suomen prostituoidut hierontaa miehille

Miehet ovat virolaiskapinassa mukana lähinnä vain hieronnan kohteina - eikä heillä useinkaan ole mitään sitä vastaan.

Viron buumi on myös osoitus siitä, että seksuaalisuudenkin voi kaupallistaa, ja tyylikkäästi, ilman että kysymys olisi prostituutiosta.

Penis- ja tantrahierontaan liittyy Virossa usein itämaista mystiikkaa ja perivirolaista maauskoa, joiden avulla yritetään saada parempaa otetta omaan itseen. Intiimialueiden hieronnan katsotaan olevan tie tutustua omiin tunteisiin. Epp Kärsinin mukaan lingamhieronnassa on perimmiltään kyse rakkaudesta. Kuten kaikki uudet ilmiöt, myös peniksenhieronta on saanut muotoja, jotka ainakin päällepäin näyttävät puhtaalta rahastukselta.

Taksa on vielä korkeampi, jos terapia tapahtuu ilta-aikaan tai viikonlopulla. Terapiaa saattaa edeltää konsultaatio, joka sekin on tietenkin maksullinen. Parhaisiin tuloksiin - mitä ne sitten ovatkaan - pääsee kuulemma vain jos hieromisia ottaa viiden tai kymmenen kerran sarjoina, jotka maksavat jopa tuhansia euroja.

Joidenkin palveluntarjoajien osalla kyse voi olla siitäkin, että Viron poliisi on viime vuosina iskenyt rajusti Tallinnassa pesiviin hämäriin eroottisen hieronnan salonkeihin. Osa uusista tantrayrittäjistä onkin entisiä eroottisen hieronnan yrittäjiä - mutta he muodostavat Tallinnan penishierojista vain murto-osan.

Tallinnassa peniksenhierontakurssit ovat kuin uusia Tupperware-kutsuja: Hierontaharrastus leviää Virossa kulovalkean tavoin. Email Twitter Facebook Whatsapp. Suosittelen kaikille suomalasille miehille. Et vaan oo huomannu lompakostas hävinneitä seteleitä Rohkenen myös esittää vastalauseen ensimmäiseen lauseeseen.

Suomalaisista naisista vain pieni osa antaa ulkomaalaisille miehille. Omasta laajasta kaveripiiristäni tunnen vain yhden, hekin naimisissa olivat. Ja mitä pillun tiukkuuteen tulee, ehkä olet Suomessa päässyt ehkä osin omien ulkoisten avujesi vuoksi? Ajoittain mennyt tiukkuuden vuoksi homman nautinnollisuus. Joten lopettakaa miehet tuo paskapuhe suomalaisista löysäpilluista kiitos. Jees, onhan ne taikkunaiset tiukkoja varmasti. Mitä siitä nyt löysää leikkamaan kun pojasta tehdää Ladyboy.

Raaka omena , Niin ja enneku sanot mitään, vaikka mieheni tietää jo ennestään missä sitä thai-hierontaa ja muuta siihen liittyvää saa, niin ei sen ole koskaan siellä täytyny käydä. Ja vielä yks lisäys Kun puhuin mainonnasta, ajattelin lähinnä nuoria teinipoikia jotka lukevat tätä.

Paskat mä välitän jos aikuiset miehet keskenään kehuvat maksullisia hoitoja, mutta älkää yllyttäkö kokemattomia kloppeja maksullisiin. Saako sitä noin halvalla koko hoidon?

Tää vanhapoika lähtee kaupunkiin. Onko joissakin tällä palstalla vierailevissa miehissä jotakin vikaa, vai onko teillä ollut vain tavattoman huono onni tapaamienne naisten suhteen? Oikeasti, säälin miehiä jotka joutuvat käymään huorissa. Minä tyhmä vielä annoin hänelle luvan tähän muualla vierailuun. Nykyinen exä, toivottavasti hän kuolee aidsiin. Yli vuotiaat voivat tarkastella palstan sisältöä ja osallistua keskusteluun omalla vastuullaan. Etsi Toggle navigation Valikko.

Keskustelu24 Seksi Onko prostituutio väärin? Maksullinen mies naisille Maksullinen mies naisille Uteliasnainen4 8.

Uskokaa tai älkää, teitä kaivataan. Ei välttämättä seksiin asti ja jos on niin asiakkaan ehdolla mutta kuitenkin valmis tyydyttämään naisen henkisesti sekä fyysisesti, tai pelkkä hieronta, ei muuta.

Onko Maria S lopettanu vai? Paljaalla huorissa Kuinka miehet on niin tyhmiä että panevat huoria ilman kumia. Ainakin on paljon miehiä jotka haluavat vain pelkän seksisuhteen..

Ja vapaan kanssahan sitä voisi tehdä vapaammin ja julkisemmin. Mutta tietenkään tällöin ei ole kyseessä maksullinen tapaaminen. Tiedetään että minua tarvitaan. Mutta miksi täällä huutelet mikset mene ja kysy suoraan.

Ei palsta sinua hieromaan pysty, mies siihen tarvitaan, tai lepakko. En ymmärrä, miksi miehen pitäisi olla maksullinen, kun ilmaiseksikin löytyy seuraa ihan joka lähtöön jonoksi asti. Saa vain valita mieleisensä valtavasta tarjonnasta. Kaupan päälle vielä mies tarjoaa. Jospa haluaa varmistaa sen, että seksi ei ole vain sen miehen tyydytykseen tähtäävää. Liian monet sänkyyn pyrkivät miehet eivät ole kiinnostuneita muusta kuin omasta laukeamisestaan. Ei minuakaan kiinnosta kuin oma laukeaminen.

Koska olen todennut naiset kusipäiksi. Rahalla voi heittää kunnon laakin puhtaalla omallatunnolla. Vieläpä sellaisen kanssa joka tietää mitä miehen kanssa tehdään. Naisen tyydytys on tärkeintä, sitä on mukava seurata puuhastelun lomassa, keskittyy siihen niin ei tuu oma laukeaminen ekana mieleen, näin kestää pidempään. Olen miettinyt ryhtyväni, mutta pelkään että naiset vaativat liikaa seksin suhteen.

Kannattaisiko sitä silti koittaa? Olen 22v hyvin pukeutuva ja käyttäytyvä mies normaalilla vartalolla. Sänkyyn ei pukeuduta eikä siellä käyttäydytä hyvin. Eipä tuo ihme jos et saa keneltäkään. Olen harkinnut aloittavani näin rahapulassa olevana, joskin en tiedä missä ja miten. Olen 19v asiallinen ja hyväkäytöksinen suomalaismies Espoosta. Monet miehethän toivoisi sexi partnerikseen juurikin sellaista naista, joka ei ole tehnyt sitä ennen rahasta muiden kanssa ja sellasta ns.

Toivoisiko kukaan teistä, että se mieskään ei olis ammattilainen, vaan ns. Itsekin ajatellu, et jos ottais yhen naisen hoidettavakseen korvausta vastaan, mutta just se, että riittääkö se tavallinen ettei odoteta jotain älytöntä uskomatonta taikuria ja pelimiestä.? Ainakin itse näin miehenä olen sitä mieltä, että se läheisyys ja huomioiminen on se juttu ja että se seuralainen viettäisi jopa koko yön toisen luona ilman, että siitä tarvitsee maksaa itseään konkurssiin.

Naiset ovat hinnoitelleet itsensä ainakin ihan järjettömyyksiin. Ymmärrä, jos parihunttia otetaan koko yöltä, mutta että tunnilta, niin onko siinä enää mitään järkeä. Ei siinä ainakaan läheisyydestä ehti nauttimaan.

Suomen prostituoidut hierontaa miehille -

Osa näistä pareista on jopa naimisissa, useimmiten niin, että nainen asuu ihan kotimaassaan, mutta vierailee kertaa vuodessa. Itsekin olen Egyptissä kuullut kauhutarinoita huijatuista naisturisteista. Ehkä se on niin, että vakka kantensa valitsee? Mies saa rahaa vastaan sitoutumuksetonta seksiä ja palvelua eri naisilta niin paljon kun rahaa löytyy. Kun nyt päätit esittää naisillekin markkinoita,kannattaisi aloittaa jostakin ihan muusta kuin Kaisaniemen raiskauspuistosta. Taisi olla keksitty koko juttu, ei Lappeenrannassa ole ollut thai hieromoa poliisilaitoksen kanssa samassa rakennuksessa. Kuusi kertaa Pattayalla käyneenä luulin tietäväni 'kaiken', mutta tämä kirja antoi paljon uutta tärkeää tietoa minulle. suomen prostituoidut hierontaa miehille Moraaliahan se voi koetella, voi tuntua että se on väärin joku vanha setä uutisessa sanoi että on ajoittain huono omatunto ja koittaa valita kypsempiä thainaisia ja voi myös ottaa omalle tunnolle, kun tietää olevansa haluttu vain rahan takia: How to Get There: Olen harkinnut asiaa joskus, en kovinkaan vakavasti, mutta kuitenkin. En oikeastaan tiedä tästä sen enempää, koska minun sängyssäni ei ole koskaan ollut toista miestä, mutta naisista voisin sanoa pari asiaa. Siinäpä suurin kompastuskivi, johon lähes kaikki vetää turvat.

Privaatista penishierontakerrasta tallinnalaismestarit velottavat satoja euroja, mutta siitä huolimatta omaa vuoroa voi joutua odottamaan viikkoja. Penishieronta on Virossa kovassa nosteessa. Alan eittämätön pioneeri Virossa on nuori nainen nimeltä Epp Kärsin , joka pari vuotta sitten keksi perustaa peniksenhierontakurssitukseen keskittyvän salongin nimeltä Amare Luna. Aiemmin hän oli työskennellyt tavallisena hierojana. Amare Luna on päältä päin vaatimattoman näköinen kellaristudio Tallinnan Kadriorgin alueella - mutta sen sisällä tapahtuu suuria asioita.

Amare Luna on tehnyt miesten tyydyttämisestä Virossa joka tytön harrastuksen. Hierontakursseille jonotetaan jopa kuukausia ja jo ostettuja pääsylippuja myydään ja vaihdetaan internetissä kuin jonkin rockbändin lippuja konsanaan. Kärsin kiertää opettamassa penishieronnan saloja myös muualla Virossa, kuten Tartossa. Salongin liikevaihto kasvaa kymmenien, ellei satojen prosenttien vuosivauhdilla ja Kärsin etsiikin isompia tiloja toiminnalleen.

Viime talvena Kärsin järjesti penishierontaseminaarin Tallinnan keskustan hienossa Nordic Forum -hotellissa ja viikko sitten hän opasti naisia Tarton uudessa V Spa -kylpylähotellissa. Amare Lunan assistentin Janika Lillin mukaan myös suomalaisnaiset voivat osallistua penishierontakursseilla, mutta vain jos he ovat riittävän kielitaitoisia. Ainakin toistaiseksi kurssit ovat vain vironkielisiä, eikä niitä tulkata. Amare Lunalla on tietysti myös kilpailijoita, ja niitä tulee koko ajan lisää.

Asiakkainaan kurssittajilla on myös ammattihierojia, jotka sitten tarjoavat uusia taitojaan omille asiakkailleen. Sillä tiellä ollaan yhä. Erkki haluaa esiintyä haastattelussa nimimerkin suojassa. Mies on itse sinut tilanteensa kanssa, mutta hän on tietoinen ympäristön mielipiteistä.

Naisystävä työskentelee yhä hierontalaitoksessa, jossa on saatavilla myös seksuaalipalveluja. Äitini on sen verran konservatiivinen, etten ole kertonut hänellekään. Erkille naisystävän ammatilla ei ole enää mitään merkitystä. Hän sanoo, että asian hyväksymistä on auttanut thaikulttuurin tuntemus.

Erkin mukaan thaimaalaiselle seksityö on työtä siinä missä muukin toiminta. Emme me yksityiskohtaisesti puhu hänen työstään, mutta tietysti voin arvata, mitä siellä tapahtuu. Naisystäväni ottaa sen vain duunina, ei siinä ole tunteita mukana.

Hänen pitää esittää työn puitteissa toisenlaista roolia asiakkaille, Erkki toteaa. Jos työosuutta ei oteta huomioon, Erkin ja naisystävän suhde toimii kuten kenen tahansa kahden aikuisen ihmisen välillä. Kaksikko tapailee, käy ulkona syömässä ja vierailee toistensa luona. Erkki auttaa mielellään erilaisissa käytännön asioissa. En meinaa myöskään muuttaa yhteen.

Siinä tulisi vaan kyttäämistä ja vahtimista. Tämä on oikein hyvä järjestelmä. Sekä Erkki että naisystävä ovat viisikymppisiä. Yhdessä vaiheessa Erkki ehdotti, josko naisystävä jossain vaiheessa lopettaisi nykyiset työt. Todellisuudessa vaihtoehdot ovat kuitenkin vähissä. Myös eläke on olematon, joten työ on pakon sanelema juttu. Naisystävää sitoo myös thaikulttuurin velvollisuus pitää huolta omaisista, erityisesti iäkkäistä vanhemmista.

Hän lähettää rahaa kuukausittain entiseen kotimaahansa, jossa asuu myös aikuinen poika. Erkki ei näe mahdottomana ajatusta, että kaksikko muuttaisi vielä jonain päivänä Kaukoidän lämpöön. Tätä nykyistä suhdetta pitäisin silti toimivana.

Oletko selvinnyt vaikeasta sairaudesta tai onko tuttavallasi takanaan aivan huikea elämä eriskummallisine sattumuksineen? Oven ulkopuolella pyörii monesti samanlainen mainostolppa kuin partureillakin, mutta sisällä näyteikkunassa istuu sitten joukko korkokenkäisiä tyttöjä minihameissaan kuva asiakkaita odottamassa. Illan pimetessä nämä näyteikkunat hohkaavat vaaleanpunaista valoa ja muutamilla seuduilla näitä pinkkejä kajastuksia voi olla tiheästi useammankin korttelin alueella.

Hommelit hoidetaan suttuisissa takahuoneissa hyvin nopsasti parinkympin hintaan. Tanakka veikkaus on, että nämä ovat niitä takuuvarmoja matkamuistomestoja huolimattomille satunnaisille matkaajille. Rahalla saa ja netistä löytää. Hierontaa tarjoavat kotikäynteinä ihan kohtuuhintaan, mutta ensitilassa tarjotaan sitten muutakin.

Hinnat ovat sadasta eurosta ylöspäin, mutta nämä ovatkin sitten alansa eliittiä ja hyvännäköisiä, ainakin nettikuvien perusteella ja kuuluvat selvästi samaan tuoteperheeseen lehti-ilmoittelijoiden kanssa.

Karaokebaareja Kiinassa todella riittää, sillä karaoke on ehdottomasti yksi kiinalaisten lempiharrastuksista. Kiinalaisten illanvietto kun alkaa tukevalla illallisella ja useimmiten sen jälkeen lähdetään joko kotiin tai sitten karaokeen.

Laulamisen lisäksi karaokessa voi sitten puuhastella muutakin, jos niikseen tulee. Peruskuvio on se, että vuokrataan karaokehuone ja mennään sinne omalla porukalla lauleskelemaan, eväät ostetaan karaokebaarin omasta kaupasta oli se sitten mehua, kaljaa, viinaa tai pikku purtavaa. Siisteissä paikoissa vaan lauleskellaan, seurustellaan, juodaan ja heiteään noppaa, mutta sitten niissä toisissä eteen tuodaan yllättäen rivi naisia, joista sitten saa kukin valita oman seuralaisensa.

Näiden seuralaisten homma on ensisijaisesti saada asiakkaat tilaamaan entistä enemmän viinaa, sekä asiakkaille itselleen että seuralaisille, sillä nämä seuralaiset saavat jokaisesta tilauksesta bonarit omalle tililleen. Saa kuulema hieman pussailla ja ehkä hiplatakin, yhdessä juodaan ja lauletaan.

Mitä sitten tapahtuu karaoken jälkeen, se on sitten ihan vaan kahden kauppaa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *