitenkin joutui selviämään kommunistisen Neuvostoliiton kainalossa varoen tekemisiään ja sanomisiaan suomettuminen.

En usko että kenelläkään on venäläisiä yksilöinä vastaan ennakkoluuloja, mutta kun puhutaan venäläisistä kansakuntana ja valtiona, epäluulot heräävät. Lisäksi minua ihmetyttää tuo asenteesi "ei sillä väliä kuka sodan aloitti".

Juuri tuohan siinä on ongelmana ja siitä se katkeruus ja ennakkoluulot syntyvät. Ja pienen kansakunnan kollektiivinen muisti on paljon parempi kuin suuren valtion. Lisäksi neuvostokansalaisilla on ollut niin paljon muutakin murehdittavaa, ettei aikaa juuri muuhun ole riittänyt.

Ja eihän esim Talvisodasta edes mainittu Neuvostoajan historiankirjoituksessa muuten kuin sivulauseessa "rajakahakkana" jonka suomalaiset aloittivat. Venäjällä Neuvostoliiton perillisenä tosiaankin löytyisi sitä anteeksipyydettävää: Viron, Latvian ja Liettuan valloittaminen ja niiden itsenäisyyden tuhoaminen Suomeen yritettiin samaa, mutta ei onnistuttu , raukkamainen hyökkäys Puolaan syksyllä ja ei vähäisimpänä kommunismin aiheuttamat kauheudet.

Anteeksipyyntö ja asioiden tunnustaminen olisivat hyvä alku luottamuksellisten naapurisuhteiden perustamiselle. Mitä taas tulee mielipiteisiisi Suomesta ja maamme ongelmista ja vioista luulisin esillenostamiesi ongelmien olevan ennekaikkea vastakaikua provoista joita sinulle on esitetty aikaisemmin tässä keskustelussa?

Sillä ethän muuten edes haluaisi asua Suomessa, vaan muuttaisit jonnekin jossa olisi parempi olla? Tiedän vallan hyvin tuon tiedon syövästä Hiroshima ja Nagasaki.

Et ottanut kuitenkaan kantaa japanilaisten muihin rikoksiin. Eivätkö ne tuottaneet surua kenellekään? Monet saksalaiset vanhemmat ihmiset "muistelevat lämpimästi" venäläisten kostoa mikä oli ymmärrettävää? Naisia raiskattiin, koteja röstettiin - siiviilejä ei kunnioitettu ollenkaan.

Sodissa tehdään aina kauheuksia. Meidän pitäisi alkaa unohtaa nämä jutut. Mutta totuus on se, että arvet ovat syvät - ne eivät umpeudu vain muutaman sukupolven aikana. Ja mitä Staliniin tulee, niin montako maamiestään hän tapatti? Ja paljonko Lenin ehtii tapattaa toisinajattelijoita - hän kun itse halusi olla vallassa.

Pakkotyövoimalla rakennettiin kanavia ja patoja Luepa Hoitsu vaikka Solzenitsyn kirjoja - suosittelen. Olet vielä niin nuori - arvostelukyky vielä puutteellista ja arvioit asioita vain yhdeltä kannalta. Jos Suomi ei tunne hyvälle maalle, niin muuta Venäjälle. Siellä on edelleen työläisten paratiisi.

Elintasosi tosin laskee reilusti, jopa keskimääräinen odotettu elinikäsi. Turha tulla valittamaan tänne. Sä suomalainen juntti,senkin typerä dorka suosittelet mulle lukemaan kirjoja???

Kuule,oon lukenut ihan tarpeeksi ja kun oon syntynyt Venäjällä tiedän asiat ja ymmärrän niitä paljon paremmin kuin sä ja monista näkökulmista,toisin kun toiset suomalaiset eivät osaa ajatella ja käsitellä asiat monipuolisesti,ne menee kun raitiovaunut aivan suoraan omaa reittiä pitkin. Ja mun ala-arvoinen kieli juuri tollaisia typeryksiä varten,kun sinä,kyllä minun alkuviestit olivat ihan asiallisia viestiä ja myönsin molempien puolien kärsimyksiä ja tiedän että NL aloitti sen sodan,entäs sitten?

Nyt täytyy typerän suomalaisen periaatteen perusteella vihata venäläisiä loppuun elämän asti ja meidänkin pitäisi vihata saksalaisia mitä he tekivät meille,myös raiskasivat naisia,minun mummun talo poltettiin hänen silmissään.. Kyllä tunnen venäläisiä,jotka asuvat ulkomailla Euroopassa ei siellä missään sellaista kohua kun täällä Suomessa!

Te ootte pieni kansa ja juuri sen takia se on teidän "tauti",ei teillä mitään muuta tekemistä,kun jauhata paskaa. Te näette vaa huonoja puolia toisissa,mutta ei omia..

Kukas pyytää anteeksi teidän "sankareiden"puolesta mitä ne tekivät Karjalassa syyttömille lapsille??? Vastaapas mulle siihen,senkin idiootti??? Kyllä niilä lapsillakin on varmasti tälläkin hetkellä syvät arvet!! Ei tuosta et sanonut mulle mitään!!! Ettekö te tuottaneet kenellekään surua?? Kun ette vieläkään oppineet myöntämään omia virheitä vai ootteko täydellisiä??

Ette varmaan raiskanneet ketään,ette ammuskellu ketään sodassa Mä oon kyllä nuori,mutta ymmärrän asiat monipuolisesti ja rehellisesti ja sä tykkäät kuulla sellaiset asiat,jotkä lämmittävät sun mieltäs.. Niin jos Venäjä ei tunnu hyvälle maalle ei tartte siä käydä myös,NL on niin huono,mutta silti suomalaiset kävivät siä ja tykkäsivät olla silloinkin ja jopa opiskelivat yliopistoissa ja heillä jääneet hyviä muistia..

Mä en valita täällä,katoppas ensimmäisiä viestiäni,suomalaiset alkoivat valittamaan ja kaivata paskaa ja jos musta ja minun kansasta puhutaan pelkkä paskaa,kyllä annan takaisinkin,en oo tottunut nielemään sitä!!! Niin ja teidän sisällissodasta.. Oon sitä mieltä,jos muistetaan huonoja asioita,kyllä hyviäkin ei kannattaisi unohtamaan..

Mutta tuntuu,et suomalaiset ovat aika epäkiitollinen ja pitkävihainen kansa.. Hoitsun ala-arvoiset ja hyökkäävät kommentit jatkuvat. Toisten haukkuminen jatkuvasti ei ole kovin rakentavaa. Tulee mieleeni Stalin joka on saanut raivokohtauksen. Hän ei kestä arvostelua ja ottaa kaiken itseensä. Hoitsu ei ymmärrä että asiat riitelevät, ei ihmiset - mutta syytät minua jo henkilökohtaisella tasolla.

Tosin - nimitin sinua tarkoituksella tuolla "Krasnaja sabaka"-nimityksellä. Ihmettelen kuinka sukusi on voinut vihata kommunismia Neuvostoliitossa asuessaan?

Eihän sellainen ole onnistunut kuin salassa. Muuten saattaisit asua jossakin Siperiassa. Anteeksi varmaan olisi eri maiden pyytää, mutta olisiko parempi, että se maa joka aloitti sodan pyytäisi anteeksi ensiksi. Neuvostoliittoa ei enää ole, mutta Venäjä on. Myös minun mummoni kotitalo tuhoutui sodassa.

Neuvostoliittolaiset tuhosivat sen Viipurissa. Hänelle ei jäänyt kovin hyvää kuvaa Neuvostoliitosta ja Stalinista "kansojen vapahtajana". Olen matkustellut sekä Neuvostoliitossa ja Venäjällä paljon. Moskova ja Pietari ovat tutuimpia paikkoja. Minulla on siellä venäläisiä ystäviä, ja pidän heistä hyvin paljon - samoin he minusta. Asioita mistä en pidä Venäjällä on rikollisuus, lahjonta ja viranomaisten piittaamattomuus.

Luen myös paljon venäläistä ja jopa neuvostoliitto- laista kirjallisuutta. Venäjän kielen avulla avautuu "ovet" niin Pushkinin tai Lermontovin runouteen - tai vaikka ihan arkipäi- väiseen elämään. Älä siis tuomitse, ettei sinua tuomittaisi. Saan luultavasti tästäkin palautteesta sinulta kauhean ryöpytyksen, mutta se ei haittaa. Onneksi tunnen mukavia venäläisiä. Sinä taidat olla poikkeus? Stydom y ctrahom zamyrayu No mne porukoy vasha tsest, Y smela ey sebya vveryayu Hoitsu asettaa samalle viivalle suomalaisten ja venäläisten kärsimykset talvi-ja jatkosodissa.

Kannattaa kuitenkin muistaa, että mitään kärsimyksiä ei olisi ollut ellei NL olisi hyökännyt Suomeen. Mitään sotaa ei olisi syttynyt ellei NL olisi hyökännyt Suomeen. Vähän vaikea säälitellä suomalaisena joidenkin maahan hyökänneiden ryssien kohtaloa.

Ei mulla sinänsä mitään venäläisiä vastaan ole kun en ole edes heidän kanssaaan tekemisissä ollut, mutta just toi Hoitsun vähättelevä asenne koko sotia kohtaan ärsyttää. Ai et ei ole sillä väliä kuka aloitti sodan?? Mun mielestäni suomalaisilla on todella ihmeelliset asenteet. Kyllä historiaa on opeteltu koulussa ihan hyvin ja muutenkin koulutus Venäjällä parempi kun täällä,tuntuu että suomalaisilla on puutteita siinä,tai sitten teidän koulutus ohjelma on suunnattu pelkkä vaa negatiivisuuteen.

Mailmaansodan aikana moni Euroopan maat olivat NL puolella ja olivat auttaneet sitä,sitten teidän pitäisi vihata koko maailmaa. Niin,ja tänään Helsingin sanomassa oli sellainen otsikko,kuinka europarlamentaarikko Henrik Lax on huolissaan suomalaisten päättäjien vähäisestä Venäjä-tietämyksistä! Eli teillä ei oo minkäälaista käsityksestä koko nykyVenäjästä ja te rakennatte omia typeriä mielipiteitä lehtien propagandan perusteella!

Hän arvoi vielä,että Venjäjään suhtaudutaan yhä ikään kuin se olisi Neuvostoliitto ja se kyllä tuntuu siltä,teidän paskakommenttien perusteella täälläkin. Laxin mielestä Suomi on suuntautunut liiaksi länteen,minkä vuoksi Suomi uhkaa menettää asemansa idän ja lännen sillanrakentajana,ja se voi menettää sitä juuri tollaisten dorkien takia,jotka eivät ymmärrä asioita eivätkä näe mitään muuta kun vaa omaa nenänsä!

Eikä voi olla niitä ennakkoluuloja,kun ollaan me kaikki ihmiset ja ollaan kaikki erilasia-on hyviä ihmisiä ja on huonoja joka maassa. Ja ihminen jolla on ennakkoluuloja ja joka tekee omia mielipiteitä toisten mielipiteiden perusteella,mun silmissä hän on tyhmä ja yksinkertainen henkilö.

Ja mua ihmetyttää teidän asenne jauhata paskaa kohta vuotta.. Mun mielestäni on todella naurettava asia kaivata kuka se aloitti ja kuka sai enemmän tai vähemmän kärsimyksiä..

: Venäläinen nainen etsii suomalaista miestä prostituutio kokemuksia

Venäläinen nainen etsii suomalaista miestä prostituutio kokemuksia Ylilyönti on se, että mies yrittää pokata toisen miehen naisen. Sekä tietty vaatteet oikealla tavalla repaleiset! Mitä suomalaisturisteihin tulee, niin se on tosiaan sääli että ovat saaneet maailmalla sellaisen kuvan. He haluavat löytää miehen jonka kanssa hymyillä ja jakaa koko elämä, miehen jonka viereltä herätä joka aamu ja tuntea ettei voisi elää ilman häntä toivoen että mies tuntee juuri samoin häntä kohtaan. Itsellä sen verta kokemuksia että ovat naisellisia ja kauniita. Ja noita tsesenia,se on aivan eri puheenaihe Koko suhde on kestänyt maksimissaan 5 vuotta.
Pari hakee miestä suomi hanko Seksiseuraa sex in the massage
Videochat suomi seksinovellit 660
Massage nuru sex mari perankoski sielu ja ruumis Finnkino helsinki kinopalatsi aasialaista pornoa

Monet naiset haluavat verkkosivuston mukaan aviomiehekseen juuri suomalaisia. Sen lisäksi, että Suomi on turvallinen maa, jossa on korkea elintaso, myös hienot suomalaismiesten luonteenpiirteet ovat selvästi venäläisnaisten mieleen. He eivät ole sellaisia ihmisiä varten, jotka etsivät ohimeneviä irtosuhteita. Suomalaismies on luotettava ja vakaa.

Jokainen suomalainen mies on vankka ja murtumaton kuin tankki, jonka seurassa on turvallista olla, eikä tarvitse pelätä mitään. Suomalaismiehen mielenlaatu ei välttämättä ole sellainen, että tämä puhuisi vuolaasti tunteistaan, hukuttaisi rakastettunsa miljooniin ruusuihin tai laulaisi serenadeja ikkunan alla. Siitä huolimatta hän on kuitenkin vakuuttunut, että vain harvat suomalais-venäläiset liitot onnistuvat. Mainos Teksti jatkuu alla. Ota kantaa Oletko seurustellut ulkomaalaisen kanssa?

Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt. Vene upposi Rantasalmella — 12 pelastettiin, yksi kateissa. Salkkarit-tähti Nora Rinne viettää hektistä arkea — ei uskalla kieltäytyä työtarjouksista: Onko tässä Suomen ilmeikkäin kissa?

Keskiympyrässä itkevän Neymarin olemus kertoi oleellisen supertähden nykytilanteesta. Sähkökatkoksia laajalla alueella — sähköttä noin 22 taloutta. Venäläiset naiset Lisa 29 y. Venäläisen kirjallisuuden vahvat naiset - Tietysti. Romaaneja, joista Lappela Pyhäjoella kertoi, yhdistääkin juuri naisten kokemusten kuvaus: Imperialismin perinne Aarno Laitinen Blogit Iltalehti.

Miten paljon tällaiseen mielenmuutokseen on saattanut vaikuttaa esim. Venäläiset naiset kehuvat suomalaisia miehiä avioliitossa Itse en oikein voi ottaa kantaa,. Ehkä keskustelupalstalta löytyy asiantuntijoita ja joku haluaisi osallistua keskusteluun? Ei ole pakko tietenkään!

Naisten KHL jäi taakse, osin siksi, että oli pakko. Viime vuonna ulkomainen sai Kaupunkikulttuuri Jarkko Fräntilä Jouko Piho on omanlaisensa henkilö. Keskustelu - Onko venäjän kieli vaikea opiskeltava? Kuinka kauan sinulla kesti omaksua hyvä venäjän kielen taito?

Ajankohtaista Vältä kaikkea matkustamista Venäjän ja Ukrainan rajavyöhykkeellä Belgorodin, Voronezhin ja Rostovin alueilla Ukrainan Luhanskin sekä Donetskin vastaisilla alueilla. Hinta on syytä sopia jo autoon astuttaessa, eikä koskaan kannata mennä autoon, jossa on useampia henkilöitä.

Ljudmyla Pavlitšenko — Wikipedia Pavlitšenko halusi värväytyä armeijaan, mutta naisia ei vielä tuolloin hyväksytty rintamatehtäviin. Sijaissynnytykseen hakeudutaan Venäjälle - Simpukka Asia on herkkä ja monelle tuntematon. Ajatus siitä, että vieras nainen kantaa omaa lastasi, voi tuntua aluksi raskaalta. Lapsen kotiin viemiseksi tarvittavien paperien kuntoon saaminen kestää Pavlovin kokemuksen mukaan tavallisesti enimmillään kuukauden. Vanhempien kannattaa huolehtia siitä, että Rajat ylittävä prostituutio — Tutkimus naisten kokemuksista - Lauda Tutkimukseni käsittelee naisten kokemuksia pohjoisen itäprostituutiossa.

Itäprostituutio määrittyy tässä tutkimuksessa Luoteis-Venäjältä Murmanskin alueelta Suomen, Ruotsin ja Norjan pohjoisosiin suuntautuvaksi liikkuvaksi prostituutioksi sekä Murmanskin alueella paikallisesti harjoitettavaksi prostituutioksi. Naisena yksin Tunisiassa - Travellover Tämä oli aika ahdistava kokemus — mitä luulet?

Ei tule tällaisia kateellisia suomalaisia naisia vastaan. Suurin kuolinsyy on sodassa menehtyminen. Tiedän vallan hyvin tuon tiedon syövästä Hiroshima ja Nagasaki. Täällä on syntynyt aiheesta ihan mielenkiintoista keskustelua. Sen pitaisi olla rikkaus, josta voimme ammentaa, eika suinkaan jotain, josta vaieta tai jota haveta. Ja niin tulee jatkossakin tapahtumaan Ette ole parhaita ja puhtaita kun enkeleitä,luulis että minulla olis syytä enemmän olla ylpeä oman maan puolestani,kun huonojen puolien lisäksi jotka osaan myöntää ,siä on paljon hyviäkin puolia:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *