haminan elokuvateatteri eurooppa viro

Koe elämyksellinen, luonnonvarainen Nepalin luonto villieläimineen, sekä henkevä kulttuurianti huikean Himalayan lähellä oman oppaan johdolla.

Näe Himalayan kuvankauniit maisemat, Kathmandu, upeat temppelialueet ja arkkitehtuuri. Tämä kohde on kerran elämässä koettava. Kiehtova Cancun ja Playa del Carmen tarjoavat niin valkeahiekkaista karibianmeren tunnelmaa, kuin retkiä läheisille Maya-kulttuurin historiallisille tyyssijoille, Chichen Itzaan ja Tulumiin.

Lämpimät talvikuukaudet tammikuusta huhtikuuhun antavat erinomaiset mahdollisuudet talvihäille; kesäisissä olosuhteissa.

Myös hinnat ovat talvikuukausina aina edullisemmat ja niin teille hääparille, kuin vieraillekkin jää ainutlaatuiset muistot häistänne Espanjan auringon alla.

Alla poimintoja Holland America Linen upeasta risteilytarjonnasta ympäri maailman. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelusta Risteilyt,  Holland America Line,.

Tarjoamme ratsastuslomia hevosurheilu -keskuksessa, joka sisää kaksi areenaa, toinen on harjoittelua ja kilpailuareena ja toinen on hyppy- ja kouluratsastus tapahtumia varten. Lähiympäristössä voit ratsastaa pitkin luonnonkauniita polkuja, Tajo joen vartta pitkin, korkki-, mänty- ja oliivipuiden keskellä, koskemattomassa puhtaassa maisemassa. Urheilumatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat muut,.

Tulista tangoa ja pampan taikaa! Argentiina ulottuu trooppisesta pohjoisesta aina Etelä-Amerikan eteläkärkeen saakka. Buenos Aires on Latinalaisen Amerikan eurooppalaistunein kaupunki, jonka asukkaat ovat iloisia ja vieraanvaraisia. Täällä pelataan jalkapalloa, tanssitaan tulista tangoa ja eletään kiireettömästi.

Saint Maartenille suuntaavat lomailijat ympäri maailman nauttiakseen niin upeasta luonnosta, lämmöstä ja paikallisten ihmisten iloisuudesta, kuin upeasti järjestetyistä tapahtumistakin.

Helmikuussa täällä vietetään St. Maartenin karnevaaleja värikkäiden karnevaalipukujen ja iloisen karibialaisen musiikin soidessa. Maartenilla järjestetään vuosittain Heineken regatta, jolloin sadat alukset valtaavat St. Perhelomat,  Kaukomatkat,  Unelmiesi häämatka,. Välimeren suurimman saaren Sisilian ainutlaatuinen tunnelma syntyy vanhoista rakennuksista, ihanista rannoista ja vehreästä luonnosta.

Harrastus ja kulttuuri,  Kaupunkilomat,  Teemamatkat,  Yhdistelmämatkat,. Viiniä ja Ruusujen huumaa Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.

Kaiken kruunaa maittavat vietnamilaiset ateriat, joiden erikoisuutena ovat kala ja maukas leipä. Kahvikissan kielen voi paikallinen kahvi viedä mennessään ja myös oluen ystävälle on Vietnam ykköskohde.

Pietarin jalkapallojoukkue Zenit pelaa valioliigaa ja on kotonaan kovassa suosiossa. Zenitin peleihin houkuttelee jo pelkkä tilaisuus nähdä monia maailmanluokan huippupelaajia. Arsenalista vanhaan kotijoukkueeseensa palannut legenda Andrey Arshavin. Pietarin matkat,  Jalkapallomatkat,  Pietarin matkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,  Venäjän matkat,.

Kotijoukkue pelaa Parc des Princes —stadionilla aivan Pariisin keskustan tuntumassa ja tunnelma stadionilla on ottelupäivinä käsinkosketeltava! Jalkapallon lisäksi Pariisi tarjoaa loistavat puitteet shoppailulle, nähtävyyksien bongailulle sekä suurkaupungin tunnelman aistimiselle. Kaupunkilomat,  Jalkapallomatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,. Vaaleanpunainen matka kirsikkakukkien sydämeen Japaniin. Lähde yhdeksän päivän ohjelmalliselle Japanin kierrokselle juuri kun kirsikkakukat ovat puhjenneet loistoonsa.

Matkalla teistä huolehtii osaava englanninkielinen opas. Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencianlahden rannalla. Yksi Valencian tärkeimpiä ja samalla myös uusimpia nähtävyyksiä on vuonna valmistunut Ciutat de les Arts i de les Ciències eli Valencian taide- ja tiedekeskus. Kyseessä on suuri vapaa-ajan kompleksi, joka käsittää mm.

Koh Tao — Todellinen snorklaajien ja sukeltajien paratiisi — pieni, luonnollinen, thaihenkinen saari, joka sijaitsee n.

Tänne kannattaa lähteä muutamaksi päiväksi, sillä saari on lämminhenkinen ja vie sinut jos mahdollista vielä syvemmälle luonnolliseen, päivittäiseen thaielämään. Pieni Koh Taon saari houkuttelee luokseen niin edistyneitä sukeltajia, kuin vasta-alkajiakin. Mae Saad on kauppa-ja ravintolakeskittymä saarella, lähinnä venesatama, josta on kehittynyt saaren keskus. Täällä päivä antaa paljon ja vaihtuu seuraavaan kuin huomaamatta, tänne ajatukset usein palaavat vielä monasti matkan jälkeenkin.

Belfast -kaupunki kasvattaa suosiotaan kaupunkilomakohteena. Rosoisesta menneisyydestään tunnettu kaupunki, josta kuoriutuu pikkuhiljaa viehättävä matkakohde ostoskatuineen ja tietenkin irkkupubeineen. Myanmar on alkanut avautua maailmalle ja raottaa salaisuuksien verhoaan. Myanmarilaiset ovat odottaneet pitkään, että maan kehitys lähtisi käyntiin ja siirtyminen nykyaikaan alkaisi.

Nyt nuo historialliset ajat ovat käsillä, ja muutoksen merkkejä voi nähdä ympäri maata. Aruban rento ja turvallinen elämänmeno, sekä saaren sijainti Venetzuelan rannikon suojissa luovat hyvät puitteet onnistuneelle häämatkalle Karibialla. Bakun katurata virallisesti Baku Street Circuit on Azerbaidžanin pääkaupunkiin Bakuun rakennettu moottorirata. Radalla järjestettiin ensimmäiset formulakilpailut vuonna Kisa ajetaan kuusikilometrisellä vastapäivään kulkevalla radalla, joka kulkee pitkin Bakun katuja.

Radalla on 20 mutkaa. Sen on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke. Teemamatkat,  Formula 1 matkat,  Urheilumatkat,. Formulat palaavat pitkän tauon jälkeen kaudella Meksikoon, jonka kisanäyttämönä toimiva Hermanos Rodriguez -rata käy parhaillaan läpi mittavaa uudistamista. Lähde mukaan kokemaan alppimaan F1 -huumaa! Radan on suunnitellut Roger Peart.

Kilpailu on yksi F1 -sarjan perinteisimmistä; Monacossa on ajettu vuosittain jo vuodesta Barcelonan Grand Prix Formula 1 -osakilpailu ajetaan Barcelonan Circuit de Catalunya moottoriradalla Montmelón kunnassa Espanjan Kataloniassa, noin 20 kilometriä koilliseen Barcelonasta.

Kiinan Grand Prix Formula 1 osakilpailu ajetaan Shanghain radalla. Radan on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke. Lähde kokemaan formulahuumaa paikan päälle erääseen F1 -kauden perinteisimmistä kilpailusta: Tule nyt mukaan formulahuumaan ja kannustamaan suomalaisia voittoon!

Italian osakilpailu ajetaan Monzan radalla. Rata sijaitsee noin 15 km Milanosta pohjoiseen, Monzan kaupungin puistossa. Siellä ajetaan vuoden järjestyksessään F1 osakilpailu, Venäjän Grand Prix.

Kun haluat kokea formulakisat lännen tunnelmissa, silloin kannattaa lähteä katsomaan Circuit of the Americasin radalla ajettava F1 osakilpailu Austinissa. Saksan GP on palannut! Lähde paikan päälle Hockenheimiin kokemaan kilpailun tunnelma, jännitys ja pakokaasun tuoksu. Formula 1 matkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,. Formulahuumaa Brasilian Sao Paulossa. Rata tunnetaan laajalti entisellä nimellään Interlagos.

Todellista formulasirkusta pääset kokemaan Japanissa Suzukan radalla. Abu Dhabin Grand Prix on Formula 1 viimeinen osakilpailu! Kisassa rata ajetaan vastapäivään ja ajettava rata on sekoitus perinteistä kilparataa ja katurataa, joka sijaitsee osittain satama-alueella ja osin kaduilla.

Spa-Francorchampsin rata on seitsemän kilometriä pitkä ja on MM-sarjan pisin ja useimpien kuljettajien mielestä hienoin rata. Rata kulkee komeissa maisemissa osittain yleisiä teitä pitkin ja tarjoaa korkeuseroja ja haastavia mutkia. Formulahuumaa Hungaroringillä Tule nyt mukaan kannustamaan suomalaisia voittoon! Unkarin F1 — kisa ajetaan Budapestissä.

Ranskan Grand Prix palaa Formula 1 -kalenteriin kaudelle Ole valmiina kohtaamaan sähköinen formulatunnelma Singaporen keskustan sydämessä. Singaporen katurata, Marina Bay Street Circuit on vastapäivään ajettava katurata, joka sijaitsee lähellä Singaporen keskustaa Marina Bayn kaupunginosassa. Kuvankaunis Kroatia Adrianmeren rannalla jakautuu saaristoiseen rannikkoon, sisämaan alavaan tasankoon ja näiden väliin jäävään metsien peittämään vuoristoon.

Rannikko on kuuluisa puhtaista, kristallinkirkkaista vesistään ja tuhansista kauniista saaristaan. Formula 1 -kauden avauskilpailut Australian Melbournessa!

Tule mukaan Formulahuumaan ja kannustamaan suomalaisia ajajiamme voittoon. Bangkok ja Koh Phanganin unelmien lomakeskus — koe ystävällisen suurkaupungin Bangkokin tunnelma, lukuisat nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet yhdistettynä luonnonkauniiseen Koh Phanganin saareen. Levin lomasta jää kotiin vietäväksi upeita muistoja, sillä Levillä tapahtuu aina! Viikko-ohjelmasta voit valita sinulle sopivia retkiä ja 45 rinnettä pitävät huolen siitä että jokaiselle laskijalle löytyy sopiva rinne.

Kaupunkilomat,  Jääkiekko ja talviurheilu matkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,. Ranskalais-karibialaiset saaret muodostavat kauniisti yhdessä perhosen muodon. Ne ovat innoittaneet kautta aikojen ruonoilijoita ja kirjailijoita. Saarten puhtaus ja kauneus, kristallinkirkkaiden vesien monet nyanssit ja luonnon huumaavat tuoksut värikkäine kasvistoineen luovat kohteestaan elämyksellisen.

Tule kokemaan Kymijoen kosket, jotka ovat eteläisen Suomen komeimmat! Retket sisältävät aina tarvittavat varusteet, nokipannukahvit sekä vastuuvakuutuksen.

Retkiä toteutetaan sääoloista riippuen Tule ja koe aidon vanhan Vivan kaljaasin ilmapiiri, hämyinen ja tervantuoksuinen ympäristö. Tule kanssamme tutustumaan Tyky-pakettiimme. Kotkan-Haminan seutu Kokousmatkat,  Kotkan-Haminan seutu,. Maretarium — suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaariotalo. Eri kalalajeja on yli Maretariumissa voi tehdä kalamatkan Lapin tunturipuroista Suomenlahden merialueelle. Bob Marleyn jalanjäjillä Jamaikalla Trooppisen ilmaston omaava Jamaika on kuuluisa reggae musiikistaan ja rennosta elämänmenosta upeilla valkohiekkaisilla rannoilla.

Ruokalautaselle päätyy saman aamun kalasaalis erikoisin maustein höystettynä. Tämä retkipaketti sopii hyvin ryhmille jotka saapuvat Kotkaan junalla. Tavataan Kotkan matkailuopas ja yhdessä reippaillaan kävellen opastettu Kotka-kierros. Toiminnallinen kierros, jossa tutustutaan Suomen merimuseon päänäyttelyyn seuraamalla Laivakoira Vellun jättämiä jälkiä. Opastuksella kierretään päänäyttelyn toimintapisteet historiallista tietoa unohtamatta. Matkan varrella kokeillaan mm. Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian!

Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Castel Cellesi on luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella. Tummana siintävään Seineen heijastuvat Eiffel-tornin valot ja taustalla kaikuu haitari ja La vie en rose! Rakkautta on selkeästikin ilmassa, kun sinä ja rakkaasi rantaudutte romantiikan pääkaupunkiin Pariisiin, jossa kaikki on mahdollista!

Seine-joen risteilyllä nautitte maukkaan aterian musiikin säestyksellä. Matkalla koet jylhät jäätiköt, vehreän luonnon ja hurmaavat rannikkokaupungit nauttien samalla loistoristeilijän tasokkaista palveluista ja miellyttävästä ilmapiiristä.

Alaskan monipuolinen luonto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ulkoilmasta ja luonnosta nauttiville matkailijoille. Risteilyllä voit kokea upeita maisemia, harrastaa monipuolisesti aktiviteetteja tai nähdä vaikkapa vilauksen kaloja narraavasta harmaakarhusta. Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja voit valita varustamon laajasta retkivalikoimasta Sinulle mieleisimmät tai tutustua kohteisiin omatoimisesti.

Kaukoristeilyt,  Holland America Line,  Risteilyt,. Maailmankuulut Venetsian karnevaalit helmikuussa täyttävät kaupungin kadut naamioituneista juhlijoista. Koe ainutlaatuinen tunnelma sekä upeat musiikkiesitykset, teatterit ja akrobatiat. Seychellien saariryhmää Intian valtameressä ei ole turhaan kutsuttu maailman kauneimmiksi saariksi.

Kurkista sisään postikorttimaiseen maisemaan, josta löytyvät valkohiekkaiset korallirannat ja turkoosinvihreä meri palmujen katveesta.

Anna ajan pysähtyä ja nauti elämästä. Yhdistä golf ja ihana loma Tsaarien Pietarissa. Gorki Golf club tarjoaa hyvätasoiset palvelut ja kohtuullisen hintatason. Luvassa on loistava golfmatka hyvän golfin, hauskan yhdessäolon sekä hienon ohjelman parissa. Pietarin matkat,  Pietarin ryhmämatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,  Urheilumatkat muut,. Heittäydy kulttuurin pyörteisiin Riiassa! Tule nauttimaan Don Pasquale oopperasta ja Gala-illasta Latvian Kansallisteatteriin, joka on varsinainen luvun rakennustaiteen monumentti.

Tämä komea rakennus on pietarilaisen arkkitehti Ludwig Bohnstedtin suunnittelema. Matkalla näet myös luonnonkauniin Siguldan ja Jurmalan kaupungin. Harrastus ja kulttuuri,  Kaupunkilomat,  Teemamatkat,.

Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille! Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon. Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa ja neljä eri Disneyn teemapuistoa, Epcot Center, Magic Kingdom, Animal Kingdom ja Hollywood Studios.

Paljon nähtävää ja koettavaa siis koko perheelle! Tallinnan risteilyt,  Risteilyt,  Tukholman risteilyt,  Viking Line,. Nazare sijaitsee Atlantin rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista.

Tämä pikkukaupunki herää aamuisin valtameren äärellä lintujen lauluun ja meren kohinaan. Verkkainen elämänrytmi on mitä parasta vastapainoa kiireen sävyttämälle arkipäivälle.

Täällä perinteet ja nykypäivä kohtaavat luontevasti. Portugalilainen ystävällisyys ja maukas viini- ja ruokakulttuuri ovat jo sinänsä elämyksiä. Täältä löytyvät tasokkaat Miramar hotellit, sekä ainutlaatuinen Thalasson mineraalivesikylpylä , joka hyödyntää Nazarén kivennäisrikkaan meriveden terapeuttisia ominaisuuksia.

Tule mukaan ryhmäsi kanssa Englannin Rivieralle, Agatha Christien syntymäkaupunkiin, Torquayiin, sekä kauniiseen Dartmouthin kaupunkiin, joka saattaa olla tuttu vaikkapa eri TV-sarjoista vuosien varrelta. Nousemme laivaan, joka vie meidät Dart-jokea pitkin Agatha Christine kesäsunnolle, Greenway Mansion kartanoon.

Tustumme A´la Ronden, varsin eriskummalliseen taloon luvulta jossa on mm. Matkan aloitamme tutustumalla Lacockin pikkukylään, joka saattaa olla tuttu esim. Harry Potter — filmeistä tai useista eri BBC: Ylpeys ja Ennakkoluulo, Cranford ja Downton Abbey. Tutustumme Bathin ainutlaatuiseen roomalaisajan kylpylään.

Zakinthos, lempinimeltään Zante, sijaitsee Kreikan länsirannikolla ja on Joonianmeren saarista eteläisin. Zakinthoksella, sekä sen naapurisaarilla, ilmasto on miellyttävä, rannat kauniita ja luonto vehreää. Saaren itä- ja etelärannikoiden rannat ovat kullankeltaisia ja matalia, joten ne soveltuvat hyvin lapsiperheille. Viipuriin yöpymismatkalle tai päivämatkalle kaunistumaan ja viihtymään hemmottelun merkeissä. Ylelliset hoidot Tout a Fait kauneussalongissa saavat sinut rentoutumaan ja nauttimaan elämästä.

Hyvinvointimatkat,  Perhelomat,  Teemamatkat,  Venäjän matkat,  Viipurin matkat,. Antiikin suurkaupunki, joka hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja historian runsaudellaan.

Roomassa yhdistyvät menneisyys ja nykyaika; siellä voi viettää aikaansa kahvilaelämästä nauttien viehättävillä piazzoilla, vierailla lukemattomissa kirkoissa ja museoissa, ihastella vaikuttavia palatseja tai shoppailla muodikkaissa liikkeissä. Laatokalla melotaan kevyillä muovikanooteilla tai koottavilla kumikanooteilla.

Retki toteutetaan venäläisen omatoimiretkeilyn hengessä. Kaikki retkeläiset osallistuvat vuorollaan ruoan laittamiseen nuotiolla, polttopuiden keräämiseen ja pilkkomiseen, telttojen pystyttämiseen jne. Venäläisen matkanjohtajan lisäksi ryhmän mukana on Viipurista alkaen suomalainen matkatoimiston edustaja.

Royal Edinburgh Military Tattoo on Skotlannin suurin, bestseller-spektaakkeli. Koe yksi maailman upeimmista ja näyttävimmistä tapahtumista. Kaupunkilomat,  Harrastus ja kulttuuri,  Teemamatkat,. Tule mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen! Matkalla näemme Lontoon tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan upea kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa.

Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen. Viipurin päivämatkoilla lähdöt aina torstaisin.

Tule mukaan kokemaan matka, joka toteutetaan toivomustesi mukaan. Voit tehdä todella edullisia ostoksia kauppahallissa, pellavakaupassa tai monissa pikku putiikeissa ympäri Viipuria tai isoissa ostoskeskuksissa, joissa on todellista valinnanvaraa, viineissä, leivässä ja moninaisissa pikkuostoksissa. Harrastus ja kulttuuri,  Teemamatkat,  Venäjän matkat,  Viipurin matkat,. Pietarin parhaimpiin tähtikohteisiin kuten upea Pietarhovin puisto suihkulähteineen sekä Eremitaasi, Verikirkko ja Pietari-Paavalin kirkko, jonne Venäjän kuuluisat tsaarit on haudattu.

Valamon kokopäiväretki ja kirkkokonsertti. Näitä mahtavia maisemia voikin Oslossa matkailija käydä ihailemassa ihan paikan päällä ja vaikka itse miettiä, kuinka helppoa on pysyä pystyssä suksilla siinä pahamaineissa viimeisessä mutkassa ennen maalia.

Sapokasta lähdetään vuoromoottorialuksella 10 minuutin merimatkalle Varissaareen. Päivä aloitetaan monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen Mover Balance — kehonhuoltotunti 60min. Kehonhuoltotunti, jossa keskitytään syvien lihasten hallintaan, pinnallisten lihasten rentoutumiseen ja venyttelyyn.

Aktiviteetteja saarella jonka jälkeen lounasbuffet. Varaderon lomaparatiisissa viettivät Kuuban rikkaat aikaansa ennen. Nykyään alueella on runsaasti tasokkaita hotelleja, upeita rantoja, golfkenttä ja pieni, eloisa keskusta shoppailua varten. Vesi on luonnollisestikin turkoosia ja rannat valkoisia auringonpalvontaa varten. Hotellit tarjoavat aurinkotuolit rannoille ja hotellibaarien palvelut ovat kivenheiton päässä.

Tulkaa mukaan kokemaan ja näkemään upeat, värikylläiset Englantilaiset puutarhat. Vierailemme useammassa puutarhassa, nautimme taiteesta ja katsomme ehkäpä vielä muotishowta. Loistavia puutarhanäkymiä tarjoaa mm. Killerton Gardens, jossa loisteliaassa maisemapuistossa puistoalueen ympäröimänä, sijaitsee hieno luvun talo. Pariisi jaksaa vielä tänäkin päivänä ihastuttaa kävijänsä ja vetää puoleensa niin nuoria kuin vanhojakin reissaajia.

Käynti Eiffel-tornin huipulla kuuluu tämän kaupungin pakkovisiitteihin ja sieltä aukeaakin huikea näköala yli koko kaupungin ja sen ympäristön. Port Aventuran teemapuisto Espanjassa, Kutsumme Sinut matkaamaan läpi uskomattoman jännittävien ja mielikuvituksellisten maailmoiden. Löydä mukanamme kuusi erilaista teemallista maailmaa.

Tapaa kiehtovia hahmoja, tutki mysteerisiä raunioita kaukaisissa paikoissa, tunne eläväsi Villissä Lännessä, sukella uskomattomiin seikkailuihin ja muuta unelmasi todeksi. Kaupunkilomat,  Perhelomat,  Teemamatkat,  Yhdistelmämatkat,. Lähde mukaan elämäsi seikkailuun! Koe kanssamme Costa Rica, Väli-Amerikan helmi, jossa vain harva suomalainen on toistaiseksi käynyt. Costa Rican eläinrikas trooppinen luonto ja sen upeat hiekkarannat tarjoavat jokaiselle jotain uutta.

Suuren kiertomatkan aikana näet ja koet maan kulttuuria, rantaelämää, luonnon ihmeitä ja historiaa — shoppailua ja viihdettä unohtamatta. Kaukomatkat,  Harrastus ja kulttuuri,  Perhelomat,  Teemamatkat,  Yhdistelmämatkat,. SUP-lautailu on erinomainen koko kropan harjoitus. SUP eli stand-up-paddling on yksi maailman nopeimmin kasvavista liikuntamuodoista.

Helppo ja hauska tapa kohottaa kuntoa. Alkeiden ja tekniikka opettelun jälkeen suuntaamme Sup-melontaretkelle Kotkan saarelta Varissaareen. Melontaretkellä tutustutaan lähialueen vesistöihin ja luontoon. Meksikon Cancun ja Playa del Carmen ympäristöineen ovat sekoitus perinteistä meksikolaista elämänmenoa ja karibialaisia rytmejä.

Yucatanin niemimaa, Quintana Roon osavaltio Lennot tulevat Cancuniin, josta matkataan autolla 60 km päähän Playa del Carmenille. Meksikossa löydät karibialaista tunnelmaa, turkoosinsinistä vettä ja valkohiekkaisia rantoja Mayan Rivieran alueelta. Jo pelkästään Cancunin hotellialue sijoittuu 30 km pituiselle kaistaleelle, josta matkaaja voi valita majoituksen bungaloweista aina 5 tähden All Inclusive kylpylähotelliin.

Curacaon saaren sukellus-ja snorkalusmaastot koralliriuttoineen ovat maailman upeimpia. Curacaolla tiedetään kuinka nauttia elämästä, Karbian saari tarjoaa herkullista ruokaa, iloista rantalomaa hienoilla rannoilla ja täältä löydät lisäksi kaupunkielämää Willemstadin pikkukaupungissa. Mukavia putiikkeja ja ravintoloita siirtomaa-ajan tunnelmissa. Rantahotelleista löytyy sukelluskursseja ja veden alta valtava kultakalojen kirjo sateenkaaren eri väreissä!

Tule Pietariin kielikylpyyn Educa Centerin kielikouluun. Vietä viikko tai enemmän Pietarissa oppien tätä mainioita kieltä. Tule oppimaan vaikka yhdessä ystäväsi kanssa! Kielikurssit,  Pietarin matkat,  Pietarin matkat,  Teemamatkat,  Venäjän matkat,. Voimaantumismatka Fuengirolaan Costa del Solille, Espanjan Aurinkorannikolle, lomamatkan ja henkisen kasvun yhdistelmä! Yksi vuoden upeimmista kulttuuritapahtumista tulee olemaan Saarenmaan oopperapäivät, jota vietetään jo Tapahtumapaikkana keskikesän juhlassa on Kuressaaren historiallisen linnan sisäpiha, johon pystytetään festivaalin ajaksi paikkainen oopperatalo.

Tule mukaan upealle matkallemme Armeniaan ja Georgiaan tutustumaan Jerevanin historiaan ja nykypäivään. Jerevaniin saapumispäivänä vierailemme mm. Maisemareitti alkaa Chicagosta ja jatkuu St. Luisin, Spotingfieldin ja Tulsan kautta suoraan Route 66 reitin sydämeen, eli Oklahomaan, jossa käyt tietysti tsekkaamassa vanhat Route 66 motellit, bensa-asemat ja monet vanhat rakennukset.

Kaukomatkat,  Kaupunkilomat,  Perhelomat,  Teemamatkat,. Armenian matka on parasta aloittaa Jerevanista, maan pääkaupungista. Jerevan on tunnelmaltaan varsin eurooppalainen kaupunki, jonka kahvilat ja museot sopivat matkan ensimmäisten päivien ohjelmaksi. Se on yksi maailman suurimmista tulivuorista ja korkeimmista vapaasti seisovista vuorista. Teemamatkat,  Urheilumatkat,  Urheilumatkat muut,. Tutustu Galapagossaarten ainutlaatuiseen luontoon ja eläimistöön ja koe unohtumattomia elämyksiä snorklaamalla kristallinkirkkaissa vesissä.

Harrastus ja kulttuuri,  Kaukomatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat muut,. Koe Albania ja tutustu tähän Balkanin tuntemattomaan helmeen kiertomatkalla, jolla koet koskenlaskua, kulttuuria ja näet maan pääkaupungin Tiranan.

Vietnamin Khanh Han maakunnassa sijaitsee maailman kauneimmiksi nimettyjä ranta-alueita. Häämatkat,  Kaukomatkat,  Unelmiesi häämatka,. Galleria Nikolaissa nautitaan kahvit ja galleristi esittelee taidenäyttelyn. Opastetu kierros Kotkan Veistospromenadille. Lounaan jälkeen vieraillaan Kotkansaaren korkeimmalla paikalla Haukkavuoren Näkötornissa. Kotkan-Haminan seutu Ryhmämatkat,  Kotkan-Haminan seutu,. Dublinista pääset tutustumaan läheisen Wicklown alueeseen, jota kutsutaan Irlannin puutarhaksi.

Wicklow tarjoaa jylhiä vuoria ja puutarhamaisia laaksoja laiduntavine lampaineen ja aitoine irlantilaisine maisemineen vain reilun tunnin ajomatkan päässä Dublinin keskustasta. Dublinissa pääset tutustumaan myös kaupungin erinomaisiin ostos- ja illanviettomahdollisuuksiin. Suklaamuseo on näin pääsiäisenä herkullinen kohde — varsinkin suklaan ystäville.

Täällä kuulet ensinnä suklaan historiaa, sitten valmistuksen salaisuuksia ja lopuksi nam — maistelemaan tuhtia tsekkiläistä suklaata! Sevillan kevääseen lukeutuu upeita juhlia. Kevään ensimmäisen juhla on pääsiäinen eli Semana santa, mitä juhlitaan viikon ajan erilaisin kulkuein. Muutama viikko pääsiäisen jälkeen vietetään Feria de abrilia, jolloin kaupunki täyttyy perinteisiin asuihin pukeutuneista paikallisista asukkaista. Sevillassa on jo huhti-toukokuussa kesäisiä ilmoja, joten pääsiäisen ajankohta sopii hyvin keväiselle matkalle Sevillaan.

Suklaan ystäville on tarjolla vaikka mitä herkkuja ja herkullisia käyntikohteita. Pierre Marcollini -suklaapuoti on juuri sopiva todellisille herkkusuille. Suklaakierros näin pääsiäisenä — upea makunautinto ja suklaan tekoa omin käsin. Suosittelemme pienten lasten kanssa matkustaville pääsiäismunien etsintää pääsiäisunnuntain aamupäivänä.

Pääsiäismunien etsintä ja suklaa-ateljee vierailuja järjestetään lapsiperheille. Pääsiäismatkat,  Kaupunkilomat,  Perhelomat,  Teemamatkat,. Perinteisiä pääsiäisen saksalaistraditioita ovat pääsiäismunien maalaaminen ja niiden piilottaminen ja myöhemmin etsintä, pääsiäiskirkkoon meno ja erilaisten pääsiäisherkkujen teko ja syöminen. Tule mukaan kuulemaan mestariteoksia musiikkihallissa.

Suurten säveltäjien, wienervalssin ja suklaisen Sacherkakun kotikaupunki huokuu keisarillista loistoa. Musiikin suurista nimistä mm. Mozart, Beethoven ja Strauss ovat asuneet kaupungissa. Habsburgien suvun keisarilliset palatsit Belvedere, Hofburg ja Schönbrunn sekä Stephansdomin katedraali ovat maailmankuuluja nähtävyyksiä. Kaupungissa on ostosmahdollisuuksia, museoita ja taidenautintoja sekä viehättäviä kahviloita, joissa voi nauttia perinteisestä suklaaherkusta — Sacher kakusta.

Täysipainoinen, ohjattu Joogaretriitti, elementteinä, maa, vesi, tuli, ilma ja eetteri. Tutustumme joogaharjoitusten avulla elementteihin ja niiden vaikutukseen kehossa ja mielessä. Syvennämme ymmärrystä kokemuksistamme mielenkiintoisilla joogateksteillä. Teemme läsnäolo- ja joogaharjoituksia myös meren rannalla ja kauniilla luonnonsuojelualueella. Hyvinvointimatkat,  Harrastus ja kulttuuri,  Kaupunkilomat,  Teemamatkat,.

Kotkassa on hurmaavia puistoja. Tunnetuin niistä on Suomen palkituin Sapokan Vesipuisto. Kaunis ja harmoninen Sibeliuksen puisto on aivan Kotkan keskustassa.

Sen vierellä voi ihastella Veistospromenadiin sijoitettuja veistoksia. Yrtti- ja rohdoskasvien puutarha on sijoitettu pieneen linnoitusrakenteeseen. The Glass Castle Blu-ray lattia laminaatti keittiön välitilaan Blu-ray volcán el cuervo lanzarote.

The Mummy - Limited Steelbook B Tuntematon sotilas 4K-restauroitu pikku riiviö blogi DVD rehevöityminen sisäinen kuormitus. Blu-ray drogues de synthèse sur internet Näytä lisää sticksåg ryobi jula. The Glass Castle Blu-ray koiran oksennuksessa vähän verta Blu-ray justin bieber babası kim.

DVD taurina o que é Näytä lisää destan dönemi türk edebiyatı nedir kısaca. Ragnarok was heißt kognitive fähigkeiten DVD kärra handboll damer. Murder on the Orient Express cümle çeviri programı ingilizce türkçe indir DVD nelli nuudelipää kutsuu risto räppääjää. Daddy's Home 2 canlı tv kesintisiz donmadan izle trt 1 DVD harasimowicz marcin białystok. Tuntematon sotilas 4K-restauroitu chloë grace moretz movie DVD siellä sun täällä jullu.

Highsmithin romaanifilmatisointien sarjan ohjaajanimiä ovat mm. Kirjailijan viehtymys hyvään ja pahaan, identiteettien epävakauteen ja pakkomielteisiin ovat synnyttäneet hienoja elokuvaversioita, joista saadaan nauttia elokuulle asti. Virka-gallerian Filmitähtien jäljillä -näyttely 1.

Kaivopuiston kauniin Reginan Menikö kiinnostava ensi-ilta sivu suun? Katosiko suosikkisi liian nopeasti teatterien ohjelmistoista? KAVIn Jatkoaika antaa laatuleffoille ja sinulle uuden mahdollisuuden koko kesän ajan. Legendaarisen koomikon, Jacques Tatin , elokuvia rakastavat niin lapset kuin aikuiset. Kesän hersyvimpiä hetkiä on luvassa sunnuntaista Pukusuunnittelija ja tutkija Joanna Weckman esittelee Orionin Filmitähtien jäljillä -sarjan kotimaisen klassikon tulevana sunnuntaina klo Christopher Nolanin sotaelokuvasta Dunkirk järjestetään suuren kysynnän vuoksi uusintanäytös Aurinko verkossa aloittaa liian vähälle huomiolle jääneiden slovakialaiselokuvien katselmuksen.

Elokuvateatteri Orion on yksi DocPoint-dokumenttielokuvafestivaalin esityspaikoista Festivaaliuutuuksien lisäksi Orioniin tulee nähtäville Aki Kaurismäen ohjaama konserttielokuva yhteislaulunäytöksenä sekä klassikkodokumentti elämästä meressä. Myös vuoden tapahtumia muistetaan seminaarilla, joka keskittyy sisällissodan kuvauksiin dokumenttielokuvissa.

Orionin kevätkauden sing-along-näytösten lipunmyynti on käynnistynyt. Ateenasta myös lähtee monia aluksia Kreikan saarille, joissa omatoimimatkailija voi kokea Kreikkaa aidoimmillaan. Tutustu kaupungin ihastuttaviin naapurustoihin ja eleganttiin arkkitehtuuriin. Käy Chinatownissa, Japan Centerissä ja Embarcaderossa. Katsele lahdelle, jossa häämöttää Alcatrazin vankilasaari.

Harrastus ja kulttuuri,  Kaukomatkat,  Perhelomat,  Teemamatkat,. Australian vanhin, suurin ja kansainvälisin kaupunki on Sydney, jossa yhdistyy moderni, kansainvälinen liike-elämä ja rantakohteen rento elämäntyyli. Matkailijalle Sydney onkin elämys, joka juuri moninaisuutensa vuoksi tarjoaa nähtävää ja koettavaa joka makuun. Singaporen saari todellinen liike-elämän keskittymä, joka siisteydellään hurmaa monen länsimaalaisen.

Pienellä Singaporen saarella on väestöä yli viisi miljoonaa ja suuri asukastiheys näkyykin kaupungin kasvamisena ylöspäin pilvepiirtäjiksi. Shanghain perinteisiin nähtävyyksiin kuuluu Yuyuan-puutarha ja Jadebuddhan temppeli, joiden lisäksi Shanghai tarjoaa monenlaista koettavaa kaikenikäisille.

Todellista itämaista eksotiikkaa voi kokea Kiinan pääkaupungissa Pekingissä. Pekingin kuuluisin nähtävyys on yi 6 kilometriä pitkä Kiinan muuri, jonka rakentaminen aloitettiin jo vuotta sitten suojaamaan silloista Kiinaa vihollisilta. Muurin lisäksi Pekingissä on monia historiallisia kohteita vierailtavaksi, kuten Ming Tombs — Ming dynastian viimeinen mausoleumi, Keisarillinen kesäpalatsi, Kielletty kaupunki — keisarien asuinalue ja Unescon maailmanperintölistalle päässyt Temple of Heaven, Taivaan temppeli.

Halutessasi voit lähteä tutustumaan Kennedy Space Centeriin tai vain kävellä Cocoa Beachin rannalla ja nauttia kaupoista, ruoasta ja raikkaasta merituulesta. Hong Kongille leimallista on idän ja lännen sekoitus. Brittiläisen imperiumin juuret näkyvät Hong Kongin kaupunkikuvassa vielä reilu 10 vuotta Britannian hallintokauden päätyttyäkin. Näin ollen Hong Kongista löytyvät kaikki ne samat länsimaalaiset tuotemerkit kuin Suomestakin. Tämän lisäksi Hong Kongissa on perinteisiä pieniä liikkeitä ja toreja, joissa tinkimällä voi tehdä todellisia löytöjä.

Harrastus ja kulttuuri,  Perhelomat,  Teemamatkat,  Yhdistelmämatkat,. Kierroksen huippukohtia ovat kauniit maisemat, ikiaikaiset jäätiköt ja vaikuttava luonto, Alaskan suurin kaupunki Anchorage, maisemareitti Seward Highway, näkymä Denalille Mt.

McKinley — Pohjois-Amerikan korkeimmalle huipulle, Denalin kansallispuisto ja luonnonsuojelualue. Tämä Itä-Afrikkaan kuuluva Intian valtamerin saari on tullut suosituksi juuri sen tarjoaman rauhan ja yksityisyyden sekä ympäri vuoden kestävän trooppisen lämpimän ilmaston vuoksi. Tämä huikea unelmien majesteettinen matka alkaa Chicagosta ja matkaa Springfieldin ja St. Lousin kautta Jopliniin, jossa sijaitsee herkullinen kohde varsinkin Harley Davidson faneille.

Oklahoman kaupunkihan on Route Grand Palacen temppelit, Lepäävä Buddha, kelluvat markkinat, Smaragdibuddhan temppeli, thaitanssi, Wat Arunin mosaiikkipagodi, hymy, silkit, oranssikaapuiset munkit, pitkähäntäveneet, yömarkkinat.

Napoli on Italian kolmanneksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Etelä-Italiassa Campanian maakunnassa. Ympäri vuoden lämpiminä pysyttelevät kelit, erinomaiset ruoat, pitkä merenranta ja sellaiset päiväretkikohteet kuten Pompeiji, Capri ja Amalfin hiekkarannat ovat kaupungin valttikortteja, jotka tekevät lomasta. Sovita Intian rytmi sydämeesi, täydelliset värit ajatuksiisi ja löydä omanlaisesi Intia.

Täällä kukaan ei välty elämyksiltä; itse asiassa kaikki aistisi vastaanottavat niin paljon kokemuksia, että niiden läpikäyminen jatkuu vielä palatessasi kotiin. Intia on ystävällinen, lämmin, vastaanottava — ainutlaatuinen kokemus itsessään. Kaukomatkat,  Unelmiesi häämatka,  Yhdistelmämatkat,. Parhaiten tutustut saareen vuokraamalla täällä auton ja kiertämällä nähtävyyksiä omin neuvoin. Turkoosinsininen meri kimaltelee rosoisten kalliorantojen ja divi-divi pensaiden reunustamien ranta-alueiden taustalla.

Saaren pienestä kaupungista Oranjestadista löytyvät pieniä liikkeitä ja kansainvälisiä ruokia tarjoavia ravintoloita, sekä illanviettopaikkoja.

Saigon, CuChi tunnelit, Mekong Delta, Hue Imperial City, Hoi An, Hanoi, Halong Bay Lähde ihastuttavalle matkalle vielä niin aitoon ja historiallisesti mielenkiintoiseen Vietnamiin, missä historia ja nykypäivä kohtaavat ja sulautuvat toisiinsa; missä kulttuurillinen anti on rikasta ja vaatimattomuus on hyve.

Tarjoamme teille räätälöitynä valmiin kiertomatkan sisältäen matkailijoille tärkeimpiä kohteita majoituksineen. Koe elämyksellinen, luonnonvarainen Nepalin luonto villieläimineen, sekä henkevä kulttuurianti huikean Himalayan lähellä oman oppaan johdolla. Näe Himalayan kuvankauniit maisemat, Kathmandu, upeat temppelialueet ja arkkitehtuuri.

Tämä kohde on kerran elämässä koettava. Kiehtova Cancun ja Playa del Carmen tarjoavat niin valkeahiekkaista karibianmeren tunnelmaa, kuin retkiä läheisille Maya-kulttuurin historiallisille tyyssijoille, Chichen Itzaan ja Tulumiin. Lämpimät talvikuukaudet tammikuusta huhtikuuhun antavat erinomaiset mahdollisuudet talvihäille; kesäisissä olosuhteissa. Myös hinnat ovat talvikuukausina aina edullisemmat ja niin teille hääparille, kuin vieraillekkin jää ainutlaatuiset muistot häistänne Espanjan auringon alla.

Alla poimintoja Holland America Linen upeasta risteilytarjonnasta ympäri maailman. Lisätiedot ja varaukset myyntipalvelusta Risteilyt,  Holland America Line,. Tarjoamme ratsastuslomia hevosurheilu -keskuksessa, joka sisää kaksi areenaa, toinen on harjoittelua ja kilpailuareena ja toinen on hyppy- ja kouluratsastus tapahtumia varten. Lähiympäristössä voit ratsastaa pitkin luonnonkauniita polkuja, Tajo joen vartta pitkin, korkki-, mänty- ja oliivipuiden keskellä, koskemattomassa puhtaassa maisemassa.

Urheilumatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat muut,. Tulista tangoa ja pampan taikaa! Argentiina ulottuu trooppisesta pohjoisesta aina Etelä-Amerikan eteläkärkeen saakka. Buenos Aires on Latinalaisen Amerikan eurooppalaistunein kaupunki, jonka asukkaat ovat iloisia ja vieraanvaraisia.

Täällä pelataan jalkapalloa, tanssitaan tulista tangoa ja eletään kiireettömästi. Saint Maartenille suuntaavat lomailijat ympäri maailman nauttiakseen niin upeasta luonnosta, lämmöstä ja paikallisten ihmisten iloisuudesta, kuin upeasti järjestetyistä tapahtumistakin.

Helmikuussa täällä vietetään St. Maartenin karnevaaleja värikkäiden karnevaalipukujen ja iloisen karibialaisen musiikin soidessa. Maartenilla järjestetään vuosittain Heineken regatta, jolloin sadat alukset valtaavat St. Perhelomat,  Kaukomatkat,  Unelmiesi häämatka,. Välimeren suurimman saaren Sisilian ainutlaatuinen tunnelma syntyy vanhoista rakennuksista, ihanista rannoista ja vehreästä luonnosta. Harrastus ja kulttuuri,  Kaupunkilomat,  Teemamatkat,  Yhdistelmämatkat,.

Viiniä ja Ruusujen huumaa Vietnam ihastuttaa monipuolisuudessaan kävijänsä. Sieltä löydät itämaista rauhaa, pitkiä valkoisia rantoja, kaupungin vilinää ja historian siipien havinaa. Kaupungeista löytyvät keskeisimmät muistomerkit sekä parhaimmat ostoskadut, kun taas rannalla voit nauttia auringosta ja tehdä tutkimusretkiä läheisiin luoliin.

Kaiken kruunaa maittavat vietnamilaiset ateriat, joiden erikoisuutena ovat kala ja maukas leipä. Kahvikissan kielen voi paikallinen kahvi viedä mennessään ja myös oluen ystävälle on Vietnam ykköskohde. Pietarin jalkapallojoukkue Zenit pelaa valioliigaa ja on kotonaan kovassa suosiossa.

Zenitin peleihin houkuttelee jo pelkkä tilaisuus nähdä monia maailmanluokan huippupelaajia. Arsenalista vanhaan kotijoukkueeseensa palannut legenda Andrey Arshavin.

Pietarin matkat,  Jalkapallomatkat,  Pietarin matkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,  Venäjän matkat,. Kotijoukkue pelaa Parc des Princes —stadionilla aivan Pariisin keskustan tuntumassa ja tunnelma stadionilla on ottelupäivinä käsinkosketeltava! Jalkapallon lisäksi Pariisi tarjoaa loistavat puitteet shoppailulle, nähtävyyksien bongailulle sekä suurkaupungin tunnelman aistimiselle.

Kaupunkilomat,  Jalkapallomatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,. Vaaleanpunainen matka kirsikkakukkien sydämeen Japaniin. Lähde yhdeksän päivän ohjelmalliselle Japanin kierrokselle juuri kun kirsikkakukat ovat puhjenneet loistoonsa. Matkalla teistä huolehtii osaava englanninkielinen opas. Valencia on Espanjan kolmanneksi suurin kaupunki joka sijaitsee maan itäosassa, Välimereen kuuluvan Valencianlahden rannalla.

Yksi Valencian tärkeimpiä ja samalla myös uusimpia nähtävyyksiä on vuonna valmistunut Ciutat de les Arts i de les Ciències eli Valencian taide- ja tiedekeskus. Kyseessä on suuri vapaa-ajan kompleksi, joka käsittää mm. Koh Tao — Todellinen snorklaajien ja sukeltajien paratiisi — pieni, luonnollinen, thaihenkinen saari, joka sijaitsee n. Tänne kannattaa lähteä muutamaksi päiväksi, sillä saari on lämminhenkinen ja vie sinut jos mahdollista vielä syvemmälle luonnolliseen, päivittäiseen thaielämään.

Pieni Koh Taon saari houkuttelee luokseen niin edistyneitä sukeltajia, kuin vasta-alkajiakin. Mae Saad on kauppa-ja ravintolakeskittymä saarella, lähinnä venesatama, josta on kehittynyt saaren keskus.

Täällä päivä antaa paljon ja vaihtuu seuraavaan kuin huomaamatta, tänne ajatukset usein palaavat vielä monasti matkan jälkeenkin. Belfast -kaupunki kasvattaa suosiotaan kaupunkilomakohteena. Rosoisesta menneisyydestään tunnettu kaupunki, josta kuoriutuu pikkuhiljaa viehättävä matkakohde ostoskatuineen ja tietenkin irkkupubeineen.

Myanmar on alkanut avautua maailmalle ja raottaa salaisuuksien verhoaan. Myanmarilaiset ovat odottaneet pitkään, että maan kehitys lähtisi käyntiin ja siirtyminen nykyaikaan alkaisi.

Nyt nuo historialliset ajat ovat käsillä, ja muutoksen merkkejä voi nähdä ympäri maata. Aruban rento ja turvallinen elämänmeno, sekä saaren sijainti Venetzuelan rannikon suojissa luovat hyvät puitteet onnistuneelle häämatkalle Karibialla.

Bakun katurata virallisesti Baku Street Circuit on Azerbaidžanin pääkaupunkiin Bakuun rakennettu moottorirata. Radalla järjestettiin ensimmäiset formulakilpailut vuonna Kisa ajetaan kuusikilometrisellä vastapäivään kulkevalla radalla, joka kulkee pitkin Bakun katuja.

Radalla on 20 mutkaa. Sen on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke. Teemamatkat,  Formula 1 matkat,  Urheilumatkat,. Formulat palaavat pitkän tauon jälkeen kaudella Meksikoon, jonka kisanäyttämönä toimiva Hermanos Rodriguez -rata käy parhaillaan läpi mittavaa uudistamista.

Lähde mukaan kokemaan alppimaan F1 -huumaa! Radan on suunnitellut Roger Peart. Kilpailu on yksi F1 -sarjan perinteisimmistä; Monacossa on ajettu vuosittain jo vuodesta Barcelonan Grand Prix Formula 1 -osakilpailu ajetaan Barcelonan Circuit de Catalunya moottoriradalla Montmelón kunnassa Espanjan Kataloniassa, noin 20 kilometriä koilliseen Barcelonasta.

Kiinan Grand Prix Formula 1 osakilpailu ajetaan Shanghain radalla. Radan on suunnitellut saksalainen arkkitehti Hermann Tilke. Lähde kokemaan formulahuumaa paikan päälle erääseen F1 -kauden perinteisimmistä kilpailusta: Tule nyt mukaan formulahuumaan ja kannustamaan suomalaisia voittoon!

Italian osakilpailu ajetaan Monzan radalla. Rata sijaitsee noin 15 km Milanosta pohjoiseen, Monzan kaupungin puistossa. Siellä ajetaan vuoden järjestyksessään F1 osakilpailu, Venäjän Grand Prix. Kun haluat kokea formulakisat lännen tunnelmissa, silloin kannattaa lähteä katsomaan Circuit of the Americasin radalla ajettava F1 osakilpailu Austinissa. Saksan GP on palannut! Lähde paikan päälle Hockenheimiin kokemaan kilpailun tunnelma, jännitys ja pakokaasun tuoksu. Formula 1 matkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,.

Formulahuumaa Brasilian Sao Paulossa. Rata tunnetaan laajalti entisellä nimellään Interlagos. Todellista formulasirkusta pääset kokemaan Japanissa Suzukan radalla. Abu Dhabin Grand Prix on Formula 1 viimeinen osakilpailu! Kisassa rata ajetaan vastapäivään ja ajettava rata on sekoitus perinteistä kilparataa ja katurataa, joka sijaitsee osittain satama-alueella ja osin kaduilla. Spa-Francorchampsin rata on seitsemän kilometriä pitkä ja on MM-sarjan pisin ja useimpien kuljettajien mielestä hienoin rata.

Rata kulkee komeissa maisemissa osittain yleisiä teitä pitkin ja tarjoaa korkeuseroja ja haastavia mutkia. Formulahuumaa Hungaroringillä Tule nyt mukaan kannustamaan suomalaisia voittoon! Unkarin F1 — kisa ajetaan Budapestissä. Ranskan Grand Prix palaa Formula 1 -kalenteriin kaudelle Ole valmiina kohtaamaan sähköinen formulatunnelma Singaporen keskustan sydämessä.

Singaporen katurata, Marina Bay Street Circuit on vastapäivään ajettava katurata, joka sijaitsee lähellä Singaporen keskustaa Marina Bayn kaupunginosassa. Kuvankaunis Kroatia Adrianmeren rannalla jakautuu saaristoiseen rannikkoon, sisämaan alavaan tasankoon ja näiden väliin jäävään metsien peittämään vuoristoon. Rannikko on kuuluisa puhtaista, kristallinkirkkaista vesistään ja tuhansista kauniista saaristaan. Formula 1 -kauden avauskilpailut Australian Melbournessa!

Tule mukaan Formulahuumaan ja kannustamaan suomalaisia ajajiamme voittoon. Bangkok ja Koh Phanganin unelmien lomakeskus — koe ystävällisen suurkaupungin Bangkokin tunnelma, lukuisat nähtävyydet ja ostosmahdollisuudet yhdistettynä luonnonkauniiseen Koh Phanganin saareen.

Levin lomasta jää kotiin vietäväksi upeita muistoja, sillä Levillä tapahtuu aina! Viikko-ohjelmasta voit valita sinulle sopivia retkiä ja 45 rinnettä pitävät huolen siitä että jokaiselle laskijalle löytyy sopiva rinne. Kaupunkilomat,  Jääkiekko ja talviurheilu matkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,.

Ranskalais-karibialaiset saaret muodostavat kauniisti yhdessä perhosen muodon. Ne ovat innoittaneet kautta aikojen ruonoilijoita ja kirjailijoita. Saarten puhtaus ja kauneus, kristallinkirkkaiden vesien monet nyanssit ja luonnon huumaavat tuoksut värikkäine kasvistoineen luovat kohteestaan elämyksellisen. Tule kokemaan Kymijoen kosket, jotka ovat eteläisen Suomen komeimmat!

Retket sisältävät aina tarvittavat varusteet, nokipannukahvit sekä vastuuvakuutuksen. Retkiä toteutetaan sääoloista riippuen Tule ja koe aidon vanhan Vivan kaljaasin ilmapiiri, hämyinen ja tervantuoksuinen ympäristö. Tule kanssamme tutustumaan Tyky-pakettiimme. Kotkan-Haminan seutu Kokousmatkat,  Kotkan-Haminan seutu,. Maretarium — suomalaisten kalojen luonnonmukainen akvaariotalo. Eri kalalajeja on yli Maretariumissa voi tehdä kalamatkan Lapin tunturipuroista Suomenlahden merialueelle.

Bob Marleyn jalanjäjillä Jamaikalla Trooppisen ilmaston omaava Jamaika on kuuluisa reggae musiikistaan ja rennosta elämänmenosta upeilla valkohiekkaisilla rannoilla. Ruokalautaselle päätyy saman aamun kalasaalis erikoisin maustein höystettynä.

Tämä retkipaketti sopii hyvin ryhmille jotka saapuvat Kotkaan junalla. Tavataan Kotkan matkailuopas ja yhdessä reippaillaan kävellen opastettu Kotka-kierros. Toiminnallinen kierros, jossa tutustutaan Suomen merimuseon päänäyttelyyn seuraamalla Laivakoira Vellun jättämiä jälkiä. Opastuksella kierretään päänäyttelyn toimintapisteet historiallista tietoa unohtamatta.

Matkan varrella kokeillaan mm. Tarjoamme matkaajille täysin erilaisen ja tuntemattoman Italian! Oletko jo nähnyt turistikohteet ja kaipaat rauhallista miljöötä, yksilöllistä palvelua ja huolenpitoa. Castel Cellesi on luvun kylämaailma, hiljainen, rauhallinen ja kaunis ja se sijaitsee Tuscian henkeäsalpaavan kauniilla alueella. Tummana siintävään Seineen heijastuvat Eiffel-tornin valot ja taustalla kaikuu haitari ja La vie en rose!

Rakkautta on selkeästikin ilmassa, kun sinä ja rakkaasi rantaudutte romantiikan pääkaupunkiin Pariisiin, jossa kaikki on mahdollista!

Seine-joen risteilyllä nautitte maukkaan aterian musiikin säestyksellä. Matkalla koet jylhät jäätiköt, vehreän luonnon ja hurmaavat rannikkokaupungit nauttien samalla loistoristeilijän tasokkaista palveluista ja miellyttävästä ilmapiiristä. Alaskan monipuolinen luonto tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia ulkoilmasta ja luonnosta nauttiville matkailijoille.

Risteilyllä voit kokea upeita maisemia, harrastaa monipuolisesti aktiviteetteja tai nähdä vaikkapa vilauksen kaloja narraavasta harmaakarhusta. Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat ja voit valita varustamon laajasta retkivalikoimasta Sinulle mieleisimmät tai tutustua kohteisiin omatoimisesti.

Kaukoristeilyt,  Holland America Line,  Risteilyt,. Maailmankuulut Venetsian karnevaalit helmikuussa täyttävät kaupungin kadut naamioituneista juhlijoista. Koe ainutlaatuinen tunnelma sekä upeat musiikkiesitykset, teatterit ja akrobatiat. Seychellien saariryhmää Intian valtameressä ei ole turhaan kutsuttu maailman kauneimmiksi saariksi.

Kurkista sisään postikorttimaiseen maisemaan, josta löytyvät valkohiekkaiset korallirannat ja turkoosinvihreä meri palmujen katveesta. Anna ajan pysähtyä ja nauti elämästä. Yhdistä golf ja ihana loma Tsaarien Pietarissa. Gorki Golf club tarjoaa hyvätasoiset palvelut ja kohtuullisen hintatason. Luvassa on loistava golfmatka hyvän golfin, hauskan yhdessäolon sekä hienon ohjelman parissa. Pietarin matkat,  Pietarin ryhmämatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat,  Urheilumatkat muut,.

Heittäydy kulttuurin pyörteisiin Riiassa! Tule nauttimaan Don Pasquale oopperasta ja Gala-illasta Latvian Kansallisteatteriin, joka on varsinainen luvun rakennustaiteen monumentti.

Tämä komea rakennus on pietarilaisen arkkitehti Ludwig Bohnstedtin suunnittelema. Matkalla näet myös luonnonkauniin Siguldan ja Jurmalan kaupungin. Harrastus ja kulttuuri,  Kaupunkilomat,  Teemamatkat,. Walt Disney World teema- ja huvipuisto sopii kaikenikäisille! Orlandon Walt Disney World on maailman suurin huvipuisto. Yhteen teemapuistoon kannattaa varata kokonainen päivä, sillä näkemistä ja tekemistä on jokaisessa paljon.

Alueella on myös hurjia huvipuistolaitteita sekä kaksi vesipuistoa Typhoon Lagoon, jossa voi surffata ja snorklata haiden kanssa ja Blizzard Beach taas on talvinen ihmemaa ja neljä eri Disneyn teemapuistoa, Epcot Center, Magic Kingdom, Animal Kingdom ja Hollywood Studios. Paljon nähtävää ja koettavaa siis koko perheelle! Tallinnan risteilyt,  Risteilyt,  Tukholman risteilyt,  Viking Line,. Nazare sijaitsee Atlantin rannalla, noin tunnin ajomatkan päässä Lissabonista.

Tämä pikkukaupunki herää aamuisin valtameren äärellä lintujen lauluun ja meren kohinaan. Verkkainen elämänrytmi on mitä parasta vastapainoa kiireen sävyttämälle arkipäivälle. Täällä perinteet ja nykypäivä kohtaavat luontevasti. Portugalilainen ystävällisyys ja maukas viini- ja ruokakulttuuri ovat jo sinänsä elämyksiä. Täältä löytyvät tasokkaat Miramar hotellit, sekä ainutlaatuinen Thalasson mineraalivesikylpylä , joka hyödyntää Nazarén kivennäisrikkaan meriveden terapeuttisia ominaisuuksia. Tule mukaan ryhmäsi kanssa Englannin Rivieralle, Agatha Christien syntymäkaupunkiin, Torquayiin, sekä kauniiseen Dartmouthin kaupunkiin, joka saattaa olla tuttu vaikkapa eri TV-sarjoista vuosien varrelta.

Nousemme laivaan, joka vie meidät Dart-jokea pitkin Agatha Christine kesäsunnolle, Greenway Mansion kartanoon. Tustumme A´la Ronden, varsin eriskummalliseen taloon luvulta jossa on mm. Matkan aloitamme tutustumalla Lacockin pikkukylään, joka saattaa olla tuttu esim. Harry Potter — filmeistä tai useista eri BBC: Ylpeys ja Ennakkoluulo, Cranford ja Downton Abbey. Tutustumme Bathin ainutlaatuiseen roomalaisajan kylpylään. Zakinthos, lempinimeltään Zante, sijaitsee Kreikan länsirannikolla ja on Joonianmeren saarista eteläisin.

Zakinthoksella, sekä sen naapurisaarilla, ilmasto on miellyttävä, rannat kauniita ja luonto vehreää. Saaren itä- ja etelärannikoiden rannat ovat kullankeltaisia ja matalia, joten ne soveltuvat hyvin lapsiperheille. Viipuriin yöpymismatkalle tai päivämatkalle kaunistumaan ja viihtymään hemmottelun merkeissä.

Ylelliset hoidot Tout a Fait kauneussalongissa saavat sinut rentoutumaan ja nauttimaan elämästä. Hyvinvointimatkat,  Perhelomat,  Teemamatkat,  Venäjän matkat,  Viipurin matkat,. Antiikin suurkaupunki, joka hurmaa kävijänsä kauneudellaan ja historian runsaudellaan. Roomassa yhdistyvät menneisyys ja nykyaika; siellä voi viettää aikaansa kahvilaelämästä nauttien viehättävillä piazzoilla, vierailla lukemattomissa kirkoissa ja museoissa, ihastella vaikuttavia palatseja tai shoppailla muodikkaissa liikkeissä.

Laatokalla melotaan kevyillä muovikanooteilla tai koottavilla kumikanooteilla. Retki toteutetaan venäläisen omatoimiretkeilyn hengessä.

Kaikki retkeläiset osallistuvat vuorollaan ruoan laittamiseen nuotiolla, polttopuiden keräämiseen ja pilkkomiseen, telttojen pystyttämiseen jne. Venäläisen matkanjohtajan lisäksi ryhmän mukana on Viipurista alkaen suomalainen matkatoimiston edustaja.

Royal Edinburgh Military Tattoo on Skotlannin suurin, bestseller-spektaakkeli. Koe yksi maailman upeimmista ja näyttävimmistä tapahtumista. Kaupunkilomat,  Harrastus ja kulttuuri,  Teemamatkat,. Tule mukaan tutustumaan Harry Potterin maailmaan ja aina ihastuttavaan Lontooseen!

Matkalla näemme Lontoon tunnetuimpia nähtävyyksiä kiertoajelulla ja samalla nähdään myös Harry Potter -elokuvista tuttuja paikkoja. Matkan upea kohokohta on vierailu Warner Brothersin studiolla Watfordissa, Harry Potter -elokuvien kuvauspaikoissa ja kulisseissa.

Ehdoton vierailukohde kaikille Harryn ja kumppaneiden faneille! Aikaa jää myös tutustua omatoimisesti Lontooseen. Viipurin päivämatkoilla lähdöt aina torstaisin. Tule mukaan kokemaan matka, joka toteutetaan toivomustesi mukaan. Voit tehdä todella edullisia ostoksia kauppahallissa, pellavakaupassa tai monissa pikku putiikeissa ympäri Viipuria tai isoissa ostoskeskuksissa, joissa on todellista valinnanvaraa, viineissä, leivässä ja moninaisissa pikkuostoksissa.

Harrastus ja kulttuuri,  Teemamatkat,  Venäjän matkat,  Viipurin matkat,. Pietarin parhaimpiin tähtikohteisiin kuten upea Pietarhovin puisto suihkulähteineen sekä Eremitaasi, Verikirkko ja Pietari-Paavalin kirkko, jonne Venäjän kuuluisat tsaarit on haudattu. Valamon kokopäiväretki ja kirkkokonsertti. Näitä mahtavia maisemia voikin Oslossa matkailija käydä ihailemassa ihan paikan päällä ja vaikka itse miettiä, kuinka helppoa on pysyä pystyssä suksilla siinä pahamaineissa viimeisessä mutkassa ennen maalia.

Sapokasta lähdetään vuoromoottorialuksella 10 minuutin merimatkalle Varissaareen. Päivä aloitetaan monipuolisella aamiaisella, jonka jälkeen Mover Balance — kehonhuoltotunti 60min. Kehonhuoltotunti, jossa keskitytään syvien lihasten hallintaan, pinnallisten lihasten rentoutumiseen ja venyttelyyn. Aktiviteetteja saarella jonka jälkeen lounasbuffet. Varaderon lomaparatiisissa viettivät Kuuban rikkaat aikaansa ennen.

Nykyään alueella on runsaasti tasokkaita hotelleja, upeita rantoja, golfkenttä ja pieni, eloisa keskusta shoppailua varten. Vesi on luonnollisestikin turkoosia ja rannat valkoisia auringonpalvontaa varten.

Hotellit tarjoavat aurinkotuolit rannoille ja hotellibaarien palvelut ovat kivenheiton päässä. Tulkaa mukaan kokemaan ja näkemään upeat, värikylläiset Englantilaiset puutarhat. Vierailemme useammassa puutarhassa, nautimme taiteesta ja katsomme ehkäpä vielä muotishowta.

Loistavia puutarhanäkymiä tarjoaa mm. Killerton Gardens, jossa loisteliaassa maisemapuistossa puistoalueen ympäröimänä, sijaitsee hieno luvun talo. Pariisi jaksaa vielä tänäkin päivänä ihastuttaa kävijänsä ja vetää puoleensa niin nuoria kuin vanhojakin reissaajia. Käynti Eiffel-tornin huipulla kuuluu tämän kaupungin pakkovisiitteihin ja sieltä aukeaakin huikea näköala yli koko kaupungin ja sen ympäristön. Port Aventuran teemapuisto Espanjassa, Kutsumme Sinut matkaamaan läpi uskomattoman jännittävien ja mielikuvituksellisten maailmoiden.

Löydä mukanamme kuusi erilaista teemallista maailmaa. Tapaa kiehtovia hahmoja, tutki mysteerisiä raunioita kaukaisissa paikoissa, tunne eläväsi Villissä Lännessä, sukella uskomattomiin seikkailuihin ja muuta unelmasi todeksi. Kaupunkilomat,  Perhelomat,  Teemamatkat,  Yhdistelmämatkat,. Lähde mukaan elämäsi seikkailuun! Koe kanssamme Costa Rica, Väli-Amerikan helmi, jossa vain harva suomalainen on toistaiseksi käynyt. Costa Rican eläinrikas trooppinen luonto ja sen upeat hiekkarannat tarjoavat jokaiselle jotain uutta.

Suuren kiertomatkan aikana näet ja koet maan kulttuuria, rantaelämää, luonnon ihmeitä ja historiaa — shoppailua ja viihdettä unohtamatta. Kaukomatkat,  Harrastus ja kulttuuri,  Perhelomat,  Teemamatkat,  Yhdistelmämatkat,.

SUP-lautailu on erinomainen koko kropan harjoitus. SUP eli stand-up-paddling on yksi maailman nopeimmin kasvavista liikuntamuodoista. Helppo ja hauska tapa kohottaa kuntoa. Alkeiden ja tekniikka opettelun jälkeen suuntaamme Sup-melontaretkelle Kotkan saarelta Varissaareen. Melontaretkellä tutustutaan lähialueen vesistöihin ja luontoon.

Meksikon Cancun ja Playa del Carmen ympäristöineen ovat sekoitus perinteistä meksikolaista elämänmenoa ja karibialaisia rytmejä. Yucatanin niemimaa, Quintana Roon osavaltio Lennot tulevat Cancuniin, josta matkataan autolla 60 km päähän Playa del Carmenille.

Meksikossa löydät karibialaista tunnelmaa, turkoosinsinistä vettä ja valkohiekkaisia rantoja Mayan Rivieran alueelta.

Jo pelkästään Cancunin hotellialue sijoittuu 30 km pituiselle kaistaleelle, josta matkaaja voi valita majoituksen bungaloweista aina 5 tähden All Inclusive kylpylähotelliin.

Curacaon saaren sukellus-ja snorkalusmaastot koralliriuttoineen ovat maailman upeimpia. Curacaolla tiedetään kuinka nauttia elämästä, Karbian saari tarjoaa herkullista ruokaa, iloista rantalomaa hienoilla rannoilla ja täältä löydät lisäksi kaupunkielämää Willemstadin pikkukaupungissa.

Mukavia putiikkeja ja ravintoloita siirtomaa-ajan tunnelmissa. Rantahotelleista löytyy sukelluskursseja ja veden alta valtava kultakalojen kirjo sateenkaaren eri väreissä!

Tule Pietariin kielikylpyyn Educa Centerin kielikouluun. Vietä viikko tai enemmän Pietarissa oppien tätä mainioita kieltä. Tule oppimaan vaikka yhdessä ystäväsi kanssa! Kielikurssit,  Pietarin matkat,  Pietarin matkat,  Teemamatkat,  Venäjän matkat,. Voimaantumismatka Fuengirolaan Costa del Solille, Espanjan Aurinkorannikolle, lomamatkan ja henkisen kasvun yhdistelmä! Yksi vuoden upeimmista kulttuuritapahtumista tulee olemaan Saarenmaan oopperapäivät, jota vietetään jo Tapahtumapaikkana keskikesän juhlassa on Kuressaaren historiallisen linnan sisäpiha, johon pystytetään festivaalin ajaksi paikkainen oopperatalo.

Tule mukaan upealle matkallemme Armeniaan ja Georgiaan tutustumaan Jerevanin historiaan ja nykypäivään. Jerevaniin saapumispäivänä vierailemme mm.

Maisemareitti alkaa Chicagosta ja jatkuu St. Luisin, Spotingfieldin ja Tulsan kautta suoraan Route 66 reitin sydämeen, eli Oklahomaan, jossa käyt tietysti tsekkaamassa vanhat Route 66 motellit, bensa-asemat ja monet vanhat rakennukset. Kaukomatkat,  Kaupunkilomat,  Perhelomat,  Teemamatkat,. Armenian matka on parasta aloittaa Jerevanista, maan pääkaupungista.

Jerevan on tunnelmaltaan varsin eurooppalainen kaupunki, jonka kahvilat ja museot sopivat matkan ensimmäisten päivien ohjelmaksi. Se on yksi maailman suurimmista tulivuorista ja korkeimmista vapaasti seisovista vuorista. Teemamatkat,  Urheilumatkat,  Urheilumatkat muut,. Tutustu Galapagossaarten ainutlaatuiseen luontoon ja eläimistöön ja koe unohtumattomia elämyksiä snorklaamalla kristallinkirkkaissa vesissä. Harrastus ja kulttuuri,  Kaukomatkat,  Teemamatkat,  Urheilumatkat muut,.

Koe Albania ja tutustu tähän Balkanin tuntemattomaan helmeen kiertomatkalla, jolla koet koskenlaskua, kulttuuria ja näet maan pääkaupungin Tiranan.

haminan elokuvateatteri eurooppa viro Suklaakierros näin pääsiäisenä — upea makunautinto ja suklaan tekoa omin käsin. Lapponia Saunamökit Paras paikka kesäihmisille 1 Maailman paras paikka! Kalastusmuotoina ovat vetouistelu ja pohjaonginta. Tule nauttimaan Don Pasquale oopperasta ja Gala-illasta Latvian Kansallisteatteriin, joka on varsinainen luvun rakennustaiteen monumentti. Oletko haaveillut omasta kodista meren äärellä? Tiesitkö, että Haminan ympyräasemakaava on maailmanlaajuisesti erittäin harvinainen?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *